Πώς συστήνονται τα ζώδια στη δουλειά - Αστρολογικές Προβλέψεις

Πώς συστήνονται τα ζώδια στη δουλειά

Πώς συστήνονται τα ζώδια στη δουλειά

Πώς οι Σκορπιοί ξεχωρίζουν τόσο αισθητά, από την πρώτη γνωριμία; Πώς γίνεται οι Δίδυμοι να είναι τόσο κυριαρχικοί, ακόμα και όταν συστήνουν τους εαυτούς τους σε κάποιον άγνωστο; Τι κάνει τους Λέοντες τόσο γοητευτικούς, που γίνεται αντιληπτό από τον πρώτο κιόλας χαιρετισμό;

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων του Ζωδιακού δεν αναδεικνύονται μόνο μέσα από τις σχέσεις τους με γνωστούς, φίλους, συγγενείς, συντρόφους. Θα βγουν προς τα έξω από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους με κάποιον, χωρίς απαραιτήτως να το αντιλαμβάνονται οι ίδιοι. Η ομάδα του astrologikes-provlepseis.gr μάζεψε σε ένα άρθρο τις πρώτες ατάκες και συμπεριφορές που θα συναντήσετε σε κάθε ζώδιο, την ώρα της γνωριμίας σας μαζί τους.

Είδαμε λοιπόν, ότι ειδικά σε χώρους εργασίας, όπου απαιτείται μια βασική και στοιχειώδης ευγένεια και τυπικότητα, είναι εντυπωσιακό το πώς ξεχωρίζουν τα ζώδια με την πρώτη ματιά πολλές φορές. Φανταστείτε ένα χώρο εργασίας με τα 12 ζώδια ως υπαλλήλους, και εσάς να είστε ο νέος στη δουλειά…

Κριός:

Οι Κριοί συνηθίζουν την αυτοκριτική και θα κριτικάρουν μόνοι τους τον εαυτό τους μπροστά σας. Η εισαγωγή που θα κάνουν την ώρα που συστήνονται είναι περισσότερο κάτι του τύπου: “Είμαι ο τύπος που νόμιζες ότι ήμουν περίεργος όταν μου μίλησες για πρώτη φορά στο τηλέφωνο…”.

Τους αρέσει να ξεκινούν από το απόλυτο μηδέν και να χτίζουν σταδιακά τη “φήμη” τους με την αξία τους. Και λειτουργεί αρκετά καλά για αυτούς, για να είμαστε ειλικρινείς…

Ταύρος:

Οι Ταύροι συνήθως είναι πολύ φιλικοί στην αρχή αλλά, αν δεν τους κερδίσει η νέα τους γνωριμία, θα αρχίσουν σιγά σιγά … βήματα υποχώρησης.

Έτσι, μπορεί να ξεκινήσουν λέγοντας “Γιατί δεν πάμε για … (οτιδήποτε)” και προς το τέλος της βραδιάς θα κλείσουν με μια συμπεριφορά που υπονοεί (ή και εννοεί με σαφήνεια) κάτι του τύπου: “Σου εύχομαι τα καλύτερα σε περίπτωση που -εντελώς τυχαία- δεν ξανασυναντηθούμε ποτέ…”

Δίδυμοι:

Οι Δίδυμοι μπορεί να ακούγονται κάπως κυριαρχικοί και αλαζόνες όταν συστήνονται σε κάποιον. Τις περισσότερες φορές τους βγαίνει αυθόρμητα και όχι από πρόθεση να σας μειώσουν (ίσως μόνο να εξυψώσουν τους εαυτούς τους λιγάκι). Μην το πάρετε προσωπικά, λοιπόν, αν ο νέος σας συνάδελφος σας πει κάτι του τύπου: “Γεια, είμαι ο ( ) και είμαι πολύ πιο υψηλά ιστάμενος από εσένα ξέρεις…”

Υπομονή και … αυτοσυγκράτηση!

Καρκίνος:

Οι Καρκίνοι είναι συνήθως τυπικοί, μετρημένοι και καθώς πρέπει στις πρώτες γνωριμίες τους. Θα δώσουν το χέρι τους πάντα με ένα συμπληρωματικό “Γεια σας – Τι κάνετε – Καλά ευχαριστώ” χαιρετισμό. Και θα διατηρήσουν την ίδια στάση και στη συνέχεια της γνωριμίας σας.

Είναι συνήθως πολύ καλοί οικοδεσπότες και κερδίζουν με διαφορά τα υπόλοιπα ζώδια στο να δείχνουν τον κατάλληλο ενθουσιασμό και καλή διάθεση όταν συστήνονται για πρώτη φορά.

Λέων:

Οι Λέοντες μπορούν να σας γοητεύσουν και να σας αιχμαλωτίσουν ολοκληρωτικά κατά την πρώτη γνωριμία σας μαζί τους. Το αν όμως θα συνεχίζουν να σας γοητεύουν και να σας εντυπωσιάζουν, εξαρτάται καθαρά από το αν θα θεωρήσουν ότι αξίζετε την προσπάθειά τους.

