Τα «τοξικά» χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αυτά που αποφεύγουν να λένε οι αστρολόγοι… - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα «τοξικά» χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αυτά που αποφεύγουν να λένε οι αστρολόγοι…

Τα «τοξικά» χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αυτά που αποφεύγουν να λένε οι αστρολόγοι…

Η αστρολογία μπορεί να είναι μια επιστήμη που διαβλέπει τις τάσεις του μέλλοντος και μπορεί να μας καθοδηγήσει στα βήματα μας, είναι επίσης εκείνη που με βάση τις πλανητικές όψεις την στιγμή της γέννησης μας μπορεί να κάνει ένα ψυχογράφημα της προσωπικότητας μας, στις εκφράσεις τις είναι όμως φειδωλή και μετρημένη. Έτσι το «φτηνιάρικο» βαφτίζεται σε «λιτό», το «κακός» σε «έντονος» ενώ ο «κακότροπος» μεταμορφώνεται σε «ιδιόμορφη προσωπικότητα»! Κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έχει τις αρετές του και τα προτερήματα του, όπως έχει και τα μελανά του σημεία.

Σκοπός του παρόντος άρθρου δεν είναι να προσβάλουμε κανέναν, αλλά να υψώσουμε έναν καθρέφτη απέναντι μας και να δούμε τον πραγματικό μας χαρακτήρα, όπως αυτός απορρέει μέσα από τα ζωδιακά μας μελανά σημεία . Γιατί μέσα από την γνώση και την αποδοχή μπορούμε να αλλάξουμε και να βελτιωθούμε.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι συχνά επιθετικοί, αυταρχικοί, δεσποτικοί και αλαζονικοί. Η ιδέα της ισότητας για έναν Κριό αποκτά τελείως διαφορετική σημασία, μια και θεωρεί ότι δικαιωματικά παίρνει την μερίδα του λέοντος και αφήνει τα αποφάγια στους άλλους, τους κοινούς θνητούς. Σε καταστάσεις έκρυθμες, εντάσεων ή ακόμη και συρράξεων, ο Κριός είναι καιροσκόπος και κερδοσκόπος, ένας φαύλος μαχητής .Χαρακτηριστικά παραδείγματα των αρνητικών χαρακτηριστικών του ζωδίου αποτελούν η Λουκρητία Βοργία και ο Χίτλερ.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν κάτι χαρακτηρίζει απόλυτα τον Ταύρο είναι το πείσμα του. Ένα στείρο πείσμα που δεν μπορεί κανείς να του αποσπάσει την προσοχή ή να του αλλάξει γνώμη. Σαν μυαλό είναι αργόστροφος, είναι συντηρητικός στις αντιλήψεις του και προσκολλημένος σε αυτά που γνωρίζει και αισθάνεται ασφαλής. Εάν προσπαθήσει να τον ξεβολέψει κανείς, γίνεται αντιδραστικός και εριστικός. Και βέβαια είναι λαίμαργος! Ταύροι με τονισμένα τα αρνητικά χαρακτηριστικά του ζωδίου τους ήταν ο Λένιν, ο Σαντάμ Σουσεϊν και η Εβίτα Περόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος είναι επί το πλείστον αιώνια ανώριμος, είναι άστατος και πολλές φορές ενοχλητικός. Για τον εαυτό του πάντοτε βρίσκει την καλύτερη καβάντζα, πάντοτε υπάρχει μια ευκαιρία που μπορεί να εκμεταλλευτεί για να επιτύχει τους σκοπούς του, ακόμη και αν χρειαστεί να τσαλαπατήσει παλιούς και πιστούς του φίλους για το επιτύχει. Βέβαια δεν του μένουν ποτέ αρκετοί πιστοί φίλοι για να τους μαχαιρώσει πισώπλατα…Γιατί άραγε; Χαρακτηριστικό παράδειγμα των «αρετών» του ζωδίου είναι ο Ντόναλτ Τράμπ και η Λατόγια Τζάκσον

