Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

ΚΡΙΟΣ : Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

Η συντριπτική πλειοψηφία του ζωδίου σας, έχει ήδη πάρει σημαντικές αποφάσεις για την αισθηματική της ζωή…που μέσα στο δεύτερο 6μηνο του έτους θα οδηγηθεί σε μόνιμες και επίσημες δεσμεύσεις. 

 

Πιο τυχεροί οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, που θα δουν ευκαιρίες και ευκολίες να έρχονται από τα οικονομικά τους δεδομένα, αλλά και τα γύρω περιβάλλοντα να προσφέρουν την υποστήριξη τους.

 

Τυχερές ημερομηνίες και διαστήματα …για πρόταση δέσμευσης  ή και γάμο :

15 Σεπτεμβρίου 

14-19 Οκτωβρίου

11 Νοεμβρίου 

05 Δεκεμβρίου 

 

ΤΑΥΡΟΣ : Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

Σίγουρα τα κόκκινα χαλιά για εσάς,  έχουν ήδη στρωθεί και τώρα το μόνο που απομένει είναι να βρείτε την ισορροπία σας, με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Δεν θα έχετε άλλες αναίτιες καθυστερήσεις και εμπόδια

 

Εσείς ακόμη έχετε κάποια θέματα με το παρελθόν σας, να τακτοποιήσετε καλύτερα να ξεκινήσετε άμεσα και μέχρι το Φθινόπωρο, να τα έχετε όλα ξεπεράσει…για το καλό όλων!

 

Τυχερές ημερομηνίες και διαστήματα …για πρόταση δέσμευσης  ή και γάμο :

01-05 Αυγούστου

09 Σεπτεμβρίου

04-10 Νοεμβρίου

19 Δεκεμβρίου

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

Δεν πετάτε και την σκούφια σας για να παντρευτείτε, απλά θα το κάνετε μόνο και μόνο για να δώσετε χαρά στο έτερον σας ήμισυ. Όπως και να έχουν τα πράματα ο προσωπικός σας κυβερνήτης, θα σας βοηθήσει στο να κλείσετε όλες τις λοιπές εκκρεμότητες σας.

 

Επίσης, κάποιοι που έχουν το μόνιμο πρόβλημα της χιλιομετρικής απόστασης, θα πρέπει να σκεφτούν εις διπλούν ποιο από τα δύο μέρη, θα αποφασίσει την μετοίκηση.

 

Τυχερές ημερομηνίες και διαστήματα …για πρόταση δέσμευσης ή και γάμο :

12 Ιουλίου

05-08 Αυγούστου

11 Οκτωβρίου 

03-07 Δεκεμβρίου

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

Μην στοχεύετε μόνο τελικά στην κατανόηση του άλλου ατόμου, για να προχωρήσουν τα πράματα στο μεταξύ σας, προς την κατεύθυνση ενός γάμου. Από τον νέο μήνα, οι πιο αναλυτικές συζητήσεις, θα σας λύσουν όλα τα εκκρεμή θέματα.

 

Μέσα σε όλα αυτά τα περίπλοκα που έχετε να κάνετε, αφήστε εκτός… το παρελθόν, τους συμβουλάτορες αλλά και αυτούς που σας ζηλεύουν για τους δικούς τους λόγους.

 

Τυχερές ημερομηνίες και διαστήματα …για πρόταση δέσμευσης ή και γάμο :

20 Ιουλίου 

22 Αυγούστου 

10-18 Σεπτεμβρίου 

19 Δεκεμβρίου 

 

ΛΕΩΝ : Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

Μέχρι να έρθει ο Ήλιος, μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, πολλά είναι αυτά που θα έχουν αλλάξει στην σκέψη και στην ζωή σας.  Σίγουρα και η άνοδος που θα έρθει στα οικονομικά σας μεγέθη, θα σας ενισχύσει σε όλους τους τομείς. 

 

Οι σύντροφοι που έχουν αποφασίσει και για έναν απόγονο άμεσα, καλό είναι να κοιτάξουν και πιο σοβαρά τα προγράμματα και την προσωπική τους αντοχή…από όλες τις πλευρές!

 

Τυχερές ημερομηνίες και διαστήματα …για πρόταση δέσμευσης ή και γάμο :

17 Αυγούστου

14 Σεπτεμβρίου

02-08 Νοεμβρίου

10 Δεκεμβρίου

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

Με τον Ερμή να σας προσφέρει λύσεις αλλά και άφθονο χρήμα,  εσείς θα κάνετε εύκολα την κίνηση να παντρευτείτε. Μερικοί ακόμη που έχουν απομακρυνθεί από τον άνθρωπο τους, θα βρουν τους δρόμους τις επανασύνδεσης.

 

Αν οι σκέψεις σας είναι γύρω από αγορά σπιτιού καλύτερα να περιμένετε το νέο έτος, που και τα αστρολογικά θα είναι πολύ πιο υποστηρικτικά στο ζώδιο σας.

 

Τυχερές ημερομηνίες και διαστήματα …για πρόταση δέσμευσης ή και γάμο :

09 Αυγούστου

12 Οκτωβρίου 

01 Νοεμβρίου 

20-23 Δεκεμβρίου

 

ΖΥΓΟΣ : Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

Με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη να περνάει προσεχώς στον Βασιλιά, το μόνο θετικό είναι ότι και η προσωπική – αισθηματική σας ζωή θα ισορροπήσει…και όχι μόνο μέσα από την δική σας την προσπάθεια. 

