Ο Άντρας Ζυγός - Πώς να τον κατακτήσετε - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Άντρας Ζυγός – Πώς να τον κατακτήσετε

Ο Άντρας Ζυγός – Πώς να τον κατακτήσετε

Ο Ζυγός ανήκει στα ζώδια του αέρα και στη σειρά του ζωδιακού κύκλου έρχεται έβδομος ανάμεσα στα άλλα ζωδιακά σημεία.

Στις παραγράφους που ακολουθούν θέλουμε να παρουσιάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του άντρα Ζυγού τόσο σε ένα γενικό πλαίσιο όσο και στη σχέση που έχει με το γυναικείο φύλο. Θα δούμε, επίσης, πως μπορείς να σαγηνεύσεις, να κερδίσεις και να κρατήσεις κοντά σου έναν άντρα Ζυγό.

Άντρας Ζυγός – Χαρακτηριστικά

Γενικά:
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του Ζυγού, είναι η διπλωματία. Τους αρέσει και καταφέρνουν να ισορροπούν τα πράγματα και να φέρνουν την ηρεμία και την αρμονία τόσο στη δική τους ζωή όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον τους και τις ομάδες στις οποίες ανήκουν. Είναι πολύ ειρηνικοί και καλοπροαίρετοι και θέλουν να τα πηγαίνουν καλά με όλους, κάτι για το οποίο προσπαθούν ακόμα και με το τίμημα να δυσαρεστηθούν οι ίδιοι προκειμένου να είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι οι υπόλοιποι. Βέβαια, λόγω του ότι προσπαθούν να ικανοποιούν πάντα τους άλλους γύρω τους, στο τέλος χάνουν τον ίδιο τον εαυτό τους και δημιουργείται μέσα τους μια αναστάτωση και αγανάκτηση που τους οδηγεί και σε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Δεν μπορούν όμως να αρνούνται στους άλλους και πάντα τους κάνουν τα χατίρια γιατί επιζητούν την αναγνώριση, την αγάπη και το θαυμασμό των γύρω τους. Δεν τους αρέσουν ούτε να πληγώνουν τους ανθρώπους ούτε να προκαλούν προβλήματα. Έτσι, όμως, ενδέχεται να χάνουν εν μέρει και την προσωπικότητά τους.

Ο χαρακτήρας αυτός του Ζυγού, ο καλόβολος και διπλωματικός, τον κάνει να είναι συμπαθής σε όλους και να μαγνητίζει τους ανθρώπους. Το μόνο αντάλλαγμα που ζητά από τους γύρω του είναι ο θαυμασμός και η προσοχή που θέλει. Του αρέσει πολύ να βρίσκεται με κόσμο και είναι αρκετά κοινωνικό ζώδιο. Ένα μεγάλο αρνητικό του Ζυγού, είναι η αναποφασιστικότητά του και ο φόβος του για τις λάθος αποφάσεις που ενδέχεται να του χαλάσουν όλη τη ζωή ή να τον κάνουν μη αρεστό. Επίσης, ο άντρας Ζυγός θεωρείται λίγο τεμπέλης στον τομέα εργασίας και προτιμάει να αναθέτει αρμοδιότητες και υποχρεώσεις σε άλλους.

Ο άντρας Ζυγός είναι πολύ ευφυής, ανεξάρτητος, έχει πολύ καλό ένστικτο και έντονη διαίσθηση. Το κακό είναι ότι δεν τους δίνει την προσοχή και την εμπιστοσύνη που θα έπρεπε. Γενικά είναι αρκετά ανασφαλής και δεν έχει πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Ο Ζυγός σπάνια έχει κάτι για το οποίο πιστεύει πως αξίζει να αγωνιστεί, αλλά μπορεί να γίνει πολύ διεκδικητικός και θαρραλέος όταν πρόκειται για την αδικία. Εκεί αλλάζει και γίνεται μάχιμος. Θεωρεί αναγκαίο το σεβασμό και την αμεροληψία από τους άλλους.

