Ανάδρομος Ερμής - Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

   Ο τρέχων μήνας, θα χαρακτηριστεί από το έντονο αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου 18/06 έως 11/07/2020. Πολλές οι αλλαγές που θα προκύψουν ειδικά μέσα σε σχέσεις και φιλίες. Το παρελθόν θα κάνει διακριτικά την εμφάνιση του, και ίσως κάποιες αναπάντεχες επανασυνδέσεις να πραγματοποιηθούν.

Πιο αναλυτικά:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός

Ζητήματα έχουν μείνει στο παρασκήνιο, σίγουρα με την τόλμη και το θάρρος σας, θα τα φέρετε στην επιφάνεια και μέχρι αυτά να βρουν την μόνιμη τους λύση.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Το τελευταίο που σας απασχολεί αυτό το χρονικό διάστημα, είναι να εμπλακείτε μέσα σε μια καινούργια αισθηματική σχέση. Μάλλον έχετε ακόμη εκκρεμότητες με τα παλιά!

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Τοξότης

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, θα σταθούν η θετική αιτία, έτσι ώστε να ξανασυναντήσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε και μαζί, να βρείτε τρόπους επανένωσης!

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος

Το σύμπαν είναι συμμαχικό προς όλα τα ζώδια της γης, και ακόμη περισσότερο με το δικό σας. Ενεργοποιηθείτε και θα βρείτε τρόπους για να ισορροπήσετε την αισθηματική σας καθημερινότητα.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Ο άνθρωπος σας, θέλει να μιλήσετε για το μέλλον σας και ίσως και μέσα από το πρίσμα, ενός γάμου. Πριν να δώσετε απαντήσεις, ρίξτε στο τραπέζι των συνομιλιών τα οικονομικά σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Αιγόκερως

Μην μένετε σταματημένοι, όταν υπάρχουν επικοινωνιακά κενά, με τον σύντροφο σας. Οι μέρες θα δώσουν και προτάσεις για νέες επαγγελματικές επενδύσεις.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Μπορεί να έχετε ένα πολύ φορτωμένο καθημερινά πρόγραμμα, αλλά το καλό είναι ότι ο σύντροφος σας, δείχνει απόλυτη κατανόηση. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν προσεχώς νέα φλερτ.

 

Δίδυμοι

Μέσα στον μήνα σας, εσείς θα πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας και να λύσετε όλες αυτά που επί μήνες τώρα, έχουν συσσωρευτεί μέσα στην καθημερινότητα σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Ζυγός

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και ασταμάτητες. Εσείς που έχετε χωρίσει θα μπορέσετε να βρείτε μια νέα αγάπη, ή σε κάποιες περιπτώσεις θα προκύψουν εύκολες επανασυνδέσεις.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Υδροχόος

Μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι, με όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, αλλά μόνο μέσα από διάλογο και νέες προτάσεις θα έρθουν οι ισορροπίες.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος

Οι σκέψεις σας είναι γύρω από μια παλιά σας αγάπη, που όμως κατά καιρούς σας αναζητά. Αυτόν τον μήνα πάντως, θα υπάρξουν λυτρωτικές δράσεις.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Σκορπιός

Ο άνθρωπος σας, ετοιμάζει μεγάλες και συγκινητικές προτάσεις για το κοινό σας μέλλον. Εσείς από την μεριά σας, κλείστε όλες τις χαραμάδες με το παρελθόν.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Ιχθείς

Είστε στο ερωτικό στόχαστρο κάποιου, από τον φιλικό σας κύκλο. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, απλά να εξετάσετε όλες αυτές τις έμμεσες προτάσεις που θα σας κάνει.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ήλιος στον Λέοντα – Εύνοια σε Αισθηματικά / Οικονομικά

Ήλιος στον Λέοντα – Εύνοια σε Αισθηματικά / Οικονομικά

Από τις 21/07 μέχρι και τις 21/08 ο Ήλιος θα βρίσκεται…. στην ζώνη του Λέοντα....
Οι κάρτες της ΤΑΡΩ φωτίζουν το μέλλον των σχέσεων

Οι κάρτες της ΤΑΡΩ φωτίζουν το μέλλον των σχέσεων

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Μέσα στις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου...
Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Τρίτη 14/07/2020

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Τρίτη 14/07/2020

Για όλους: Κριός Είστε σίγουροι πλέον για τα συναισθήματα σας, και έτοιμοι για να τα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project