Ωροσκόπιο της Αγάπης και του Έρωτα - Καρκίνος - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο της Αγάπης και του Έρωτα – Καρκίνος

Ωροσκόπιο της Αγάπης και του Έρωτα – Καρκίνος

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Το ωροσκόπιο της αγάπης και του έρωτα του Καρκίνου μας τονίζει ότι είναι ισχυρογνώμονες και απορρίπτουν πολλές φορές τη φυσιολογική πτυχή της αγάπης. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα για τις γυναίκες Καρκίνους από ότι για τους άνδρες , καθώς οι γυναίκες γίνονται οι ίδιες μητέρες και έχουν έντονο το συναίσθημα της αφοσίωσης.

Οι νεαροί Καρκίνοι είναι πιο ρομαντικοί και στο σύντροφο τους ψάχνουν το όνειρο του ιδανικού έρωτα. Είναι από τα πιο ήρεμα ζώδια του νερού και η φαντασία τους περνά συνήθως μπροστά από την εμπειρία της ζωής τους. Σαν πρώτη τους επιθυμία είναι να προσφέρουν στο ταίρι τους βαθιά συναισθήματα κάνοντας τους πανέμορφους και μοναδικά ευαίσθητους εραστές.

Σε κάθε σεξουαλική σχέση ψάχνουν για την ιδανική αγάπη, δείχνοντας κατανόηση και υποστήριξη. Σε αντάλλαγμα είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν τον εαυτό τους, την φροντίδα και τρυφερότητα στον σύντροφό τους.

Το ωροσκόπιο της αγάπης του Καρκίνου μας προειδοποιεί ότι αυτό το ρομαντικό πρόσωπο μπορεί να είναι τυραννικό και έντονα κτητικό. Συνήθως είναι ο πρώτοι στη σχέση που θα αισθανθούν το χτύπημα ή την απογοήτευση. Εγκαταλείπουν τον εχθρικό κόσμο για την αγκαλιά της μητέρας τους ή αναζητούν τη διάσωση στη μοναξιά.

Ένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να είναι ήσυχος, ειρηνικός και απλός. Η Αγάπη του είναι πιστή και σταθερή. Ένας τέτοιος άνθρωπος θα γίνει ένας θαυμάσιος/α σύζυγος, μητέρα ή πατέρας, που θα αφιερώνεται στην οικογένειά του. Αλλά ο Καρκίνος μπορεί επίσης να είναι ιδιότροπος, λεπτός στους τρόπους , περίπλοκος και αινιγματικός. Αυτός ο τύπος του ανθρώπου δημιουργεί προβλήματα στον εαυτό του. Ο άντρας Καρκίνος μπορεί να «πετάει» από τη μία γυναίκα στην άλλη, αναζητώντας την ιδανική νύφη, ή πάσχει από ανεκπλήρωτη αγάπη.

Το ωροσκόπιο της αγάπης προβλέπει ότι κάποιοι θα βρουν τελικά μια γυναίκα, που να είναι μεγαλύτερη και πιο έμπειρη για να εναποθέσουν τον εαυτό τους. Πολύ πιθανόν είναι να ανακαλύψουν τη λυρική και φιλοσοφική πλευρά του εαυτού τους μέσα από την συντροφικότητα και της στήριξη. Στην περίπτωση αυτή, η ανατροφοδότηση του Καρκίνου είναι τεράστια.

Δείτε περισσότερα για τους Καρκίνους

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣHΜΑΤΟΣ [200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/08/2022 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/08/2022 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Τα μέσα του Αυγούστου φέρνουν μόνο θετικές εξελίξεις σε εργασία, αγάπη και σχέσεις! Κριός Όλα...
Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Προβλέψεις για όλα και όλους: Κριός Οι δεσμεύσεις είναι κοντά σας! Θα έχετε πολλές επιστροφές...
ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

Μια εξαιρετική εποχή που θα φέρει πολλές και σημαντικές εκπλήξεις σε σχέσεις, φιλίες αλλά και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • ωροσκοπιο

  ωροσκοπιο
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project