16/08 Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανός – Γόνιμες ημέρες για τα επαγγέλματικα όλων των ζωδίων - Αστρολογικές Προβλέψεις

16/08 Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανός – Γόνιμες ημέρες για τα επαγγέλματικα όλων των ζωδίων

16/08 Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανός – Γόνιμες ημέρες για τα επαγγέλματικα όλων των ζωδίων
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Aπό τις 14-17/08 o Ερμής από τον Λέοντα θα κάνει όψεις Τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο.

Ένα εξαιρετικό αστρολογικό διάστημα, που θα ανοίξει τους επαγγελματικούς ορίζοντες στα περισσότερα ζώδια.

Για όλους:

Κριός

Σίγουρα ένα άκρως φορτωμένο διάστημα, που όμως από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα αρχίσει να σας δίνει χρήμα και ανέσεις. Τώρα θα πρέπει και εσείς να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό των εξόδων σας.

Οικονομική εύνοια: 4/5

Ταύρος

Από σήμερα και μέχρι να έρθει το Φθινόπωρο, θα καταφέρετε να κλείσετε κάποια παλιά σας οικονομικά θέματα, αλλά και να ρυθμίσετε την ροή των χρημάτων. Κάποιο οικογενειακό ή φιλικό πρόσωπο θα σας υποστηρίξει τα μέγιστα.

Οικονομική εύνοια: 5/5

Δίδυμοι

Εσείς έχετε γίνει ένα με την εργασία σας, καθώς πιέζεστε από ημερομηνίες και συνεργάτες. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δώσετε και λίγο χρόνο, σε κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, που πρέπει να λυθούν και αυτό να έχει πια μόνιμο χαρακτήρα.

Οικονομική εύνοια: 5/5

Καρκίνος

Είστε μπερδεμένοι με πολλά αυτόν τον καιρό, αλλά υπάρχει τόσο καλή αστρολογική εύνοια πάνω στο ζώδιο σας, που όλα θα τα καταφέρετε. Κάποιοι φίλοι σας, θα σας ζητήσουν την συμβουλευτική ή την πρακτική σας βοήθεια, πάνω σε φλέγοντα θέματα τους.

Οικονομική εύνοια: 4/5

Λέων

Είστε απόλυτα σύμφωνοι με τον άνθρωπο σας, να κάνετε κάποιες οικονομικές κινήσεις – επενδύσεις. Σίγουρα σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές, και από το Φθινόπωρο δράστε. Επίσης μερικά επαγγελματικά ταξίδια, είναι και αυτά στα προσεχώς.

Οικονομική εύνοια: 5/5

Παρθένος

Αφιερώστε χρόνο, για να σκεφτείτε και να αναλύσετε με τους ειδικούς, τι πρέπει να κάνετε για να βάλετε σε μια ιεραρχία τα εργασιακά και τα οικονομικά σας δρώμενα. Είναι εποχές που θα σας στρώσουν μεγάλες επιτυχίες, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Οικονομική εύνοια: 4/5

Ζυγός

Μπορεί να έχετε περάσει από κάποιες δυσκολίες, τους τελευταίους μήνες, αλλά το καλό είναι ότι τώρα είστε σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα έχετε και καλύτερα αποτελέσματα στην εργασία σας.

Οικονομική εύνοια: 4/5

Σκορπιός

Θα χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να μπορέσετε να δείτε, με μια πιο καθαρή ματιά, την οικονομική σας κατάσταση. Σίγουρα με όλα αυτά που έχετε προσπαθήσει το μόνο καλό είναι ότι έχετε ανοίξει, σημαντικές επαγγελματικές πόρτες.

Οικονομική εύνοια: 4/5

Τοξότης

Είστε σε μια καλή φάση, που μπορείτε να ελέγξετε πολύ πιο άνετα, τα θέματα της εργασίας και της οικογένειας σας. Μετά το τέλος του Αυγούστου, θα σας έρθουν και κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, για νέα επαγγελματική δραστηριότητα.

Οικονομική εύνοια: 5/5

Αιγόκερως

Εσείς που αναζητάτε, μια νέα εργασία θα την έχετε και θα είναι πολλή καλύτερη από αυτήν που είχατε φανταστεί. Αυτήν την φορά, θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, καθώς νέα περιβάλλον και άτομα, θα σας δουν σαν ξένο σώμα.

Οικονομική εύνοια: 4/5

Υδροχόος

Μπορείτε με μια συζήτηση βασισμένη σε λογικά και πρακτικά επιχειρήματα να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τι άλλο μπορεί να σας ενδιαφέρει να κάνετε συμπληρωματικά.

Οικονομική εύνοια: 4/5

Ιχθείς

Μην χάνεστε μόνο μέσα στο παρελθόν, και ότι έχει γίνει εκεί. Τώρα που και τα αστρολογικά σας ευνοούν, μπορείτε να αναζητήσετε μια νέα εργασία και να την έχετε. Άτομα κύρους, σίγουρα θα σας υποστηρίξουν υπερβολικά.

Οικονομική εύνοια: 4/5

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός – ΤΟ ΣΠΑΘΙ Αποφασίστε τι θέλετε και δράστε. Αυτήν...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ημερο: Άλογο Θα χαρείτε με την έκπληξη που σας επιφυλάσσει κάποιο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Δεν είστε εσείς για να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες, σε...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project