22 Ιουνίου Αφροδίτη σε αντίθεση με Δίας -R- και οι ερωτικές σπίθες από το παρελθόν, θα ξεπροβάλλουν. - Αστρολογικές Προβλέψεις

22 Ιουνίου Αφροδίτη σε αντίθεση με Δίας -R- και οι ερωτικές σπίθες από το παρελθόν, θα ξεπροβάλλουν.

22 Ιουνίου Αφροδίτη σε αντίθεση με Δίας -R- και οι ερωτικές σπίθες από το παρελθόν, θα ξεπροβάλλουν.
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

22/06 Αφροδίτη σε αντίθεση με Δίας -R- και οι ερωτικές σπίθες από το παρελθόν, θα ξεπροβάλλουν.

Μέχρι και τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, που η Αφροδίτη θα συνεχίζει το ταξίδι της μέσα στους Διδύμους θα κάνει σχηματισμό Αντίθεσης, με τον ανάδρομο Δία από τον απέναντι γειτονικό οίκο του Τοξότη.

Με απλά λόγια, όλα τα ζώδια της Φωτιάς και της Γης, θα δεχτούν θετικές επιρροές αλλά και προσεχώς θα έχουν ευκαιρίες, για να επανασυνδεθούν με το πρόσωπο που αγαπούν…αν ακόμη αυτό θέλουν!

Για όλα τα ζώδια:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Έχετε σκεφτεί όλες τις πιθανές λύσεις, που μπορούν να φέρουν και πάλι το χαμόγελο και πάλι στον άνθρωπο σας, και που αυτήν την εποχή περνάει τα δύσκολα του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Αν δεν έχετε ακόμη πάρει μια απόφαση, για την δική σας ερωτική ζωή και πορεία, καλύτερα να ζητήσετε από τον σύντροφο σας περισσότερο χρόνο. Μόνο έτσι είναι έντιμο!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Θέλετε για όλο το υπόλοιπο του Καλοκαιριού, να μην κάνετε κάτι που μπορεί να χαλάσει την προσωπική σας ισορροπία και τα ήδη στρωμένα σας πλάνα. Ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Έχετε φύγει πλέον από τους παράδρομους, που σας οδηγούσαν στο παρελθόν και σε αδιέξοδες αισθηματικές ιστορίες. Οι τελευταίες μέρες του μήνα Ιουνίου, σας προσφέρουν νέες χαρές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Τα μάτια σας μιλούν! Θέλετε να κάνετε κάποια πιο σοβαρά ξεκαθαρίσματα στο άτομο που αγαπάτε, και να παρθούν μετά από κοινού κάποιες αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Τα οικονομικά – εργασιακά σας, έχουν φθείρει πολύ την ερωτική σας ζωή, ή και σε κάποιους του ζωδίου σας, την  έχουν εντελώς εξαφανίσει. Οι καταστάσεις, βαραίνουν εσάς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Από την νέα εβδομάδα, και μέχρι την αλλαγή του μήνα, εσείς θα κάνετε ένα μοιραίο πισωγύρισμα σε κάποια πιο παλιά σας ερωτική σχέση, η οποία και θα αναγεννηθεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Τα ερωτικά παιχνίδια και τα σχετικά υπονοούμενα, εσείς τα έχετε εντοπίσει μέσα στον χώρο της εργασίας σας. Σε δεύτερο τόνο, αν χρειαστεί κάντε και το πρώτο βήμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Κάποιες παλιές σας οικογενειακές – κληρονομικές σας υποθέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο, και θα σας δώσουν αυτά που τόσα χρόνια, ίσως και δεκαετίες, δικαιούστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Απλώνετε τα πόδια σας έξω από το στρώμα σας, και ήδη έχετε μπει σε επικοινωνιακούς μπελάδες  με έναν νέο έρωτα, που του έχετε τάξει πολλά και υπερβολικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Η σημασία που δίνετε στο παρελθόν του συντρόφου σας, είναι πραγματικά δυσανάλογη, αυτών που του τελικά και πρακτικά εισπράττετε. Αυτό είναι δικό σας λάθος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Μόνο και εφόσον λάβετε τις απαντήσεις  που ζητάτε από το ταίρι σας, θα ασχοληθείτε με το μέλλον αυτής της σχέσης. Μέχρι τότε, θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες.

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός – ΤΟ ΣΠΑΘΙ Αποφασίστε τι θέλετε και δράστε. Αυτήν...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ημερο: Άλογο Θα χαρείτε με την έκπληξη που σας επιφυλάσσει κάποιο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Δεν είστε εσείς για να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες, σε...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project