“Γεια, με λένε ( ) αλλά οι φίλοι με φωνάζουν ηλιαχτίδα (γιατί λάμπω)”, θα είναι το πρώτο πράγμα που θα ακούσετε από έναν Λέοντα. Αν μη τι άλλο πάντως, η θετική τους ενέργεια είναι μεταδοτική…

Παρθένος:

Απευθείας στο θέμα τους, εύγλωττοι, σύντομοι και ευγενικοί, οι Παρθένοι συμπεριφέρονται στις πρώτες γνωριμίες τους με την ίδια συμπεριφορά που έχουν γενικώς στην καθημερινότητά τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Παρθένοι έχουν συχνά θέσεις επί των δημοσίων σχέσεων και, γενικά, σε δουλειές που σχετίζονται με την επικοινωνία, αφού κάνουν τη δουλειά τους σωστά και με επιτυχία.

Ζυγός:

Οι Ζυγοί είναι γενικά ή του ύψους και του βάθους. Μπορεί από τη μία να είναι τόσο ήπιοι και διακριτικοί που σχεδόν δεν τους προσέχετε την ώρα που συστήνονται.

Μπορεί από την άλλη να είναι αυτοί που θα τραβήξουν την προσοχή σας μαζί με την προσοχή και όλων των υπολοίπων, ακόμα και αν αυτό τους κάνει ενοχλητικούς. Εξαρτάται από το σημείο που βρίσκονται πάνω στο … φάσμα της διάθεσής τους κάθε φορά.

Σκορπιός:

“Γεια σου, βασικά το όνομά μου είναι δευτερευούσης σημασίας. Όταν είσαι έτοιμος αρχίζουμε.”

Οι Σκορπιοί είναι γνωστά παραδείγματα φτωχών ικανοτήτων στις δημόσιες σχέσεις. Θα είναι ευγενικοί και τυπικοί μόνο εκεί που ξέρουν ότι έτσι πρέπει να είναι. Κατά τα άλλα δεν πιστεύουν στις ευγένειες και τις τυπικότητες. Η στάση τους είναι συνήθως του τύπου “τι σημασία έχει το όνομα” και αυτό είναι φανερό τις περισσότερες φορές στη συμπεριφορά τους.

Τοξότης:

“Εεε… ναι, με λένε… χαχαχα… Τι το χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς; Δεν θα με χρειαστείς και ποτέ…”

Με ατάκες όπως αυτή, οι Τοξότες τείνουν συχνά να δημιουργούν μία εικόνα χαμηλής αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης. Μην ξεγελιέστε όμως, με το που τους γνωρίσετε θα δείτε τη φωτιά που έχουν καμουφλάρει καλά με την αυτοκριτική τους. Δεν είναι καλή ιδέα να τους υποτιμήσετε…

Αιγόκερως:

Οι Αιγόκεροι είναι συνήθως μετριοπαθείς στις συναναστροφές τους με νέες γνωριμίες. Ξεκινούν με αργούς και χαλαρούς ρυθμούς και επανέρχονται στη συνέχεια. Σπάνια, λοιπόν, θα τους δείτε να δημιουργούν μια έντονη πρώτη εντύπωση, ούτε όμως και να το παρακάνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Θα τους έκανε καλό, ωστόσο, αν προσπαθούσαν να είναι λίγο πιο φιλικοί, για πρακτικούς και ευνόητους λόγους…

Υδροχόος:

Οι Υδροχόοι δεν πιστεύουν στις ιεραρχίες και τις διακρίσεις. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να μιλάτε με κάποιον Υδροχόο επί μία ώρα και μετά να συνειδητοποιήσετε ότι τελικά ήταν το νέο σας αφεντικό. Ενημερωθείτε για τις θέσεις των νέων γνωριμιών σας πριν προβείτε σε σχολιασμούς των ανωτέρων σας…

Ιχθύες:

Οι Ιχθύες είναι ευγενικοί και καλοπροαίρετοι άνθρωποι που δεν έχουν πρόβλημα να μοιραστούν λεπτομέρειες ακόμα και για το κατοικίδιό τους, από τη στιγμή που θα γνωρίσουν κάποιον. Δεν είναι ότι είναι στην πρόθεσή τους να γίνουν υπερβολικά φιλικοί, απλά αισθάνονται ότι έχουν καθήκον να πουν στους άλλους για τους εαυτούς τους, το ζώδιό τους και τις αγαπημένες τους ατάκες…

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 03/05/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 03/05/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι καταστάσεις που συντρέχουν μέσα στην καθημερινότητα σας, είναι και αυτές...
Τράπουλα KARMA…και οι επανασυνδέσεις θα είναι μόνιμες

Τράπουλα KARMA…και οι επανασυνδέσεις θα είναι μόνιμες

Προβλέψεις για το επόμενο 25ήμερο:   Κριός TO ΧΡΥΣΟ ΑΛΟΓΟ Μέχρι και την αλλαγή του...
DESTE – Οι δρόμοι των επανασυνδέσεων ανοίγουν πριν το Καλοκαίρι

DESTE – Οι δρόμοι των επανασυνδέσεων ανοίγουν πριν το Καλοκαίρι

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:   Κριός Η Εισακουσθείσα προσευχή Προσέξτε τα θέματα που σας...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project