14/09 Αφροδίτη στον Ζυγό – Οι κλειστές πόρτες ανοίγουν ( Αγάπη / Επαγγελματικά ) - Αστρολογικές Προβλέψεις

14/09 Αφροδίτη στον Ζυγό – Οι κλειστές πόρτες ανοίγουν ( Αγάπη / Επαγγελματικά )

14/09 Αφροδίτη στον Ζυγό – Οι κλειστές πόρτες ανοίγουν ( Αγάπη / Επαγγελματικά )
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Από τις 14/09 και μέχρι τις 08/10, η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέσα στο ζώδιο που ελέγχει…τον Ζυγό.

Η παντοδυναμία αυτού του πλανήτη για αυτό το διάστημα, θα φέρει αλλαγές σε όλα τα ζώδια…που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία αυτό το χρονικό διάστημα, να περάσετε τις θέσεις σας στον άνθρωπο που αγαπάτε, και αυτός να δεχτεί τα θέλω σας. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα έχετε επιτυχίες και στα επαγγελματικά σας δρώμενα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ταύρος

Η τύχη σας κοιτάζει κατάματα. Αυτή την φορά θα έχετε στον δρόμο σας ότι θέλετε, είτε αυτό είναι στην αγάπη είστε στα οικονομικά σας. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μια σειρά από σκέψεις και πράξεις, που θα σας αποδεσμεύσουν από το παρελθόν.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Δίδυμοι

Όλα τα αέρινα ζώδια, θα έχουν την τιμητική τους, και πόσο μάλλον εσείς που ο Ερμής θα είναι δίπλα στην Αφροδίτη, για αρκετές μέρες ακόμη. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, αλλά και λήξετε τυχόν παρεξηγήσεις με το άτομο που σας αφορά.

Αστρολογική Τύχη: *****

Καρκίνος

Μεγάλη αλλαγή θα δείτε στον άνθρωπο σας, που το μόνο που ζητάει αυτό το χρονικό διάστημα, είναι να του δώσετε λίγο χρόνο παραπάνω, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα και να κλείσει όλα τα προβλήματα, από το παρελθόν του. Οι φίλοι σας, έχουν κάτι καλό να σας ανακοινώσουν.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια του μήνα αυτού, και σίγουρα θα πρέπει να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και σίγουρα θα βρείτε λύσεις για όλα. Μια περίεργη πρόσκληση θα έχετε από τον πρώην σας, που θέλει να σας φέρει και πάλι μέσα στην ζωή του εκ νέου.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Θα χρειαστεί να μην πείτε πολλά, κάτω από αυτόν τον τόσο έντονο αστρολογικό ουρανό, καθώς ήδη το πρόσωπο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, έχει διάθεση να σας πλησιάσει και αυτήν την φορά, με πολύ πιο ξεκάθαρες προτάσεις και ιδέες για το μέλλον σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Είστε δοσμένοι μέσα σε εργασία και κοινωνικές υποχρεώσεις. Πιθανόν και να πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο και σημασία στον άνθρωπο σας που δείχνει, ότι σας έχει ανάγκη αυτό το διάστημα. Για μερικούς ένα ταξίδι, θα φέρει και οικονομικά θετικά αποτελέσματα.

Αστρολογική Τύχη: *****

Σκορπιός

Απορείτε και εσείς κάποιες φορές τι θέλει το συντροφικό σας έτερο, από εσάς και την πορεία σας, από την στιγμή που δεν υπάρχουν ακόμη και οι πιο σωστές συνθήκες για να κάνετε τα επόμενα σας βήματα. Από τα τέλη του μήνα, σας έρχονται και λεφτά από παλιά σας νομική υπόθεση.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Τοξότης

Δεν μπορείτε ακόμη να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα, για το άτομο που τώρα προσφάτως έχετε γνωρίσει. Υπάρχουν πολλά που δεν ξέρετε, αλλά επειδή σας έχει ήδη συμπαθήσει πολύ, θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να έρθετε πιο κοντά εν τέλει.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Αιγόκερως

Είστε μπλοκαρισμένοι, με οικονομικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, και δεν έχετε ακόμη παρατηρήσει, ότι ένα φιλικό σας πρόσωπο, έχει τρυφερά συναισθήματα για εσάς. Από τα μέσα του μήνα, οι προθέσεις και οι προτάσεις, θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Υδροχόος

Αποζητάτε την χαρά και την γαλήνη, με έναν νέο σύντροφο. Τώρα που έχουν περάσει από την καρδιά σας πολλοί… σας έχει μείνει η σοφία για να διαλέξετε με περισσότερη σύνεση τον επόμενο. Ήδη στους κοινωνικούς σας κύκλους, κινούνται προσωπικότητες που σας ενδιαφέρουν.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ιχθείς

Δεν χρειάζεται να είστε σε όλα θετικοί. Το ταίρι σας, έχει κάποιες φορές περίεργες συμπεριφορές και μάλλον σας ενοχλούν. Τώρα που τα πράματα είναι καλύτερα μεταξύ σας, σίγουρα θα μιλήσετε και θα λύσετε ότι μπαίνει ανάμεσα σας.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: Κριός Τα Νέα Ξεκινήματα Οι προσπάθειες σας έχουν πιάσει τόπο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μην αγοράζετε ότι σας πουλάνε στον έρωτα. Υπάρχουν καταστάσεις...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα καταφέρετε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project