Ζώδια και Μαγικές Δυνάμεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Μαγικές Δυνάμεις

Ζώδια και Μαγικές Δυνάμεις
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Τι σχέση έχει κάθε ζώδιο με τις μεταφυσικές δυνάμεις και τι ταλέντα μπορεί να εμφανίσουν οι εκπρόσωποι κάθε ζωδίου, σύμφωνα με το ζωδιακό κύκλο ;

Κριός:
Από όλα τα ζώδια ο Κριός είναι ο μοναδικός που είναι σε θέση να χρησιμοποιεί σχεδόν όλα τα είδη της μαγείας. Μεγάλη ικανότητα διαθέτουν στο να ενεργοποιούν και να φορτίζουν με θετική ενέργεια το νερό, την τροφή, ρούχα, φωτογραφίες και επιστολές! Είναι σε θέση να «διαβάσουν» προσωπικά αντικείμενα με μεγάλη δύναμη, επιρροή και μαγνητισμό. Η ισχυρή μεταφυσική δύναμη του Κριού μπορεί να ανασταλεί προσωρινά, να μειωθεί ή και να εξαφανισθεί, εάν ο Κριός εξετάσει κάποια στιγμή τις συνέπειες των πράξεών του.

Ταύρος:
Ένα Ταυράκι θα μπορούσε να επιδοθεί στη μαντεία για τα χρήματα, την επιτυχία, την ώθηση της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας και γενικά για ότι σχετίζεται με το υλικό κομμάτι της ζωής του. Η μαγική του δράση για να είναι αποτελεσματική στην πνευματική σφαίρα, είναι καλύτερα να επαναλαμβάνει το όποιο τελετουργικό τουλάχιστον τρεις φορές. Η δύναμη του ενδέχεται να εξασθενήσει και να εξαφανιστεί, αν παρουσιάσει σημάδια αναποφασιστικότητας και χάσει το ραντεβού με τον χρόνο.

Δίδυμοι:
Οι Δίδυμοι έχουν ιδιαίτερη κλίση στην ερμηνεία των οιωνών και της τύχης, στην χαρτομαντεία και τις μαντικές τέχνες. Είναι καλοί ενδιάμεσοι, μια και αυτό σχετίζεται με την επικοινωνία, που είναι και το κατεξοχήν χαρακτηριστικό τους. Μπορούν επίσης να μαντέψουν για ανθρώπους και πράγματα που είναι πολύ μακριά. Η δύναμη τους μειώνεται όταν παραμένουν για αρκετό καιρό σε απομόνωση. Θα πρέπει συνεχώς να επικοινωνούν για να «φορτίζουν» πνευματικά.

Καρκίνος:
Στους Καρκίνου δεν αρέσει ιδιαίτερα η μαγεία, αλλά είναι επιδεκτικοί στα οράματα. Αυτή τους η ιδιότητα τους κάνει καλούς επαγγελματίες μάντεις! Εάν αποφασίσουν να ασχοληθούν, ταιριάζουν σχεδόν με οποιοδήποτε είδος μαντείας και συνήθως δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Η δύναμη τους μειώνεται, αν κάποιος τους ειρωνευτεί και περιγελάσει το έργο τους. Η απογοήτευση που θα νιώσουν θα είναι μεγάλη και μπορεί να τους οδηγήσει σε οριστικό τέλμα.

Λέων:
Για τους Λέοντες, η αγάπη για τη μαγεία και τη μεταφυσική είναι ότι καλύτερο! Το στοιχείο τους, η φωτιά, τους χαρίζει σιγουριά και έχουν την αυτοπεποίθηση ότι θα πετύχουν. Επιπλέον, θα καταφέρουν τα πάντα που έχουν σχέση με διαχείριση εξουσίας και δύναμης, θα τραβήξουν πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας και θα επιτύχουν μια λαμπρή καριέρα. Η δύναμη τους ενδέχεται να εξαφανιστεί αν κολακευτούν πολύ ή η ευτυχία τους προκαλέσει ρουτίνα και ανία.

Παρθένος:
Ο Παρθένος είναι ένας καλός μάντης και προφήτης. Οι κάρτες Ταρώ, οι Ρούνοι, καθώς και όλα τα είδη των μαντικών τεχνών που τους βοηθούν να συγκεντρώσουν ποσότητα πληροφοριών, είναι η αγαπημένη τους ενασχόληση. Η τέχνη της μαγείας συνήθως ασκείται από τους Παρθένους χωρίς πρόβλημα. Η δύναμη τους μειώνεται όταν σκεφτούν ότι είναι άγιοι και μπορούν και πραγματοποιούν θαύματα. Τότε αρχίζει η μεγαλομανία τους, εκδηλώνονται συμπτώματα υπεροψίας και οδηγούνται στο τέλμα και την καταστροφή.

