Ωροσκόπιο της Αγάπης και του Έρωτα - Παρθένος - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο της Αγάπης και του Έρωτα – Παρθένος

Ωροσκόπιο της Αγάπης και του Έρωτα – Παρθένος

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Σύμφωνα με το ωροσκόπιο της αγάπης και του έρωτα, ένας εκπρόσωπος του ζωδίου της Παρθένου δεν ανοίγει εύκολα την καρδιά του και κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματα. Σπάνια οι ενέργειές του απέναντι στο σύντροφό του μπορεί να είναι πιο εκδηλωτικές από ότι τα λόγια. Ισχυρίζονται ότι είναι πιστοί και αναμένουν το ίδιο και από τον συνεργάτη τους, πιάνονται από τις λέξεις και ψάχνουν για μια σχέση ηθική, ειλικρινής, γεμάτη αγνότητα, εκτίμηση και αγάπη. Αν αυτή η σχέση δεν βρεθεί, η Παρθένος προτιμά τη μοναξιά.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός μεταξύ των εκπροσώπων του ζωδίου αυτού, που το Ωροσκόπιο της αγάπης προβλέπει τεράστιες δυσκολίες στο πρώτο στάδιο των σχέσεων. Είναι συνεσταλμένοι και επιφυλακτικοί, καταλήγοντας συχνά στην απώλεια, αποφεύγοντας να δείξουν τα συναισθήματα τους. Μερικές φορές χάνουν την ευκαιρία και να έρθουν στο ραντεβου, επειδή πάσχουν από ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Συνήθως επιλέγουν μία απλή συνηθισμένη σχέση που θα τους φέρνει γαλήνη, αλλά παράλληλα θα τους κάνει να παραμείνουν αδιάφοροι. Όταν ερωτευτούν βαθιά μπορεί να ξεχάσουν τα πάντα και να χαθούν σε ένα απίστευτο πάθος. Οι Παρθένοι έχουν μια τάση να διακόπτουν την σχέση την τελευταία στιγμή, όταν όλα είναι σχεδόν έτοιμα να καταλήξουν στη μόνιμη σχέση ή το γάμο. Έτσι, ορισμένες δραστηριότητες συχνά παραμένουν ανεκπλήρωτες.

Το Ωροσκόπιο του έρωτα και της αγάπης αποκαλύπτει 3 κατηγορίες εραστών:

 • Έναν επιτυχή τύπο που καταφέρνει να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση.
 • Τον αξιοθαύμαστο μετριοπαθή άνθρωπο, ο οποίος είναι πρόθυμος για το μαγείρεμα και να κάνει την δουλειές για το σπίτι. Μια γυναίκα Παρθένος που ανήκει στον τύπο αυτό είναι πρόθυμη για προσφορά, ζωηρή , πιστή και έτυμη να σερβίρει τον καφέ στον αγαπημένο της στο κρεβάτι.
 • Ένας τρίτος τύπος Παρθένου, πιο σπάνιος, μπορεί να είναι κρύος και πουριτανός. Συμπεριφέρονται σαν αδέξιοι ή αρχάριοι, ονειρεύονται τη μοναξιά και αποφεύγουν τις περιπέτειες. Μια γυναίκα μπορεί να είναι πολύ μόνη, θεωρώντας τη μοναξιά πως είναι αρετή.Η ζωή του τρίτου τύπου διέπεται από περίεργες σεξουαλικές επιθυμίες και συμπεριφορές. Έχει αμέτρητες ερωτικές σχέσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να ερωτευτεί. Μερικές φορές είναι πρόθυμοι για συμμετοχή σε πορνογραφία. Μια γυναίκα αυτού του τύπου μπορεί να αρχίσει μια ζωή όπως η Lolita και στο τέλος, από νυμφομανής να καταλήξει καλόγρια με μοναστικά ρούχα.

Δείτε περισσότερα για τους Παρθένους

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣHΜΑΤΟΣ [200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/10/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/10/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Η φαντασία σας, είναι αχαλίνωτη. Ο νέος έρωτας που έχει εισβάλει...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τρίτη 20/10/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τρίτη 20/10/2020

Για όλους:   Κριός Διαχειριστείτε τα πάντα αυτό το διάστημα με προσοχή και σωφροσύνη. Υπάρχουν...
Αφροδίτη στον Ζυγό … και οι ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Αφροδίτη στον Ζυγό … και οι ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Από τις 28/10 και μέχρι τις 21/11/20 η Αφροδίτη θα επισκεφτεί τον οίκο που κυβερνάει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • ωροσκοπιο

  ωροσκοπιο
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project