Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας – Νέες αισθηματικές ιστορίες! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας – Νέες αισθηματικές ιστορίες!

Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας – Νέες αισθηματικές ιστορίες!

Όλο αυτό το δεύτερο δεκαήμερο, ο Δίας από τον Αιγόκερω πια θα κάνει όψεις Τριγώνου με τον Άρη από τον Σκορπιό.

Μια εξαιρετική εποχή, που το συναίσθημα θα ρέει από όλους και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Μπορεί να μην έχετε βρει ακόμη το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά το καλό είναι ότι τώρα είστε σε μια ήρεμη κατάσταση, που ξέρετε πραγματικά τι θέλετε από το αντίθετο φύλο! Μέσα στις γιορτές κάτι σίγουρα σας έρχεται.

Τυχερό νούμερο : 4

Ταύρος

Είστε σίγουροι απόλυτα, για όλα αυτά που θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας που μάλλον τώρα ψάχνετε και για το σωστό χρονικό σημείο, για να του τα ανακοινώσετε. Λίγη υπομονή.

Τυχερό νούμερο : 6

Δίδυμοι

Έχετε μείνει πολύ καιρό μόνοι, και αυτό που δεν θέλετε είναι να γυρίσετε πίσω σε ιστορίες που μόνο σας πλήγωσαν. Γύρω σας ήδη υπάρχουν χτυποκάρδια, που θα πρέπει να κοιτάξετε λίγο πιο σοβαρά.

Τυχερό νούμερο : 1

Καρκίνος

Η μοναξιά σας έχει αφήσει μέσα σε λάθος τελικά επιλογές. Ξέρετε ότι τα άτομα του παρελθόντος σας, που κατά καιρούς σας αναζητούν δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο και υγιές για να σας προσφέρουν, άρα κλείστε όλες τις πόρτες.

Τυχερό νούμερο : 2

Λέων

Αυτή την εποχή, θα έχετε την πλήρη εύνοια του σύμπαντος, έτσι ώστε να λύσετε κάποια προσωπικά – ερωτικά προβλήματα, που δεν πρέπει να περάσουν και στο νέο έτος. Ελεύθεροι και χωρισμένοι θα έχουν ελπίδες για μια νέα αγάπη.

Τυχερό νούμερο : 7

Παρθένος

Οι συμπτώσεις του τελευταίου καιρού σας έχουν βάλει σε βαθιές σκέψεις γύρω από το ερωτικό σας μέλλον. Μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, θα έχετε και κάποιες ευθείς προτάσεις που θα έρθουν από τον πρώην σας, που σας θέλει πίσω.

Τυχερό νούμερο : 9

Ζυγός

Οι οικονομικές ευκαιρίες που θα περάσουν από μπροστά σας, αυτό το διάστημα θα σας κάνουν να λύσετε κάποια από τα προβλήματα σας. Σε δεύτερο τόνο μπορείτε και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας στον σύντροφο – σύζυγο σας.

Τυχερό νούμερο : 5

Σκορπιός

Πολλές οι επιλογές που θα έρθουν στον δρόμο σας. Εσείς πρέπει να σκεφτείτε με όλους τους τρόπους τι θέλετε και ποιον. Παρελθόν και παρόν θα σας πολιορκήσουν και αυτήν την φορά με τρόπους που θα σας δυσκολέψουν.

Τυχερό νούμερο : 3

Τοξότης

Εκπλήξεις και αφίξεις θα φέρει αυτό το αστρολογικό φαινόμενο για εσάς, και μάλλον θα πρέπει να είστε και προετοιμασμένοι, για όλα. Εσείς που έχετε ξαναφτιάξει την ερωτική σας ζωή, απλά κρατήστε τις πόρτες κλειστές.

Τυχερό νούμερο : 2

Αιγόκερως

Είστε απορροφημένοι… από καταστάσεις, που συσχετίζονται με την εργασία σας. Θα έχετε πάντως χρήματα. Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις είναι πολλές και το ταίρι σας, έχει πολλά παράπονα που θα σας τα εκφράσει σε όλους τους τόνους.

Τυχερό νούμερο : 4

Υδροχόος

Το να είστε μόνιμα σε μια αναμονή, για να επιστρέψει κάποιος παλιός σας ερωμένος, τελικά σας κουράζει. Οι μέρες έχουν πάρα πολλές εκπλήξεις που θα σας αλλάξουν σίγουρα την γενικότερη σας διάθεση.

Τυχερό νούμερο : 7

Ιχθείς

Μαντάτα και επισκέψεις θα έρθουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, που θα σας αναστατώσουν ερωτικά. Τώρα που είστε και σε μια πιο ώριμη φάση, κάντε τις σωστές επιλογές που θα σας δικαιώσουν.

Τυχερό νούμερο : 9

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου ο Ερμής θα κάνει όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από...
Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Προβλέψεις 15ημέρου: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην ζωή...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Για όλους: Κριός Πολλές οι έννοιες που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project