Ζυγός:
Οι Ζυγοί είναι καλοί στη φυσική μαγεία. Αν και λίγο βαριά, μπορούν και λειτουργούν τελετουργικά με οτιδήποτε συνδέεται με τις φυσικές δυνάμεις: με την αστραπή, την βροντή, τον άνεμο, τον ήλιο, το φεγγάρι, κλπ. Μπορούν να ειδικευτούν στην κατασκευή φυλαχτών και Ταλισμάν προστασίας. Η δύναμη τους μειώνεται όταν ο άμεσος περίγυρος τους μιλά για δυσάρεστα πράγματα, γιατί έχουν την τάση να απορροφούν την αρνητική ενέργεια των γύρω τους.

Σκορπιός:
Ο Σκορπιός ταιριάζει με κάθε είδος μαγείας, αλλά εκεί του δείχνει το πιο δημιουργικό του ταλέντο είναι ότι έχει σχέση με το σπίτι, όπως είναι η προστασία των κατοικιών και των νοικοκυριών, οι προστατευτικές τελετουργίες που εκτελούνται στο σπίτι και όσα αφορούν την καλή μεταχείριση των οικογενειακής εστία και των παιδιών. Η δύναμη του μπορεί να συρρικνωθεί, αν αρχίσει να συσσωρεύει παράπονα και εκνευρισμό από τον άμεσο περίγυρο του.

Τοξότης:
Ο Τοξότης αν ασχοληθεί με τη μαγεία, η προσπάθεια του θα είναι επιτυχής. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξει είναι να προσδιορίσει με σαφήνεια το στόχο. Ο Τοξότης έχει μια εγγενή ικανότητα στην αστρολογία και τη διάγνωση ασθενειών. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να συμμετέχει σε θεραπεία, επειδή θα αποδυναμώσει σημαντικά την αύρα των άλλων!

Αιγόκερως:
Ο Αιγόκερως είναι ένας πολύ καλός αστρολόγος, αριθμολόγος και χειρομάντης. Η μαγεία της φύσης, των φυτών και των δέντρων αποτελεί στα χέρια του την τέλεια τέχνη. Είναι δε πολύ καλός πυρομάντης και κηρομάντης. Οι Αιγόκεροι ισορροπούν στη μεταφυσική μέσα από την αγάπη και την αποδοχή που εισπράττουν από τους φίλους τους. Ο κίνδυνος της αποτυχίας είναι ορατός, αν θα πέσουν σε κατάθλιψη λόγω μιας ανεκπλήρωτης αγάπης ή της απογοήτευση από το σύντροφο τους.

Υδροχόος:
Η διαίσθηση στον Υδροχόο αναπτύσσεται θαυμάσια, όταν αποφασίσει να πειραματιστεί με τη μαγεία. Ασκεί οποιαδήποτε κλασική μέθοδο, αρκεί να μην τον κάνει να βαριέται. Είναι καλός δέκτης οραμάτων και μηνυμάτων και έχει την ικανότητα να επινοεί τρόπους και μεθόδους άσκησης μαγείας που κανείς πριν από αυτόν δεν σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει. Μπορεί να ανακαλύψει νέους δρόμους και να τους διδάξει στους άλλους. Ο Υδροχόος δεν θα πρέπει να μπει στον πειρασμό να εμπλέξει τη μεταφυσική με τα τυχερά παιχνίδια. Κινδυνεύει να χάσει την περιουσία του, να ασθενήσει και να χάσει τη δύναμη του.

Ιχθύες:
Οι Ιχθύες είναι το κατεξοχήν μυστικιστικό ζώδιο. Τα ψάρια είναι μοναδικοί μάγοι στην κατασκευή των φίλτρων αγάπης και στην προστασία των σπιτιών. Γίνονται θαυμάσιοι μάντεις, αλλά για να την μαύρη μαγεία είναι εντελώς ανίκανοι και ακατάλληλοι, εκτός εάν βιώσουν μια ισχυρή απογοήτευση. Η μαγική τους ικανότητα εξαφανίζεται , αν προσκολληθούν στο παρελθόν. Τότε φθίνουν οι δυνάμεις τους αισθητά.

ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός – ΤΟ ΣΠΑΘΙ Αποφασίστε τι θέλετε και δράστε. Αυτήν...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ημερο: Άλογο Θα χαρείτε με την έκπληξη που σας επιφυλάσσει κάποιο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Δεν είστε εσείς για να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες, σε...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project