29/06-05/07/2020 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

29/06-05/07/2020 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

29/06-05/07/2020 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Για όλους:

Κριός

Μην κολλάτε σε αυτά που έχουν γίνει. Είναι μόνο πια θέμα λίγων ημερών, να λήξει ο ανάδρομος Ερμής, και εσείς να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή 

Ταύρος

Μπορείτε και καλύτερα! Με την Αφροδίτη πια σε ορθή πορεία θα δείτε πολλά πρόσωπα, να σας προσεγγίζουν με έναν πιο ρομαντικό τρόπο. Εσείς έχετε όμως τον τελευταίο λόγο.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Δίδυμοιa

Δεν θα κυνηγήσετε εσείς κανέναν. Είναι μια καλή εποχή και μέχρι να έρθει το ζώδιο του Λέοντα, όπου οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα, θα βρουν την ισορροπία τους.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Καρκίνος                 

Υπάρχει ένα ζητούμενο από τον καινούργιο σας σύντροφο, το οποίο θα σας εκπλήξει απόλυτα θετικά. Είστε τα ζώδια που μέσα στο Καλοκαίρι θα προχωρήσετε και σε δεσμεύσεις.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή 

 

Λέων

Τα οικονομικά σας θα πάνε από το καλό στο καλύτερο, και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει έτσι ώστε, να λήξετε πρακτικά προβλήματα μηνών ή και ετών.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Παρθένος

Από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, θα λάβετε ένα μήνυμα από κάποιον αγαπημένο σας. Πιθανόν και μια παλιά σας ερωτική ιστορία, να έχει τώρα τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή 

Ζυγός

Κρατήστε χαμηλούς τόνους αυτό το διάστημα και μην δίνετε το πράσινο φως, σε άτομα που ξέρετε ότι έχουν ήδη μια μπερδεμένη ζωή. Εσείς είστε για άλλες καταστάσεις!

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή 

 

Σκορπιός

Ευχάριστα τα νέα και οι αλλαγές στην επαγγελματική σας καθημερινότητα. Υπάρχουν ευκαιρίες που θα σας πάνε εκεί που πάντα ονειρευόσασταν!

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Τοξότης

Πολλές οι προτάσεις που θα έρθουν από τον φιλικό – κοινωνικό σας κύκλο. Εσείς που είστε αδέσμευτοι, βρείτε την διάθεση και μην κοιτάτε άλλο το παρελθόν.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή 

 

Αιγόκερως

Οι περίεργες ερωτοφιλίες και οι συγκεχυμένες καταστάσεις δεν σας γοητεύουν. Υπάρχουν μέσα στον Ιούλιο, γνωριμίες που θα δελεάσουν το μυαλό σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Υδροχόος

Τα συναισθήματα σας, έχουν φτάσει σε ένα σημείο όπου και θα πρέπει και να εκφραστούν, στο άτομο που σας τα έχει προκαλέσει. Οι εξελίξεις θα είναι τάχιστες.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή 

Ιχθείς

Μπορεί να έχουν προκύψει κάποιες μικρές καθυστερήσεις, αλλά μάλλον σε αυτό φταίτε και εσείς με την αναποφασιστικότητα σας. Ενεργοποιηθείτε και όλα θα αλλάξουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

  

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ήλιος στον Λέοντα – Εύνοια σε Αισθηματικά / Οικονομικά

Ήλιος στον Λέοντα – Εύνοια σε Αισθηματικά / Οικονομικά

Από τις 21/07 μέχρι και τις 21/08 ο Ήλιος θα βρίσκεται…. στην ζώνη του Λέοντα....
Οι κάρτες της ΤΑΡΩ φωτίζουν το μέλλον των σχέσεων

Οι κάρτες της ΤΑΡΩ φωτίζουν το μέλλον των σχέσεων

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Μέσα στις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου...
Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Τρίτη 14/07/2020

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Τρίτη 14/07/2020

Για όλους: Κριός Είστε σίγουροι πλέον για τα συναισθήματα σας, και έτοιμοι για να τα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project