Ποιες δραστηριότητες ευνοεί κάθε ημέρα της εβδομάδας - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ποιες δραστηριότητες ευνοεί κάθε ημέρα της εβδομάδας

Ποιες δραστηριότητες ευνοεί κάθε ημέρα της εβδομάδας

Όπως γνωρίζουμε, κάθε ημέρα της εβδομάδας κυβερνάται από έναν συγκεκριμένο πλανήτη, ο οποίος της προσδίδει ιδιότητες και τη “λούζει” με την πλανητική του ενέργεια. Πέρα από τα συμπαντικά χρώματα που συνδέονται άρρηκτα με κάθε πλανήτη και διευκολύνουν την άντληση ενέργειας από αυτούς, υπάρχουν και διεργασίες και δραστηριότητες που αρμόζουν σε κάθε μέρα, ανάλογα με το χαρακτήρα της.

Δευτέρα – Η Μέρα της Σελήνης:

Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν τη Δευτέρα ως την πιο δύσκολη μέρα της εβδομάδας. Δεν μας κάνει να απορούμε, αφού η Σελήνη είναι ο φορέας του τυχαίου και, συχνά, μιας απρόβλεπτης ενέργειας. Μπορούμε να εξουδετερώσουμε τις ταχείες διακυμάνσεις της σεληνιακής ενέργειας, λαμβάνοντας υπόψη μας τη φάση της Σελήνης κάθε Δευτέρα. Αυτό επιτρέπει στο μυαλό μας να ξέρει “πού βρισκόμαστε”.

Διαβάστε ΕΔΩ για τις φάσεις της Σελήνης και τους τρόπους που μας επηρεάζει κάθε φορά

Δραστηριότητες που προτείνονται για τη Δευτέρα:

Διαλογισμός, ανάλυση των ονείρων, ησυχία, προσωπική απόλαυση, ξεκούραση, χαλάρωση, ύπνος.

Φορέστε χρώματα: Άσπρο ή ανοιχτό μπλε ή χρώματα με ασημίζουσα σκιά.

Τρίτη – Η Μέρα του Άρη:

Ο Άρης είναι γενικά επιθετικός πλανήτης. Η Τρίτη είναι η κινητήρια δύναμη για τις εργάσιμες ημέρες, και εγείρει την αίσθηση της παραγωγικότητας, του ανταγωνισμού, της αποτελεσματικότητας, την αποφασιστικότητας και της ολοκλήρωσης. Με αυτά τα είδη ενέργειας στην πρώτη γραμμή, η Τρίτη είναι η τέλεια μέρα για την ολοκλήρωση παλαιότερων υποχρεώσεων και καθηκόντων, αλλά και την έναρξη νέων έργων.

Δραστηριότητες που προτείνονται για την Τρίτη:

Στρατηγικές παραγωγικότητας στην εργασία και την καριέρα, έναρξη νέων projects και υλοποίηση νέων ιδεών, ξεκαθάρισμα καταστάσεων σύγχυσης, άσκηση, ολοκλήρωση καθηκόντων που εκκρεμούν.

Φορέστε χρώμα: Κόκκινο ή πορτοκαλί.

Τετάρτη – Η Μέρα του Ερμή:

Ο Ερμής είναι ο αγγελιοφόρος των ουρανών. Διευκολύνει τη σαφή επικοινωνία και φέρνει νέες πληροφορίες στην προσοχή μας με εξαιρετικά ακριβείς και αποτελεσματικούς τρόπους. Ευνοεί και διεγείρει επίσης την αντίληψή μας. Κατά κάποιον τρόπο, η Τετάρτη αποτελεί το ζωτικό σύνδεσμο για την επικοινωνία μεταξύ όλων των υπόλοιπων ημερών.

Δραστηριότητες που προτείνονται για Τετάρτη:

Όπως είναι φυσικό, η επικοινωνία: e-mails, ευχαριστήρια γράμματα, επιστολές, τηλεφωνήματα κλπ. Είναι, επίσης, μια καλή ημέρα για την υπογραφή συμβάσεων (αν, φυσικά, ο Ερμής δεν είναι ανάδρομος). Ευνοούνται, τέλος, τα σύντομα ταξίδια και οι ημερήσιες εκδρομές.

Φορέστε χρώμα: Πράσινο.

Πέμπτη – Η Μέρα του Δία:

Έρευνα των επιχειρήσεων της Βορείου Αμερικής κατέληξε στο ότι η Πέμπτη είναι η πιο παραγωγική ημέρα της εβδομάδας σε μία επιχείρηση. Η παρατήρηση δεν μας ξαφνιάζει, καθώς ο Δίας έχει τον τρόπο του να μας κινητοποιεί και να μας προτρέπει να “πάρουμε μπροστά”. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επιχείρησης και της επέκτασης. Είναι, επίσης, φορέας μια εξαιρετικά αισιόδοξης πλανητικής ενέργειας που μπορεί να γίνει αισθητή καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αν συντονιστούμε κατάλληλα.

