Ζώδια και Στυλ: Πώς να οργανώσετε την ντουλάπα σας για το χειμώνα - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Στυλ: Πώς να οργανώσετε την ντουλάπα σας για το χειμώνα

Ζώδια και Στυλ: Πώς να οργανώσετε την ντουλάπα σας για το χειμώνα

Γιατί κάποιοι άνθρωποι έλκονται από το λεγόμενο street look, το ρετρό ή τα ψυχεδελικά χρώματα, ενώ πολλοί αρνούνται να αποδεχτούν οτιδήποτε πέρα από τη μινιμαλιστική εμφάνιση;
Όπως και σε τόσες άλλες πτυχές της προσωπικότητας, το ζώδιο ενός ατόμου μπορεί να αποκαλύψει πολλά για το χαρακτήρα και τις επιλογές του, ακόμα και στα ρούχα που του αρέσει να φοράει.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μοναδικά γούστα και προτιμήσεις που διακρίνουν τον καθένα μας, αλλά, όπως έχει παρατηρηθεί, ο χαρακτήρας μας επηρεάζει έντονα την εμφάνιση που επιλέγουμε να παρουσιάζουμε ή που απλά μας κάνει να αισθανόμαστε πιο άνετα. Κάθε γυναίκα, λοιπόν, ανεξάρτητα από τη δουλειά και τις εξωγενείς συνήθειές της, τείνει να επιλέξει έναν τρόπο ντυσίματος που της επιτρέπει να εκφράζει κάτι πιο εσωτερικό και προσωπικό, κάτι που τη διακρίνει από τις υπόλοιπες γυναίκες του χώρου που κινείται.

Ας δούμε, λοιπόν, ένα-ένα τα ζώδια και τις προτιμήσεις τους για το… χειμερινό τους στυλ, καθώς και μερικές συμβουλές για τις επιλογές που αποτελούν πιθανότατα την καλύτερη επένδυση κάθε φορά.

Κριός:

Σαν ζώδιο της φωτιάς, μία Κριός μπορεί να αναδειχθεί τόσο με ένα φόρεμα γνωστού σχεδιαστή, όσο και με κάτι που πήρε από το μαγαζάκι της γωνίας που της τράβηξε το βλέμμα περπατώντας ένα πρωί. Αφού τα αστέρια σας ευνοούν, βγάλτε τα ρούχα από το πίσω μέρος του ντουλαπιού σας και κάντε άφοβα τους συνδυασμούς σας. Μη διστάζετε να πετάξετε ένα ρούχο παραπάνω επάνω σας τις κρύες μέρες. Όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστή, αλλά θα αναδείξει και τη μοντέρνα πλευρά σας και ίσως να το δείτε να φοριέται γενικά σαν στυλ μετά από λίγο.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια και Χρώματα – Κριός

Ταύρος:

Μία Ταύρος είναι συχνά επιλεκτική στα ρούχα της και έχει μάλλον…πολυτελές γούστο. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι ο χειμώνας ευνοεί ένα πιο επιβλητικό στυλ, σε σύγκριση με το καλοκαίρι. Με εκείνο το ζεστό και στυλάτο πανωφόρι που βρήκατε τις προάλλες, θα έχετε το αρχοντικό αλλά και ζεστό και άνετο look που σας αρέσει! Μην βιαστείτε όμως να επενδύσετε όλα τα χρήματά σας σε ρούχα, καθώς ο φετινός χειμώνας θα είναι λίγο ατίθασος, ανάλογα με την περιοχή που ζείτε… Ίσως να χρειαστείτε μερικά παραπάνω δείγματα πριν αποφασίσετε πού θα ξοδέψετε τα υπόλοιπα χρήματα…

Διαβάστε επίσης: Ζώδια και Χρώματα – Ταύρος

Δίδυμος:

Μία Δίδυμος βρίσκεται συνήθως διχασμένη ανάμεσα σε δύο επιλογές σχετικά με το τι να φορέσει. Δεδομένου ότι σας είναι πολλές φορές δύσκολο να καταλήξετε σε μία απόφαση, φροντίστε να μην δώσετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια των αμέτρητων επιλογών. Επενδύστε με σύνεση σε 2-3 κομψά σακάκια, έτσι ώστε να μπορείτε να καταλήγετε γρηγορότερα σε μια απόφαση κάθε πρωί.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια και Χρώματα – Δίδυμοι

