21 Ιουνίου Ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη τροχιά και το παρελθόν θα ξανα-παρουσιαστεί. - Αστρολογικές Προβλέψεις

21 Ιουνίου Ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη τροχιά και το παρελθόν θα ξανα-παρουσιαστεί.

21 Ιουνίου Ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη τροχιά και το παρελθόν θα ξανα-παρουσιαστεί.

21/06 Ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη τροχιά και το παρελθόν θα ξανα-παρουσιαστεί.

Από την Παρασκευή 21 Ιουνίου και μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2019, θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση μέσα στον ζώδιο που Κυβερνά. Αυτό στην πλειοψηφία του ζωδιακού κόσμου, θα φέρει ερωτικές εκκρεμότητες στο παρελθόν αλλά και άφθονο χρήμα, σε αυτούς που έχουν πραγματικά κοπιάσει επ΄αυτού!

Επιρροές σε όλα τα ζώδια εν συντομία:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Οι υποθέσεις των οικονομικών σας, είναι και αυτές που σας απασχολούν πιο έντονα αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά ήδη οι δείκτες υποδηλώνουν την άνοδο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Έχετε ένα πρακτικό μυαλό, που κάποιες φορές ίσως και να έχει δυσκολίες στο να κάνει προσεγγίσεις, σε ερωτικά θέματα. Αυτό θα πρέπει να το διορθώσετε άμεσα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Μπροστά σας, έχετε πολλά θέματα να λύσετε και ειδικά μέσα το επάγγελμα σας. Από τον μήνα του Ιουλίου και μετά, μπορείτε να πάρετε μια ανάσα και στα αισθηματικά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Έχετε κάνει πολλές γνωριμίες αυτό το διάστημα, αλλά κρατάτε ένα φιλικό στυλ, καθώς δεν έχει ακόμη κάποιος τραβήξει – συγκινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Αρκετές οι συζητήσεις που έχουν γίνει με τον σύντροφο σας, και τώρα πια έχοντας βρει τους τρόπους που μπορείτε να είστε μαζί και καλά, απλά απολαύστε το Καλοκαίρι.  

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Οι πολλές σας ασχολίες αλλά και οι οικογενειακές υποχρεώσεις, έχουν αφήσει σε δεύτερη μοίρα, τον άνθρωπο και την σχέση σας. Είναι στο δικό σας το χέρι να τους έχετε όλους χαρούμενους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Η μέρα θα σας φέρει μπροστά σε κάποια παλιά σας προβλήματα, που μόνο μέσα από την ώριμη σας δράση, μπορούν να φτάσουν στην λύση τους. Γενικά μην χάνετε την ψυχραιμία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Το να δίνετε συνέχεια αναβολές, σε παλιότερες σας αισθηματικές υποθέσεις, σίγουρα μόνο καλύπτετε το πρόβλημα. Επιδιώξτε να μιλήσετε ή και να συναντηθείτε, με τα άτομα που σας απασχολούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Τα νεύρα που σας προκαλεί η εργασία σας, είναι και αυτά που κάνουν την ερωτική σας ζωή να χάνει την καλή της ισορροπία. Αυτό μόνο εσείς μπορείτε να το λύσετε!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Η ερωτική σας καθημερινότητα εμπεριέχει πολλά πρόσωπα και καταστάσεις, που όμως δεν σας δίνουν και αυτό που τελικά έχετε ανάγκη. Προσοχή μόνο στις υπερβολές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Επαγγελματικές προτάσεις  θα έχετε από τους συνεργάτες σας, που ίσως και να χρειαστεί για ένα διάστημα να σας απομακρύνουν από όλα αυτά, που είχατε σχεδιάσει με το ταίρι σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Όρεξη για δράση σε όλα τα επίπεδα, θα φέρει ο ανάδρομος Ποσειδώνας, και ίσως και αυτό σαν κατάσταση να σας φέρει και πιο ΄κοντά΄ σε κάποιον, που τώρα είστε απλά γνωστοί.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Ζωδιακές προβλέψεις: Τίγρης Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί...

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Σαββάτο 11/07/2020

Για όλους: Κριός Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας…ειδικά τώρα που λήγει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project