Αφροδίτη στον Τοξότη – Η φλόγα του έρωτα ξανα-ανάβει! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη στον Τοξότη – Η φλόγα του έρωτα ξανα-ανάβει!

Αφροδίτη στον Τοξότη – Η φλόγα του έρωτα ξανα-ανάβει!
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Από τις 01 μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ιδιαίτερο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα συγκατοικήσει για λίγο με τον Δία.

Μια εξαιρετική εποχή, που όλα τα ζώδια θα δουν την ερωτική τους ζωή να εξελίσσεται προς την κατεύθυνση που τόσο καιρό παλεύουν!

Επιρροές σε όλους:

Κριός

Η δυναμική σας όλο και ενισχύεται καθώς ο Ήλιος, προχωράει σε όλο πιο καίριες μοίρες πάνω στον Σκορπιό. Αυτό θα σας βοηθήσει και να δέσετε πιο ποιοτικά τα συναισθήματα που έχετε για τον άνθρωπο σας, αλλά και να εξελιχθείτε σε εργασιακά θέματα.

Ταύρος

Κάποιος είναι κοντά σας, και θέλει να σας κερδίσει και ερωτικά. Μπορεί να το έχετε καταλάβει, αλλά ο εγωισμός σας περιμένει και την σχετική επιβεβαίωση. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν πιο πρακτικές προσεγγίσεις.

Δίδυμοι

Χρόνια τώρα προσπαθείτε να ενωθείτε με κάποιο πρόσωπο, αλλά όλο οι καταστάσεις σας, απομακρύνουν. Τώρα που και το σύμπαν είναι θετικό στο ζώδιο σας, εσείς θα βρείτε τρόπο για όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα.

Καρκίνος

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι, για να κλείσετε όλα τα παράθυρα στο παρελθόν, που ήδη έχει αρχίσει και σας αναζητά πιο έντονα. Μπορείτε να επανασυνδεθείτε, αλλά πια μόνο μέσα από μια στάση ευθύνης, της άλλης πλευράς.

Λέων

Μην αποκαλύπτετε στους κύκλους σας, για αυτά που έχει γίνει μέσα στην προσωπική σας ζωή και με τον σύντροφο σας, καθώς το πιο πιθανόν είναι να μαζέψετε σχόλια που δεν θα σας αρέσουν και πολύ!

Παρθένος

Οι καταστάσεις που σας κυκλώνουν αυτήν την εποχή, είναι και σε επαγγελματικό και σε αισθηματικό επίπεδο μόνο καλές. Εσείς είστε αυτοί που αποφασίζετε τι θέλετε να κάνετε και με ποιον τελικά….και για πόσο!

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να σας ενισχύει σε όλα αυτά που προσπαθείτε στην αισθηματική σας ζωή, το σίγουρο είναι ότι από την πρώτη εβδομάδα του μήνα, θα έχετε θετικές αντιδράσεις ακόμη και σε περιπτώσεις επανασυνδέσεων.

Σκορπιός

Δεν έχετε και την πιο θετική διάθεση, καθώς υπάρχουν ζητήματα και καταστάσεις που το ταίρι σας, αποφεύγει. Τώρα είναι και η δική σας η σειρά για να του μιλήσετε ειλικρινά και μέσα από χρονικά όρια αυστηρά.

Τοξότης

Μάλλον πιο μπλεγμένους σας κάνει αυτή η νέα γνωριμία που έχει προκύψει στην ζωή σας! Σίγουρα ακόμη είστε άγνωστοι μεταξύ σας, και χρειάζεται χρόνος για να καταλάβετε, τι θέλει τελικά ο ένας από τον άλλον.

Αιγόκερως

Μια σειρά από επικοινωνίες και επαφές, θα προσπαθήσει κάποιο άτομο που σας έχει ερωτευτεί, για να δελεάσει την τόσο δύσκολη σας προσοχή, που αυτήν την εποχή είναι μόνιμα απασχολημένη με εργασία και κοινωνική ζωή.

Υδροχόος

Ακούτε πολλά από τον αγαπημένο σας, αλλά και η υπομονή σας, έχει αρχίσει να στερεύει, καθώς ακόμη οι πράξεις δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Επίσης, κινηθείτε και πιο αποφασιστικά στην εργασία σας.

Ιχθείς

Ένα αγαπητό σας πρόσωπο, θέλει να σας πλησιάσει σε έναν πιο ιδιαίτερο βαθμό. Φιλία η συνεργασία θα λάβει πια και την μορφή έρωτα, που σίγουρα δεν θα σας αφήσει και τελείως αδιάφορους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία LENORMAND – Ξαφνικές γνωριμίες για όλους!

Χαρτομαντεία LENORMAND – Ξαφνικές γνωριμίες για όλους!

Προβλέψεις για το επόμενο 15μερο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ Κάποια παλιά του μυστικά θέλει, να σας...
Ζωδιακή Συμβατότητα – Ποιά ζώδια θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν τους?

Ζωδιακή Συμβατότητα – Ποιά ζώδια θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν τους?

Για τον μήνα του Δεκεμβρίου: Κριός Πιθανόν και να είστε έτοιμοι πια, για να πείτε...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 21/11/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 21/11/2019

Ερωτικές Προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Δεν θέλετε άλλες περιπέτειες με την αισθηματική σας ζωή...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project