 

Τα ζευγάρια που ακόμη κάνουν την προσπάθεια τους, κα ξεμπλέξουν από λοιπές καταστάσεις  του παρελθόντος, θα έχουν σχετικά σύντομα το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

 

Τυχερές ημερομηνίες και διαστήματα …για πρόταση δέσμευσης ή και γάμο :

17 Ιουλίου

06-09 Σεπτεμβρίου

12 Οκτωβρίου

25-29 Δεκεμβρίου

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

Με τόσους ανάδρομους πλανήτες εσείς είστε μόνο αναποφάσιστοι, για το πώς πρέπει να οδεύσετε σε μια τόσο σημαντική απόφαση, για την αισθηματική σας πορεία. 

 

Όπως και να έχουν τελικώς τα πράματα μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας, εσείς τώρα καλείστε να κάνετε μια πιο σοβαρή κουβέντα με τον άνθρωπο σας, που  θα σας ξεμπλοκάρει.

 

Τυχερές ημερομηνίες και διαστήματα …για πρόταση δέσμευσης ή και γάμο :

20 -25 Ιουλίου

14 Οκτωβρίου

17 Νοεμβρίου

12-17 Δεκεμβρίου

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

Με τον Δία μέσα στον οίκο σας, εσείς μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε και όπως το έχετε σχεδιάσει. Το καλό είναι ότι δεν σας επηρεάζει πια το ότι είναι σε μια ανάδρομη φορά. Έχετε πάρει πια τα μαθήματα σας.

 

Εσείς που ζείτε μακριά από τον άνθρωπο σας, από το τελευταίο 3μηνο του έτους, θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες που σίγουρα θα λύσουν αυτό το πρακτικό πρόβλημα. 

 

Τυχερές ημερομηνίες και διαστήματα …για πρόταση δέσμευσης ή και γάμο :

18 Ιουλίου

03-09 Οκτωβρίου

25 Νοεμβρίου

11-18 Δεκεμβρίου

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

Είστε αποφασισμένοι ότι τους επόμενους μήνες, θα κάνετε σημαντικές και καθοριστικές αλλαγές, μέσα στην ερωτική σας ζωή, και αυτό θα είναι ένας γάμος ή και ακόμη η απόκτηση ενός παιδιού.

 

Σε ότι και να επιχειρήσετε, θα έχετε το ακριβές αποτέλεσμα που έχετε ήδη ονειρευτεί. Επιπροσθέτως θα καταφέρετε πολλά από τα οικονομικά σας προβλήματα, να τα προσπεράσετε. 

 

Τυχερές ημερομηνίες και διαστήματα …για πρόταση δέσμευσης ή και γάμο :

20-25 Ιουλίου

19 Σεπτεμβρίου

30 Οκτωβρίου

01-08 Νοεμβρίου

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

Πολλά αυτά που τελικά σκέφτεστε, αλλά ακόμη δεν είστε και στο 100% για να τα εφαρμόσετε. Τώρα που θα καταφέρετε να είστε πιο καλά επικοινωνιακά με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα βρείτε τις εσώτερες σας ισορροπίες.

 

Μέσα στα πολλά που έχετε να κάνετε είναι και η μόνιμη τακτοποίηση όλων των παλιών σας υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων, έτσι ώστε να μην τα ξαναβρείτε μπροστά σας.

 

Τυχερές ημερομηνίες και διαστήματα …για πρόταση δέσμευσης ή και γάμο :

12 Αυγούστου

11Σεπτεμβρίου

20-25 Νοεμβρίου

15 Δεκεμβρίου

 

ΙΧΘΕΙΣ : Ωροσκόπιο Γάμου – 2ο Εξάμηνο 2019

Από τους πιο τυχερούς και ευνοημένους ζωδιακούς συνδυασμούς, που θα καταφέρετε να κάνετε όλα αυτά… που μήνες τώρα οργανώνετε με τον άνθρωπο σας. 

 

Όλοι αυτοί που σας αγαπούν, θα σας δώσουν μια πρακτική χείρα βοηθείας. Κάποιοι ίσως και μετά τον γάμο να μετοικήσουν …σε άλλη πόλη ή και χώρα!

 

Τυχερές ημερομηνίες και διαστήματα …για πρόταση δέσμευσης ή και γάμο :

30 Ιουλίου

28 Αυγούστου

02-17 Οκτωβρίου

06 Δεκεμβρίου 

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Χρήμα και νέες αγάπες φέρνει ο Ιούλιος

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες στην ζωή σας, αλλά τώρα και...

Ζωδιακές Συναστρίες – Εκπλήξεις που θα φανερώσουν μυστικά

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:   ΚΡΙΟΣ : Αυτά που σας έχουν πει για...

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τα ζώδια λαμβάνουν εκπλήξεις

Στις 29/06 θα συντελεστεί η υπέροχη νέα Σελήνη στον Άξονα του Καρκίνου – Αιγόκερω. Πολλές...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project