Ανάδρομος Ερμής – Τι αλλάζει προσεχώς στην ερωτική καθημερινότητα των ζωδίων? - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ανάδρομος Ερμής – Τι αλλάζει προσεχώς στην ερωτική καθημερινότητα των ζωδίων?

Ανάδρομος Ερμής – Τι αλλάζει προσεχώς στην ερωτική καθημερινότητα των ζωδίων?
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Από τις 31 Οκτωβρίου και μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέσα στο επιβλητικό ζώδιο του Σκορπιού!

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Οι μέρες μέχρι και να έρθει η αλλαγή φοράς του Ερμή, θα σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις, που πρέπει να ενεργοποιήσετε. Η μετριότητα και οι παράλληλες αισθηματικές διαδρομές, απλά λήγουν.

Ταύρος: Είσαστε απαιτητικά ζώδια στις σχέσεις και αυτό το έχει καταλάβει ο νέος σας σύντροφος. Το καλό είναι ότι σας αγαπάει, πάρα πολύ, και μπορεί να σας ακολουθήσει.

Δίδυμοι: Η φιλοσοφία σας, αυτήν την εποχή, σας σπρώχνει στο να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα εργασιακά σας, και σε δεύτερο τόνο με την προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος: Οι σκέψεις που έχει κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο, έχουν γίνει ερωτικές. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα σας έρθουν αποκαλύψεις, που ούτε καν τις είχατε φανταστεί.

Λέων: Είστε κυνηγοί, όταν κάτι σας αρέσει. Στο ερωτικό σας επίκεντρο έχουν μπει αυτήν την εποχή, δύο νέα άτομα, που επιθυμείτε να γνωρίσετε πολύ περισσότερο.

Παρθένος: Αναζητάτε έναν τρυφερό και θετικό σύντροφο. Όλα τα άλλα που κυκλοφορούν γύρω σας, δεν σας αφορούν και ακόμη και αν σας πλησιάσουν, θα αδιαφορήσετε.

Ζυγός: Η τύχη σας δίνει απλόχερα όλο το επόμενο διάστημα και μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου, καλές προδιαγραφές για να έλξετε και πάλι τον πρώην σύντροφο σας, κοντά.

Σκορπιός: Οι σχέσεις που έχουν παγώσει και έχουν χωρίσει τα ταίρια, με την αλλαγή του μήνα, ίσως και μέσα από τυχαία γεγονότα, να ξανα-μιλήσουν και να επανασυνδεθούν.

Τοξότης: Η αιώνια πίστη θα ήταν κάτι ιδανικό για εσάς και τις αισθηματικές σας ανάγκες, αλλά μάλλον θα πρέπει να βρείτε έναν σύντροφο που να έχει και τις ίδιες πεποιθήσεις.

Αιγόκερως: Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, έχουν πολλαπλασιαστεί και αυτό θα σας δώσει τις αφορμές για ταξίδια και νέες συνεργασίες. Ίσως και έναν νέο μεγάλο έρωτα.

Υδροχόος: Έχετε ετοιμάσει τις προτάσεις για όλα αυτά που θέλετε να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα οι λύσεις είναι κοντά. Το θέλει αυτό και η άλλη πλευρά.

Ιχθείς: Να είστε προσεχτικοί σε λόγια και προτάσεις που θα κάνετε στον άνθρωπο σας, καθώς ήδη κάποια πράματα του τα έχετε καθυστερήσει. Δεν θα έχετε άλλη πίστωση χρόνου.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Αφροδίτης – Παρολίγον να ήταν έρωτας!

Ωροσκόπιο Αφροδίτης – Παρολίγον να ήταν έρωτας!

Ο ζωδιακός οίκος του Σκορπιού, γεμίζει με πλανήτες και προσεχώς αφικνύεται και ο Ήλιος! Μια...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 20/10

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 20/10

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ Αν δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές, μέσα...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 20/10

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 20/10

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Δείχνετε με κάθε τρόπο στον σύντροφο σας, ότι είστε απόλυτα δυσαρεστημένοι, από...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project