19 Ιουνίου Ερμής σε αντίθεση με Πλούτωνα και τα αισθηματικά ζητήματα θα βρουν τις λύσεις τους. - Αστρολογικές Προβλέψεις

19 Ιουνίου Ερμής σε αντίθεση με Πλούτωνα και τα αισθηματικά ζητήματα θα βρουν τις λύσεις τους.

19 Ιουνίου Ερμής σε αντίθεση με Πλούτωνα και τα αισθηματικά ζητήματα θα βρουν τις λύσεις τους.

Το τρίτο δεκαήμερο θα  υποδεχτεί πολλές αλλαγές στον αστρολογικό ουρανό, και μάλλον θα πρέπει όλα τα ζώδια να είναι σε μια αφύπνιση, γύρω από τα εργασιακά και τα αισθηματικά τους εκκρεμή ζητήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Σας φωνάζουν, σας καλούν…και εσείς δεν ακούτε. Υπάρχουν πολλοί και νέοι έρωτες γύρω σας, αλλά ακόμη είστε αισθηματικά συνδεδεμένοι με το πρόσφατο παρελθόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Δεν έχετε πια τις ευαισθησίες, που είχατε κάποτε. Τώρα ξέρετε τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε. Άρα με τόσες νέες γνωριμίες γύρω σας, εσείς αποφασίστε τι σας ταιριάζει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Δεν έχετε ακόμη ζητήσει κάτι σημαντικό, από το ταίρι σας μιας  και εσείς βλέπετε ότι βιώνει μια πολλή δύσκολη καθημερινότητα. Από το τρίτο 10ήμερο του Ιουνίου, πολλά θα αλλάξουν θετικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Έχετε χρόνο και για την σχέση σας, αλλά και για τα αγαπημένα σας άτομα. Είναι στο δικό σας χέρι μόνοι, για να βάλετε τις προτεραιότητες και βάση των δικών σας αναγκών.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Η πόρτα της καρδιάς σας, είναι ανοιχτή σε νέες ερωτικές προκλήσεις. Οι προτάσεις θα είναι ατελείωτες, απλά εσείς να είστε προσεχτικοί στις επιλογές σας πλέον.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Ο άνθρωπος σας, δεν έχει αυτήν την εποχή την οικονομική δυνατότητα για να κάνετε μαζί το επόμενο βήμα, για έναν γάμο ή την δημιουργία οικογένειας. Μην πιέζετε, όλα θα γίνουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Τα  άστρα έχουν δείξει την μέγιστη τους εύνοια, σε υποθέσεις αγάπης και επανασυνδέσεων για το ζώδιο σας. Σίγουρα κάπου μέσα σε όλα αυτά πρέπει να βάλετε …και  το χεράκι σας!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Έχετε εδώ και καιρό καταστρώσει όλα τα σχέδια μαζί με τον αγαπημένο σας, για τις επόμενες εβδομάδες του Ιουνίου. Σίγουρα και τα ανοδικά εργασιακά-οικονομικά, θα σας στηρίξουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Δεν χρειάζεστε συνεχώς να είστε μέσα σε μια σχέση, για να αισθάνεστε καλά. Σαφώς και είστε από τα πιο δυναμικά ζώδια, και αυτό είναι κάτι που πρέπει και πάλι να το ενεργοποιήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Είστε το μυαλό του ζωδιακού κύκλου, και αυτό κάποιες φορές ίσως και να σας δείχνει λίγο πιο απλησίαστους από αυτό που πραγματικά είστε. Τουλάχιστον έχετε πολλούς θαυμαστές!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Υπάρχει μια καλή διάθεση από τον σύντροφο σας, για να καταφέρετε πολλά περισσότερα σαν ζευγάρι το επόμενο διάστημα. Δείξτε και εσείς με τον τρόπο σας, ότι το θέλετε επίσης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Ο παντοτινός έρωτας είναι μύθος, και το ξέρετε. Από τον όλα αυτά που έχετε μέχρι τώρα διδαχθεί, σίγουρα τώρα θα κάνετε και την καλύτερη επιλογή νέου ερωτικού συντρόφου.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Ζωδιακές προβλέψεις: Τίγρης Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί...

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Σαββάτο 11/07/2020

Για όλους: Κριός Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας…ειδικά τώρα που λήγει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project