Δραστηριότητες που προτείνονται για την Πέμπτη:

Η κοινωνικοποίηση, η δικτύωση και το marketing. Εργασίες και δραστηριότητες που σχετίζονται με οικονομικά καθήκοντα, όπως το Χρηματιστήριο, θα οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, όταν γίνονται τις Πέμπτες.

Φορέστε χρώμα: Κίτρινο.

Παρασκευή – Η Μέρα της Αφροδίτης:

Η Αφροδίτη είναι φορέας μιας ιδιαίτερα κατάλληλης ατμόσφαιρας για την Παρασκευή, την ημέρα που σηματοδοτεί το τέλος της εβδομάδας. Ο πλανήτης σχετίζεται άρρηκτα με την αγάπη, τη σύνδεση, την αίσθηση ότι “ανήκουμε”, την άνεση, τον αισθησιασμό και το πάθος. Έχει παρατηρηθεί ότι τα άτομα που έχουν εργάζονται μέσα στην εβδομάδα (Δευτέρα – Παρασκευή), τείνουν να αφήνουν τα μαλλιά τους λυτά και να γιορτάζουν την Παρασκευή, το εναρκτήριο λάκτισμα του Σαββατοκύριακου. Είναι ημέρα με γενικά μία καλή αίσθηση, γεμάτη ενέργεια, ευγένεια και φιλικότητα. Είναι, επίσης, η πιο δημοφιλής ημέρα για ρομαντικά ραντεβού.

Δραστηριότητες που προτείνονται για την Παρασκευή:

Ρομαντικές στιγμές, ειδύλλια, έρωτας και πάλι έρωτας! Ιδανική για την έκφραση της αγάπης σας στους φίλους και την οικογένειά σας. Είναι η κατάλληλη ημέρα για ευχαρίστηση και εκτίμηση, που ευνοεί την περιποίηση και μας καλεί να “καλομάθουμε” τους εαυτούς μας, ίσως σε κάποιο spa, κομμωτήριο, σινεμά, κατάστημα κοσμημάτων κλπ.

Φορέστε χρώμα: Ροζ ή ροδακινί ή κρεμ, και γενικά υπόλευκα χρώματα.

Σάββατο – Η Μέρα του Κρόνου:

Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης μιας αυστηρής και βλοσυρής ενέργειας και μπορεί να αποτελέσει πραγματικά ένα σκληρό “αφεντικό”. Το γεγονός αυτό καθιστά το Σάββατο μία από τις πλέον συμφέρουσες ημέρες της εβδομάδας, καθώς προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για παραγωγικότητα και ολοκλήρωση εργασιών. Σε αντίθεση, όμως, με το Δία, ο Κρόνος δεν χαίρεται με τον ίδιο τρόπο όταν εργάζεται για να ολοκληρώσει κάποια υποχρέωση. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα Σάββατα είναι για να σχεδιάσουμε προσεκτικά και να προετοιμαστούμε για την επόμενη εβδομάδα. Η προετοιμασία που πραγματοποιείται το Σάββατο θα ευθυγραμμίσει τις Ενέργειές μας και θα επιφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα για κάθε μία από τις ημέρες της εβδομάδας που ακολουθεί.

Δραστηριότητες που προτείνονται για το Σάββατο:

Δουλειές του σπιτιού, προετοιμασία για επερχόμενες εκδηλώσεις, ακαδημαϊκά καθήκοντα όπως η μελέτη, η αναπλήρωση κενών και η πραγματοποίηση βημάτων και ενεργειών προς την ολοκλήρωση καθυστερημένων υποχρεώσεων.

Φορέστε χρώμα: Μαύρο ή ναυτικό μπλε.

Κυριακή – Η Μέρα του Ήλιου:

Η Κυριακή είναι μέρα γνωστή μέσα από το χρόνο και τους πολιτισμούς ως ημέρα ανάπαυσης. Ο Ήλιος λάμπει τις Κυριακές με σαφήνεια και ζωντάνια, προσδίδοντας μια αίσθηση ευεξίας. Είναι η βέλτιστη μέρα για την απόλαυση της κοινωνικής ζεστασιάς: μέσα στην οικογένεια, με τους φίλους και τους γείτονες. Είναι επίσης μια τέλεια μέρα για να αναπληρώσουμε ενέργεια μέσω της ξεκούρασης και της χαλάρωσης. Ο Ήλιος σχετίζεται με την ακτινοβολία, την ανταλλαγή, την έκφραση, την επέκταση, το φως και την ανάπτυξη. Ο Ήλιος ευνοεί επίσης την πρόνοια και τη φροντίδα.

Δραστηριότητες που προτείνονται για την Κυριακή:

Ξεκούραση, χαλάρωση, διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπα, κηπουρική, ψώνια, μαγείρεμα και τρόποι λατρείας με σκοπό το διαφωτισμό και την πνευματική εξύψωση.

Φορέστε χρώμα: Χρυσοκίτρινο ή πορτοκαλί.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Ζωδιακές προβλέψεις: Τίγρης Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί...

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Σαββάτο 11/07/2020

Για όλους: Κριός Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας…ειδικά τώρα που λήγει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • ωροσκοπιο

  ωροσκοπιο
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project