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι συνήθως παροιμιώδεις για την τσιγκουνιά τους. Η έκφραση «καβούρια έχει η τσέπη σου» από τους Καρκίνους βγήκε. Επίσης, μια βραδιά μαζί τους είναι σας ένας περίπατος σε τεντωμένο σχοινί. Οι ψυχολογικές τους μεταπτώσεις είναι πολλές και έντονες, ικανές να τρελάνουν κόσμο. Τα μεγαλύτερα τους καπρίτσια όμως τα κρατάνε για τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα…Καρκίνοι είναι ο Μάικ Τάισον αλλά και ο O. Τζέι Σίμπσον.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι πολλές φορές κουραστικές ντίβες που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα για τους πάντες. Τα αστρολογικά βιβλία λένε ότι οι Λέοντες είναι θεατρικοί στους τρόπους τους, εννοούν όμως ότι είναι θορυβώδεις, αγροίκοι και ματαιόδοξοι. Έναν Λέοντα μπορείς εύκολα να τον εξαπατήσεις με ψευδή κολακεία και να τον μεταμορφώσεις σε φερέφωνο των απόψεων σου. «Πετυχημένοι» Λέοντες ήταν ο Μουσολίνι και η Μάτα Χάρι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι μπορούν να γίνουν οι «φτηνότερες» ψυχές που υπάρχουν! Μόνο ένας Παρθένος θα ανακύκλωνε δώρα φίλων ή συγγενών ή θα προσπαθούσε να κάνει τράκα γεύμα! Πιστεύουν ότι έχουν δίκιο ή ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια, ακόμη και είναι αυταπόδεικτο το ακριβώς αντίθετο. Η μανία τους με την καθαριότητα και η μικροβιοφοβία τους καταντά ψυχαναγκαστική. Παρθένοι αυτού του βεληνεκούς ήταν ο Καλιγούλας, ο Γιασέρ Αραφάτ και ο Γιόσεφ Κέννεντυ.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί πολλές φορές κλαίγονται, ότι ο κόσμος δεν τους συμπαθεί ή δεν τους εκτιμά αρκετά. Το γεγονός όμως ότι είναι τεμπέληδες και δεν κάνουν καμιά προσπάθεια για λογαριασμό τους δεν τους προβληματίζει. Τα βιβλία της αστρολογίας συχνά λένε ότι οι Ζυγοί είναι γοητευτικοί και διπλωμάτες, αποφεύγουν όμως να πουν ότι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και να την εκμεταλλευτούνε. Από όλες τις ζωδιακές παραστάσεις, μόνο ο Ζυγός συμβολίζεται με ένα μηχανικό αντικείμενο. Αυτό υποδηλώνει την έλλειψη καρδιάς… Διάσημος για τα επιτεύγματα του ήταν ο Χάινριχ Χίμλερ, καθώς και ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλτ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν ο Σκορπιός δέχεται το σκληρότερο ράπισμα στα πλαίσια της αστρολογίας, αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει λόγος. Είναι κακοί, μοχθηροί, πικρόχολοι και δολοπλόκοι, ακόμη και όταν δεν υπάρχει εμφανής λόγος. Είναι ύπουλα και κακά πλάσματα, ακόμη και από την παιδική ηλικία, μια και το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι τα τυραννάνε ανυπεράσπιστα πλάσματα. Εάν ψάξουμε στα εσώψυχα ενός Σκορπιού, θα μπορούσαμε κάλλιστα να τον παρομοιάσουμε με το διάβολο σε κακή μέρα…Σκορπιός ήταν ο Έρασμος και ο Πάμπλο Πικάσο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αστρολογικά βιβλία λένε ότι οι Τοξότες είναι αδέξιοι, ειλικρινείς και φωνακλάδες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό και το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι να βάζουν τους γύρω τους να σκοτώνονται. Μπορούν να φέρουν την ομήγυρη σε αμηχανία, απλά και μόνο με μια «τυχαία» παρατήρηση τους. Ντύνονται άχαρα έως κακόγουστα και παίρνουν το κεφάλι σε μια παρέα με τις αγριοφωνάρες τους και τα δήθεν εμπνευσμένα αστεία τους. Τοξότης «πετυχημένος» ήταν ο Στάλιν…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως θα μπορούσε να πουλήσει και την ψυχή του ακόμη, εάν ήταν σίγουρος ότι θα του απέφερε αρκετό κέρδος! Είναι κακοπροαίρετοι, απαισιόδοξοι και δεν μπορούν να περάσουν καλά, ακόμη και αν τους πληρώνουν για να διασκεδάζουν. Οι Αιγόκεροι είναι ιδιαίτερα πετυχημένοι σε πολυεθνικές εταιρίες, παγκόσμια αναγνωρισμένες για την σκληρότητα τους αλλά και στην πολιτική, επειδή δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μαχαιρώσουν και την ίδια τους την μάνα, αν είναι να πάνε μπροστά. Αξιόλογα δείγματα Αιγόκερων από την πολιτική σκηνή έχουμε τον Μάο Τσε Τούνκ και τον Νίξον!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επισήμως οι Υδροχόοι θεωρούνται ανθρωπιστές που ενδιαφέρονται και παλεύουν για το κοινό καλό! Αυτό μεθερμηνευόμενο σημαίνει ότι είναι απαίσιοι στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Οι Υδροχόοι είναι ψυχροί, υπολογίζουν τα πάντα και οπορτουνιστές, που προσπαθούν να κρύψουν την προσωπική τους ανεπάρκεια πίσω από την μάσκα της φιλανθρωπίας. Χώνουν την μύτη τους σε ξένες υποθέσεις, όχι από πραγματικό ενδιαφέρον αλλά για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους ή τις φιλοδοξίες τους. Υδροχόος ήταν ο Ρασπούτιν και θυμηθείτε τι ευεργετικά αποτελέσματα είχε η φιλάνθρωπη δράση του. Μια άλλη εκπρόσωπος του ζωδίου η Εύα Μπράουν, ερωμένη του Αδόλφου…

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες μπορούν να χαρακτηριστούν ύπουλοι, δόλιοι και ματαιόδοξοι. Απομυζούν τους φίλους τους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα σαν τις βδέλλες, μέχρι να τους στραγγίξουν από κάθε ζωτική τους ενέργεια. Τα βιβλία της αστρολογίας λένε ότι οι Ιχθύες είναι επιρρεπείς στην μελαγχολία και την κατάθλιψη. Δεν είναι απορίας άξιο, εάν αναλογιστεί κανείς τι κάνουν στους γύρω τους. Κάποια στιγμή θα πρέπει να τους πιάσουν και οι τύψεις… Ιχθύς ήταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, καθώς και ο Άινσταϊν.

Το κείμενο είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣHΜΑΤΟΣ [200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Προβλέψεις Απριλίου: Κριός ΤΟ ΥΔΩΡ Στα προσεχώς να περιμένετε χρήμα αλλά και μια ερωτική εξομολόγηση...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αφήστε τον άνθρωπο σας, να σας πει αυτά που έχει σαν...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κάτι ψάχνετε καιρό τώρα, και προσεχώς θα σας αποκαλυφθεί. Αγάπη και...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project