12/12 – Η τελευταία Πανσέληνος του έτους, φέρνει δώρα και εκπλήξεις! - Αστρολογικές Προβλέψεις

12/12 – Η τελευταία Πανσέληνος του έτους, φέρνει δώρα και εκπλήξεις!

12/12 – Η τελευταία Πανσέληνος του έτους, φέρνει δώρα και εκπλήξεις!

Στις 12 Δεκεμβρίου…θα λάβει χώρα η τελευταία και πιο ιδιαίτερη πανσέληνος του 2019, στον άξονα των Διδύμων – Τοξότη.

Τι έχουν να περιμένουν τα ζώδια:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Κριός

Σίγουρα υπάρχουν κάποιες δαιδαλώδεις καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή, αλλά ευτυχώς από τα τέλη του μήνα θα βρουν τις οριστικές τους λύσεις.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά με την σχέση σας, και ετοιμάζεστε να μιλήσετε στον άνθρωπο σας. Σίγουρα θα λάβετε απαντήσεις και κινήσεις του, που θα σας χαροποιήσουν.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Τοξότης

Σαφώς και επηρεάζεστε από αυτό το αστρολογικό φαινόμενο που θα σας φέρει και πιο κοντά, στον άνθρωπο που θέλετε. Η γενικότερη εποχή σας δίνει και ελπίδες για γάμο – οικογένεια.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ταύρος

Αυτό το αστρολογικό φαινόμενο θα σας δώσει αφορμές, για να κοιτάξετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Σίγουρα θα προκύψουν σχετικές ευκαιρίες, που πρέπει να αξιολογήσετε σε κάθε επίπεδο.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε με την σχέση σας, ή έστω με τον άνθρωπο που έχει δελεάσει την προσοχή σας. Δεν έχετε και τον απεριόριστο χρόνο πια, άρα μιλήστε την αλήθεια σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

Αιγόκερως

Θα υπάρξουν πρακτικές λύσεις στον δεσμό – γάμο σας. Το συντροφικό σας έτερο, δεν θέλει να σας χάσει, άρα σίγουρα πρέπει και εσείς από την μεριά σας, να δώσετε απαντήσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Δίδυμοι

Πολλά τελικά αυτά που δεν ξέρετε για τον άνθρωπο που αγαπάτε ακόμη. Υπάρχουν κάποια ζητήματα του από το παρελθόν που τον ενοχλούν, αλλά είναι θέμα χρόνου για να κλείσουν οριστικά.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Συμβαίνουν πολλά μέσα στον χώρο την εργασία σας, συναισθηματικού περιεχομένου! Εσείς θα πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς πολλά και τα τρίτα μάτια που έχουν πέσει επάνω σας και σας παρατηρούν.

Αστρολογική Τύχη: *****

Υδροχόος

Αποκαλύψεις σε κάθε επίπεδο. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι απλά να περιμένετε και οι πληροφορίες που σας πλησιάζουν θα σας λύσουν, όλες τις απορίες που έχετε για τον αγαπημένο σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Καρκίνος

Η ερωτική σας ζωή, επιτέλους θα πάει πολύ καλύτερα και αυτό είναι κάτι που σε μερικούς του ζωδίου σας, θα φέρει και εκπλήξεις. Χρήματα και μετοικήσεις είναι μέσα στις αποφάσεις του μήνα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Σκορπιός

Τα όρια σας είναι πραγματικά απεριόριστα. Ξέρετε τι θέλετε και από ποιον. Τώρα που θα έχετε και περισσότερο χρόνο για εσάς, αποφασίστε και πράξτε καταλυτικά.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ιχθείς

Κάποιος σας ψάχνει και εσείς απλά δεν αντιδράτε, καθώς δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε εκ νέου. Μέσα στις γιορτές να περιμένετε διάφορα υλικά και συναισθηματικά δώρα, που θα σας συγκινήσουν.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου ο Ερμής θα κάνει όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από...
Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Προβλέψεις 15ημέρου: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην ζωή...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Για όλους: Κριός Πολλές οι έννοιες που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project