Κατά βάθος ο άντρας Ζυγός είναι πολύ ευαίσθητος και κρύβει τα συναισθήματά του. Οι Ζυγοί είναι πολύ δημιουργικά ζώδια και εκφράζονται πολύ έντονα μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες και επαγγέλματα. Τους αρέσει η πολυτέλεια, το γούστο και η αρμονία. Είναι ιδιαίτερα εκλεπτυσμένοι αλλά και λεπτομερείς με την εξωτερική τους εμφάνιση. Το ελάττωμα που σχετίζεται με αυτό είναι το γεγονός πως θεωρούνται αρκετά φιλάρεσκοι. Τέλος, τους αρέσουν οι αλλαγές και η ποικιλία. Οι Ζυγοί είναι από τους πιο αξιαγάπητους του ζωδιακού, λόγω του ότι προσπαθούν να γίνονται αρεστοί στους άλλους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 9011 400 235 και βρείτε ΤΩΡΑ τις απαντήσεις που ψάχνετε! (χρέωση σταθερά: 1,23€/1΄ – κινητά: 1,57€/1΄)

Φίλοι και κοινωνική ζωή:
Ο άντρας Ζυγός συνήθως είναι αξιαγάπητος και τον συμπαθούν εύκολα όσοι είναι γύρω του. Οι ίδιοι οι Ζυγοί είναι ενθουσιώδεις και αναζητούν καινούργιες γνωριμίες και κοινωνικές καταστάσεις. Έχουν φίλους από διάφορα κοινωνικά στρώματα. Τους αρέσει να οργανώνουν διάφορα, είναι πολύ ομαδικοί και τα πάνε καλά με όλους. Συχνά μπορεί να αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε ομάδες ανθρώπων και να τους κρατάνε όλους ενωμένους. Μπορούν να διατηρούν την ηρεμία και την αρμονική συμβίωση. Γενικά στις σχέσεις τους με τους ανθρώπους είναι πολύ διπλωμάτες και γνωρίζουν καλά το παιχνίδι οπότε τα πάνε καλά με τους φίλους, την οικογένεια και τις κοινωνικές συναναστροφές.

Επαγγελματικά και οικονομικά:
Ο άντρας Ζυγός θα λέγαμε ότι είναι λίγο τεμπέλης και δεν ενθουσιάζεται με τη σκληρή δουλειά, ειδικά αν πρόκειται να την κάνει μόνος του. Το θετικό γι’ αυτούς είναι ότι έχουν πολύ καλό ένστικτο όπως επίσης είναι πολύ δημιουργικοί και έχουν άψογες και πρωτότυπες ιδέες. Αυτό σημαίνει ότι συχνά έχουν επιτυχία στα επαγγελματικά τους και μπορούν να βγάζουν χρήματα. Απλά προτιμούν να βάζουν την ιδέα και να κάνουν άλλοι τη δουλειά. Μπορούν να γίνουν αρκετά καλοί συνέταιροι αλλά δεν είναι κατάλληλοι για επιχειρηματίες. Επίσης, λόγω του χαρακτήρα τους και των ικανοτήτων τους μπορούν να γίνουν διπλωμάτες ή και ηγέτες αν αποφασίσουν να δουλέψουν βαριά. Ο άντρας ζυγός κυρίως θα απασχοληθεί σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα γιατί είναι ανήσυχη και καλλιτεχνική η φύση του και από εκεί μπορεί να αποκομίσει χρήματα. Πολλοί Ζυγοί είναι ηθοποιοί, συγγραφείς, ζωγράφοι, μουσικοί, διακοσμητές, κ. ά. Αγαπούν τέτοια επαγγέλματα γιατί μπορούν να κάνουν το χόμπι τους και παράλληλα να αποκτήσουν χρήματα.

Με τις γυναίκες:
Ένας άντρας Ζυγός έχει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες και θεωρείται πολύ δημοφιλής στο άλλο φύλο. Έχει ένα χαριτωμένο στιλ, αποπνέει ηρεμία και αρμονία και έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με τις γυναίκες. Αυτό προφανώς συμβαίνει γιατί μπορεί και βλέπει συχνά τα πράγματα από τη σκοπιά των άλλων (άρα και των γυναικών) και το εκμεταλλεύεται για να καταφέρει να γοητεύσει και ενδεχομένως να αποπλανήσει τις γυναίκες που του αρέσουν, με μεγάλη συνήθως επιτυχία. Του αρέσει πολύ να τον θαυμάζουν οι γυναίκες και να του το εκδηλώνουν, να δέχεται κολακείες και να είναι ξεκάθαρες μαζί του για τα συναισθήματά τους. Δε θέλει να τονίσουν τα μειονεκτήματά του και επίσης δεν αντέχει τις γυναίκες που γκρινιάζουν. Είναι αναποφάσιστος αλλά δε θέλει να τον πιέζουν και να του ζητάνε γρήγορες κινήσεις. Του αρέσουν οι γυναίκες που παίρνουν τον έλεγχο και θα λέγαμε πως ίσως και να ψάχνει την τέλεια γυναίκα που μάλλον δεν υπάρχει.

