11/08 Ερμής και Αφροδίτη στον Λέοντα – Δίνοντας τέλος σε έναν χωρισμό! - Αστρολογικές Προβλέψεις

11/08 Ερμής και Αφροδίτη στον Λέοντα – Δίνοντας τέλος σε έναν χωρισμό!

11/08 Ερμής και Αφροδίτη στον Λέοντα – Δίνοντας τέλος σε έναν χωρισμό!
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Από τις 11 Αυγούστου και για μερικές ημέρες ο Ερμής θα συναντήσει μέσα στον Λέοντα την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Άρη.

Αυτή η πολυαστρία, θα ταρακουνήσει πολύ και παρατεταμένα τα στάσιμα ύδατα όλων των ερωτικών σχέσεων, προκειμένου καθείς – κάθε ζώδιο να έχει κοντά του αυτό 0 αυτόν που του αξίζει.

Για όλους:

Κριός

Δεν σας νοιάζει πραγματικά καθόλου, το τι έχει συμβεί στο παρελθόν σας το αισθηματικό. Τώρα είστε σε μια καλή φάση ζωής, που έχετε να δώσετε πολλά στα εργασιακά σας, αλλά και να διορθώσετε κάποιες υποθέσεις με την οικογένεια σας. Οι έρωτες θα σας αναζητήσουν από τον Σεπτέμβριο.

Προσοχή με ζώδια της Γης

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές όψεις από τον Λέοντα, εσείς σίγουρα θα γίνετε το ερωτικό επίκεντρο για πολύ κόσμο, κυρίως από τους κύκλους της εργασίας και του κοινωνικού σας γίγνεσθαι. Εσείς οι εν σχέση, καλύτερα να μην δώσετε ευκαιρίες εκεί που δεν πρέπει!

Προσοχή με ζώδια της Φωτιάς

Δίδυμοι

Αυτό το Καλοκαίρι, θα το θυμάστε για πολύ. Έχετε περάσει πραγματικά μέσα από στενωπούς και συμπληγάδες που όμως σας έδειξαν, ποιος και τι αξίζει τελικά να παραμείνει κοντά σας. Τώρα υπάρχουν γύρω σας νέα άτομα και καταστάσεις, που μπορούν να σας τραβήξουν το δύσκολο σας ενδιαφέρον.

Προσοχή με ζώδια του Νερού

Καρκίνος

Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα και μετά, θα χρειαστεί να κάνετε μια πιο αναλυτική συζήτηση με τον άνθρωπο που αγαπάτε, έτσι ώστε ξεκάθαρα να χαραχτεί το μονοπάτι των δεσμεύσεων. Τώρα που και τα οικονομικά σας, έχουν άνοδο…όλα θα τρέξουν πιο εύκολα!

Προσοχή με ζώδια του Αέρα

Λέων

Μην μένετε μόνοι μόνο και μόνο, επειδή κάποιος στο πρόσφατο σας παρελθόν σας πλήγωσε. Με τόσο θετικά αστρολογικά δρώμενα μέσα στον οίκο σας, εσείς μπορείτε να ξανα-φτιάξετε την προσωπική σας. Σαφώς μερικοί, θα έχουν και την ευκαιρία των επανασυνδέσεων.

Προσοχή με ζώδια της Φωτιάς

Παρθένος

Μην χάνετε μόνο μέσα σε σχέσεις και φλερτ που δεν έχουν αύριο. Τώρα χρειάζεται εσείς να πάρετε τις τελικές αποφάσεις, για το ποιον θα έχετε μέσα στην καρδιά σας. Σίγουρα εντός του Αυγούστου, θα βρεθεί κάποιος που θα σας κάνει να δείτε τα πάντα πιο ώριμα.

Προσοχή με ζώδια του Αέρα

Ζυγός

Τεντώστε το χέρι σας, σε αυτόν που έχει δηλώσει με όλους τους τρόπους ότι σας αγαπάει! Μπορείτε μέσα από σοβαρό διάλογο και κοινές υποχωρήσεις, να φέρετε τον ερωτικό σας δεσμό, σε επίπεδα που και οι δύο θα είστε απόλυτα ευτυχισμένοι.

Προσοχή με ζώδια της Γης

Σκορπιός

Πολλά τα υπονοούμενα, που τρέχουν στους κύκλους σας και αυτό σίγουρα σας κολακεύει. Τώρα που ξέρετε ότι έχετε πέραση, μπορείτε να στοχεύσετε σε άτομα που έχουν κάτι κοινό με εσάς. Όλα τα άλλα τα παλιά, καλύτερα να τα ξεχάσετε μόνιμα.

Προσοχή με ζώδια του Αέρα

Τοξότης

Θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, για το μέλλον της σχέσης, αλλά δεν είστε και τόσο σίγουροι για το πώς θα το πάρει όλο αυτό το συντροφικό σας έτερο. Δεν έχει πια και τόση σημασία, μιας και θα πατήσετε φρένο στα προσωπικά σας όνειρα.

Προσοχή με ζώδια του Νερού

Αιγόκερως

Οι πλανητικές όψεις του Πλούτωνα με την Αφροδίτη, σας δείχνουν άκρως γοητευτικούς στον άνθρωπο που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας. Από το δεύτερο 15μερο του μήνα και μετά, εσείς να περιμένετε να σας πλησιάσει με μια διπλωματική επικοινωνιακή στάση.

Προσοχή με ζώδια της Γης

Υδροχόος

Μην δέχεστε να κάνετε εκπτώσεις σε καταστάσεις που είναι κομμάτι της ζωής σας, μόνο και μόνο για να είστε πιο αρεστοί στον άνθρωπο σας. Καλύτερα να το συζητήσετε και να βρείτε τι μπορείτε μαζί και χωρίς πίεση να καταφέρετε για την σχέση σας.

Προσοχή με ζώδια της Φωτιάς

Ιχθείς

Δηλώνετε κουρασμένοι, με όλα αυτά τα ερωτικά – προσωπικά λάθη που έχετε κάνει, αλλά υπάρχει μέσα σας όλη η καλή διάθεση για να διορθώσετε όλα αυτά που σας οδηγούν σε τέτοια μονοπάτια. Τα καλό είναι ότι τουλάχιστον στα εργασιακά σας έχετε μόνιμη άνοδο.

Προσοχή με ζώδια του Νερού

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: Κριός Τα Νέα Ξεκινήματα Οι προσπάθειες σας έχουν πιάσει τόπο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μην αγοράζετε ότι σας πουλάνε στον έρωτα. Υπάρχουν καταστάσεις...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα καταφέρετε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project