Καρκίνος:

Το εγγενές χαρακτηριστικό των Καρκίνων, να είναι κυκλοθυμικοί, τους βάζει συχνά σε μπελάδες σε σχέση με τα ρούχα που θα φορέσουν. Παρουσιάζοντας συχνές διακυμάνσεις στη διάθεσή τους, ό,τι και να επιλέξουν να φορέσουν μετατρέπεται συχνά σε πρόβλημα για αυτούς, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για να αποφύγετε την απογοήτευση, μη διστάσετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό αυτό το χειμώνα, ίσως κάτι πιο ψυχεδελικό, με περισσότερη ποικιλία. Όπως και να εξελιχθεί η διάθεσή σας μέσα στη μέρα, θα υπάρχει πάντα ένα χρώμα επάνω σας που θα σας ικανοποιεί…

Διαβάστε επίσης: Ζώδια και Χρώματα – Καρκίνος

Λέων:

Τα Λιοντάρια είναι φτιαγμένα για το χειμερινό ντύσιμο. Τα χειμωνιάτικα ρούχα χαρακτηρίζονται από έντονα χρώματα όπως το γκρι, το σκούρο μπλε και το σκούρο μωβ, χρώματα που μία Λέων συμπαθεί, δεδομένου ότι προσδίδουν ένα ακόμη βασιλικό χαρακτηριστικό στην εμφάνισή τους. Δεν έχετε να ανησυχήσετε για τίποτα φέτος το χειμώνα! Ακόμα και σε μια ηλιόλουστη μέρα, έχετε πάντα εκείνα τα επιβλητικά γυαλιά ηλίου που αρμόζουν τέλεια με το στυλ σας…!

Διαβάστε επίσης: Ζώδια και Χρώματα – Λέων

Παρθένος:

Όλες οι Παρθένοι είναι συχνά συγκεκριμένες, θα λέγαμε, με το ντύσιμό τους. Δεν θα φορέσουν κάτι που μοιάζει έστω και λίγο…πρόχειρο ή ταλαιπωρημένο. Ως εκ τούτου, υπάρχει πάντα ένα όριο στη χρήση των ρούχων τους. Αντί να ξοδέψετε τους μισθούς σας σε ακριβά παλτό και μπουφάν, σας προτείνουμε να αγοράσετε μερικά κομψά πουλόβερ που θα μπορείτε να συνδυάζετε δημιουργώντας τον αέρα που σας αρέσει να βγάζετε.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια και Χρώματα – Παρθένος

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Ζυγός:

Μία Ζυγός είναι το καλύτερο άτομο που θα μπορούσατε να έχετε δίπλα σας, όταν πρέπει να αποφασίσετε πόσα στρώματα ρούχων να φορέσετε για μία συγκεκριμένη μέρα. Είναι πάντα τέλεια ντυμένες, προετοιμασμένες κατάλληλα για οποιαδήποτε καιρική μεταβολή. Η συμβουλή μας σε μία Ζυγό είναι να φορέσει τα ρούχα με τα οποία αισθάνεται πιο άνετα και οι φιλοφρονήσεις δεν θα σταματούν…

Διαβάστε επίσης: Ζώδια και Χρώματα – Ζυγός

Σκορπιός:

Καθώς οι Σκορπιοί είναι τολμηρά ζώδια που αγαπούν τον πειραματισμό, μπορούν να διαλέξουν το ντύσιμό τους, ανάλογα με το πόσο διατεθειμένοι είναι να πληρώσουν για καινούργια ρούχα. Οι Σκορπίνες, λοιπόν, μπορείτε να επιλέξετε είτε το ρετρό στυλ, φορώντας παλαιότερα ρούχα σας και να εξακολουθείτε να φαίνεστε ελκυστικές και σέξι, είτε να διαθέσετε τις οικονομίες σας στη σύνθεση εκείνης της νέας μοδάτης εμφάνισης που βάλατε στο μάτι και να κλέψετε την παράσταση και αυτό το χειμώνα!