Στο ερωτικό κομμάτι:
Στην πολύ προσωπική επαφή του με τις γυναίκες ο άντρας Ζυγός είναι δημιουργικός και έχει μεγάλη φαντασία. Του αρέσουν οι πειραματισμοί και οι νέες εμπειρίες και δε φοβάται να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Είναι αισθησιακός και ρομαντικός, του αρέσει η ωραία ατμόσφαιρα και μπορεί να σε μαγέψει. Η εμπειρία μαζί του σίγουρα θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη.

Πώς να πλησιάσεις και να κερδίσεις ένα Ζυγό

Ο Ζυγός επειδή από τη φύση του είναι κοινωνικός, ευχάριστος και καλοπροαίρετος δε θα σε δυσκολέψει στο να τον πλησιάσεις. Όμως, αν ενδιαφέρεται για εσένα σίγουρα δε θα διστάσει να σε προσεγγίσει και πρώτος. Για να τον κερδίσεις, πρέπει να του δείξεις ενδιαφέρον και κυρίως θαυμασμό και εκτίμηση. Του αρέσουν οι φιλοφρονήσεις και οι έπαινοι και θα κολακευτεί ιδιαίτερα αν προσπαθήσεις να μάθεις πράγματα για αυτόν και δείξεις ενδιαφέρον για τις συνήθειες, τα χόμπι και τις δραστηριότητές του. Για να εντυπωσιάσεις έναν άντρα Ζυγό, δε χρειάζεται να είσαι επιτηδευμένη ή στημένη ούτε να κάνεις υπερβολές. Του αρέσει να είσαι περιποιημένη και ωραία ντυμένη, αλλά κυρίως τον σαγηνεύουν τα αισθησιακά αρώματα και η φυσικότητα στις γυναίκες. Δε θέλει υπερβολές ούτε στην εμφάνιση ούτε στη συμπεριφορά. Θέλει να είσαι αληθινή, ειλικρινής και φυσική. Έχει μεγάλη σημασία για αυτόν να είσαι ευχάριστη, διασκεδαστική και χαμογελαστή και να μπορείς να προσαρμόζεσαι σε κάθε χώρο. Η πρώτη εντύπωση παίζει πάντα ρόλο για έναν άντρα Ζυγό οπότε φρόντισε στο πρώτο ραντεβού να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να δημιουργήσεις μια ευχάριστη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Ζυγός

Ο Ζυγός ταιριάζει πολύ με μία γυναίκα του ίδιου ζωδίου, καθώς επικοινωνούν πολύ καλά μεταξύ τους και έχουν μια σταθερή σχέση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μπορεί μακροπρόθεσμα να χαθεί το ενδιαφέρον και να βαρεθούν. Με μία Υδροχόο μπορεί να έρθει πολύ κοντά και να την ερωτευτεί καθώς τη βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Αρκετά έντονη ερωτική χημεία έχει ο Ζυγός και μία γυναίκα Ταύρο. Όμως είναι λίγο καταπιεστική κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Πολύ καλός συνδυασμός είναι με μία Τοξοτίνα που θα τον γεμίσει κέφι και θα τον ξεσηκώσει κι εκείνος θα θέλει να την κατακτήσει με κάθε τίμημα. Μπορούν να έχουν μαζί μια ευτυχισμένη σχέση. Ο άντρας Ζυγός γοητεύεται από μία γυναίκα Σκορπιό που είναι μυστηριώδης, αισθησιακή και δυσπρόσιτη αλλά μπορεί να τον κάνει να νιώθει ανασφάλεια και να μην κρατήσει η σχέση. Ο Ζυγός ταιριάζει επίσης με μία Δίδυμο, αν όμως ξεπεράσουν πρακτικά και οικονομικά ζητήματα, καθώς και μία Ιχθύ, αν και εφόσον γίνουν και οι δύο πιο εκφραστικοί και γενναιόδωροι.

Πηγή

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Προβλέψεις για τις επόμενες 1-4 εβδομάδες: Κριός Κάποια παραπάνω χρήματα θα σας πέσουν στα χέρια,...
Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Αισθηματικές προβλέψεις: Κριός ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ Εσείς έχετε καταλάβει, ότι το ταίρι...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν διαφορετικές πορείες και εσείς...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project