17-18 Σελήνη στους Ιχθείς – Τάσεις φυγής από τα παλιά - Αστρολογικές Προβλέψεις

17-18 Σελήνη στους Ιχθείς – Τάσεις φυγής από τα παλιά

17-18 Σελήνη στους Ιχθείς – Τάσεις φυγής από τα παλιά
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Από τις 17 μέχρι και τις 18 η Σελήνη θα βρίσκεται στο διπλό ζώδιο των Ιχθύων.

Για όλα και όλους:

Κριός

Δηλώνετε έτοιμοι, για να κάνετε μια παραπάνω επικοινωνιακή κίνηση, με τον άνθρωπο που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Πιθανόν και να χρειαστεί τώρα να δείξετε το διπλωματικό σας ταλέντο, καθώς υπάρχουν πράματα που δεν τα γνωρίζετε.

Ταύρος

Κάποια υπόθεση που αφορά την οικογένεια σας, τώρα θα λυθεί και πιθανόν στα χέρια σας να πέσουν χρήματα που θα σας διευκολύνουν. Από τα πολλά που τρέχουν τώρα μέσα στην ερωτική σας ζωή, εσείς θα πρέπει άμεσα να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας.

Δίδυμοι

Μια υπόθεση, που επί καιρό τώρα σας απασχολεί, θα λάβει τέλος, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σας διευκολύνει και σε όλα τα υπόλοιπα που έχετε κατά νου να κάνετε. Μερικοί, ίσως και να χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό ταξίδι αναψυχής.

Καρκίνος

Όσο και να πιέζεστε, για να βρείτε λύσεις μέσα στην σχέση σας, δεν θα τις βρείτε αν πρώτα ο σύντροφος σας, δεν πάρει από την δική του μεριά αποφάσεις για να κλείσει μόνιμα τις πόρτες στο παρελθόν. Τώρα απλά θα πρέπει να δώσετε χρόνο σε όλους.

Λέων

Η υπομονή σας, έχει πάει περίπατο. Τώρα που είστε και σε μια πιο δυναμική φάση ζωής, είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο για να βρείτε τον τρόπο που θα μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που άμεσα πρέπει να διορθώσει.

Παρθένος

Αφιερώστε παραπάνω χρόνο στον σύντροφο σας και σε όλα αυτά που σας ενώνουν. Πιθανόν και μερικές μέρες με διακοπές να σας ανανεώσουν. Ούτως η άλλως εσείς από Σεπτέμβριο, και πάλι θα πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά.

Ζυγός

Ο κόσμος που σας κυκλώνει, έχει μέσα και κάποιους που έχουν με έναν έμμεσο τρόπο, δείξει ότι σας θέλουν κοντά τους, σε έναν πιο αισθηματικό βαθμό. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, μάλλον έχει έρθει η ώρα για να βρουν το νέο ταίρι τους.

Σκορπιός

Δεν θα δώσετε και πολύ σημασία σε άτομα που έχουν έρθει και στο παρελθόν σας, αλλά δεν σας ενθουσίασαν. Τώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα έχετε και τόσα άλλα να κάνετε που δεν σας νοιάζει να βρείτε μια νέα ερωτική συντροφιά.

Τοξότης

Υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιος που τρέχει μέσα στους φιλικούς σας κύκλους, σας θέλει αισθηματικά. Τώρα είναι και στην δική σας ευχέρεια, για το πώς θα κινηθείτε απέναντι του. Διασφαλίστε ότι δεν υπάρχει και κάποιο τρίτο άτομο μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Η καρδιά σας, είναι ακόμη κλειδωμένη σε καταστάσεις του παρελθόντος. Τώρα που έχετε όμως και κάποιες τρίτες προκλήσεις γύρω σας, το καλύτερο θα ήταν να δείξετε και τον διπλωμάτη εαυτό σας.

Υδροχόος

Είστε πιο ήρεμοι, και μάλλον τώρα το μόνο που χρειάζεστε, είναι λίγος χρόνος μόνοι σας για να βρείτε την ισορροπία σας. Από τον Σεπτέμβριο, θα έχετε και αρκετό χρήμα για να λύσετε και κάποιες πρακτικές καταστάσεις.

Ιχθείς

Δεν είστε πρόθυμοι, να δώσετε και πάλι δεύτερες ευκαιρίες, σε κάποιον που στο παρελθόν σας, έχει πληγώσει. Τώρα υπάρχουν και ένα σωρό τρίτα θέματα που πρέπει να διαχειριστείτε με ωριμότητα και σοφία.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: Κριός Τα Νέα Ξεκινήματα Οι προσπάθειες σας έχουν πιάσει τόπο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μην αγοράζετε ότι σας πουλάνε στον έρωτα. Υπάρχουν καταστάσεις...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα καταφέρετε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project