Διαβάστε επίσης: Ζώδια και Χρώματα – Σκορπιός

Τοξότης:

Ξέρουμε ότι το επίσημο ντύσιμο δεν είναι και τόσο του γούστου σας, ο χειμώνας όμως έρχεται και, όσο επιεικής και αν ήταν ως επί το πλείστον καιρός μέχρι τώρα, δεν θα παραλείψει να μας δείξει και την άλλη του πλευρά. Συγκεντρωθείτε στην οργάνωση της ντουλάπας σας και οργανώστε ένα ξεφάντωμα στα μαγαζιά, ανανεώνοντας την εμφάνισή σας! Διαλέξτε βαθιά, πλούσια χρώματα που θα σας γεμίσουν ενέργεια και μην διστάσετε να αγοράσετε και κάτι πιο επίσημο που θα κάνει τα βλέμματα να στραφούν επάνω σας στην κατάλληλη περίσταση…

Διαβάστε επίσης: Ζώδια και Χρώματα – Τοξότης

Αιγόκερως:

Οι Αιγόκεροι είναι συνήθως πολύ σχολαστικοί όταν επιλέγουν την εμφάνισή τους. Δεν εκτιμούν τα συνθετικά ρούχα και θα τα αποφύγουν όσο μπορούν. Αυτό, βέβαια, σας περιορίζει πολλές φορές τις επιλογές σας και, ακόμα πιο συχνά, επιβαρύνει αρκετά το πορτοφόλι σας. Μπορείτε να αγοράστε ένα στυλάτο δερμάτινο σακάκι ή κομψά μάλλινα πουλόβερ που θα σας κρατήσουν ζεστή και μπορούν να συνδυαστούν με σχεδόν τα πάντα.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια και Χρώματα – Αιγόκερως

Υδροχόος:

Οι Υδροχόοι ντύνονται σχετικά απλά, χωρίς περίτεχνα σχέδια και υφάσματα. Φαίνεται ότι αυτό το χειμώνα η μόδα είναι με το μέρος σας! Ευκαιρία να φορέσετε εκείνα τα μακριά ριχτά πουλόβερ και φορέματα που έχετε στην ντουλάπα σας. Το άνετο στυλ που τόσο αγαπάτε είναι πλέον στη μόδα και ξέρετε ότι σας πάει άψογα…!

Διαβάστε επίσης: Ζώδια και Χρώματα – Υδροχόος

Ιχθύς:

Οι Ιχθύες έχουν συχνά “φετίχ” με τα παπούτσια. Αν αισθάνεστε ότι η φράση “ποτέ δεν είναι αρκετά” αγγίζει κάποια χορδή μέσα σας, τότε εκμεταλλευτείτε αυτή σας την ιδιαιτερότητα και αγοράστε τις πιο στυλάτες μπότες που μπορείτε να βρείτε. Με λίγη φαντασία, μπορείτε να δημιουργήσετε τις πιο μοδάτες και συνδυαστικά άψογες εμφανίσεις. Το μόνο πρόβλημα είναι η τάση σας να διαλέγετε ρούχα και κουρέματα μαζί πολλές φορές. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε μέχρι την άνοιξη, που θα μπορέσετε να αποκτήσετε το εντυπωσιακό καλοκαιρινό κούρεμα που φαντάζεστε στα μαλλιά σας.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια και Χρώματα – Ιχθύες

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 03/05/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 03/05/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι καταστάσεις που συντρέχουν μέσα στην καθημερινότητα σας, είναι και αυτές...
Τράπουλα KARMA…και οι επανασυνδέσεις θα είναι μόνιμες

Τράπουλα KARMA…και οι επανασυνδέσεις θα είναι μόνιμες

Προβλέψεις για το επόμενο 25ήμερο:   Κριός TO ΧΡΥΣΟ ΑΛΟΓΟ Μέχρι και την αλλαγή του...
DESTE – Οι δρόμοι των επανασυνδέσεων ανοίγουν πριν το Καλοκαίρι

DESTE – Οι δρόμοι των επανασυνδέσεων ανοίγουν πριν το Καλοκαίρι

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:   Κριός Η Εισακουσθείσα προσευχή Προσέξτε τα θέματα που σας...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project