Ζώδια και Απιστία: Πώς θα καταλάβετε αν σας απατάει - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Απιστία: Πώς θα καταλάβετε αν σας απατάει

Ζώδια και Απιστία: Πώς θα καταλάβετε αν σας απατάει

ΚΡΙΟΣ:

Πως θα καταλάβεις ότι ένας Κριός σε απατάει; Μα είναι πολύ απλό! Δεν μπορεί ποτέ να κρυφτεί, γιατί δεν μπορεί να ελέγξει δύο παράλληλες σχέσεις! Γίνεται πολύ νευρικός χωρίς λόγο και αιτία, μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο και χαζογελάει! Αν τον ρωτήσετε θα σας ομολογήσει τα πάντα, αλλά μην περιμένετε να σας τα πει από μόνος του.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ευτυχώς ο Ταύρος είναι από τους ανθρώπους που μόλις κάτι χαλάσει, το ανακοινώνουν. Δεν του αρέσουν οι παράνομες σχέσεις και δεν μπορεί να κρύβεται. Αν λοιπόν θελήσει να κάνει κάτι άλλο, απλά θα σας το ανακοινώσει και θα φύγει σε άλλες αγκαλιές!

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Δυστυχώς οι Δίδυμοι είναι πολύ δύσκολη περίπτωση! Εδώ δεν μπορείτε να τους καταλάβετε στις καλές τους, θα καταλάβετε αν σας απατά; Έχουν  όλο το ταλέντο να χειρίζονται άψογα δύο παράλληλες σχέσεις και τις περισσότερες φορές δεν γίνονται αντιληπτοί. Αν πάψουν απότομα τα συχνά τηλεφωνήματα, καλό θα είναι να ανησυχήσετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Οι Καρκίνοι είναι πολύ εύκολοι στο να πιαστούν στα πράσα! Καθώς σταματάνε απότομα τις πολύ τρυφερές χειρονομίες, τις εκπλήξεις και τα γλυκόλογα! Δεν θα είναι πλέον ο στοργικός σύντροφος, αλλά απόμακρος και νευρικός!

ΛΕΩΝ:

Τα Λιοντάρια είναι από τα ζώδια, που όταν διατηρούν παράνομο σχέση αρχίζουν τις υπερβολικές γλύκες και μπορούν να σας τάξουν τον ουρανό με τα άστρα! Ωστόσο ό,τι και αν λένε είναι ασυνεπείς και ποτέ δεν υλοποιούνται οι υποσχέσεις τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι που δεν αντέχουν τα ψέματα, και γι αυτό θα συζητήσουν το θέμα από την αρχή. Εάν λοιπόν σας ανακοινώσουν ότι θέλουν να συζητήσετε κάτι σοβαρό, τότε τα πράγματα όντως είναι σοβαρά!

ΖΥΓΟΣ:

Οι Ζυγοί είναι από τους ανθρώπους που μπορούν άψογα να διατηρήσουν τις ισορροπίες ανάμεσα σε δύο σχέσεις! Ωστόσο, μόλις αρχίσουν να αποφεύγουν κάποιες συζητήσεις και να λένε δικαιολογίες, τότε να ξέρετε πως σίγουρα έχουν βρει κάποια άλλη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Οι Σκορπιοί είναι πολύ μυστικοπαθείς και μπορεί να μην αντιληφθείτε γρήγορα την κατάσταση και να βρεθείτε προ εκπλήξεων! Ο μόνος τρόπος για να το παραδεχτεί είναι να τον πιάσετε επ αυτοφώρω!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Με τους Τοξότες είναι πολύ εύκολα τα πράγματα! Η σχέση σας έχει γίνει πολύ τυπική και δεν υπάρχει τίποτα το ενδιαφέρον! Αρκείται μόνο στα τυπικά και δεν ασχολείται περισσότερο με εσάς και τη σχέση σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οι Αιγόκεροι είναι από τους ανθρώπους που μόλις βρουν κάτι άλλο δεν θα σας δίνουν σημασία! Θα είναι ψυχροί και αδιάφοροι! Δεν θα σας ζητήσει να χωρίσετε, αλλά θα σας φέρει στο σημείο να πείτε εσείς το τελικό αντίο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Οι Υδροχόοι δεν μπορούν να κρυφτούν δευτερόλεπτο! Θα είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το καινούργιο τους απόκτημα, που θα σας το πουν ευθέως ότι διατηρούν παράλληλη σχέση!

ΙΧΘΥΣ:

Οι Ιχθύες έχουν ταλέντο στα ψέματα και ξεγλιστράνε αμέσως! Δεν θα καταλάβετε πότε θα σας μπλέξουν στο παιχνίδι τους! Θα σας παρουσιαστούν σίγουρα σαν θύματα και θα τους λυπηθείτε, γιατί χειρίζονται πολύ καλά το παιχνίδι τους!

ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Διαβάστε για τα “τοξικά” χαρακτηριστικά των ζωδίων ΕΔΩ

Διαβάστε τι λένε τα αντρικά ζώδια για τις γυναίκες ΕΔΩ

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Προβλέψεις Απριλίου: Κριός ΤΟ ΥΔΩΡ Στα προσεχώς να περιμένετε χρήμα αλλά και μια ερωτική εξομολόγηση...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αφήστε τον άνθρωπο σας, να σας πει αυτά που έχει σαν...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κάτι ψάχνετε καιρό τώρα, και προσεχώς θα σας αποκαλυφθεί. Αγάπη και...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project