Αριθμολογία Ιουλίου – Τι έχει να περιμένει το κάθε ζώδιο; - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αριθμολογία Ιουλίου – Τι έχει να περιμένει το κάθε ζώδιο;

Αριθμολογία Ιουλίου – Τι έχει να περιμένει το κάθε ζώδιο;
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Αριθμολογία Ιουλίου – Τι έχει να περιμένει το κάθε ζώδιο;

Ο νέος μήνας, πλησιάζει και μαζί φέρνει σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματικές συνεργασίες, αισθηματικές σχέσεις αλλά και πολλές ευκαιρίες για αλλαγή ζωής σε κάθε τομεά!

Για όλους:

Κριός: Δεν θα δώσετε πραγματικά πλέον και μεγάλη σημασία σε άτομα που κατά καιρούς, παίζουν με τα αισθήματα σας. Όσο ο Ήλιος θα είναι μέσα στον αστρολογικό  οίκο των Διδύμων, εσείς θα κάνετε ξεκαθαρίσματα.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 5, 9

Ταύρος:  Έχετε κάνει βήματα προόδου μέσα στην σχέση σας, και αυτό είναι κάτι που τον άνθρωπο σας, τον έχετε φέρει πιο κοντά σε λογικές και σκέψεις για γάμο ή ακόμη  και οικογένεια.

Ευνοϊκά νούμερα: 2, 4, 6

Δίδυμοι: Οι φορές που έχετε χωρίσει και ξανασμίξει, με το ταίρι σας, έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Αυτό δεν είναι και κάτι που δείχνει ότι μπορείτε για πολύ ακόμη, να τεντώνετε τα αισθήματα σας.

Ευνοϊκά νούμερα: 3, 4, 5

Καρκίνος: Έχετε ανάψει φωτιές που δεν σβήνουν μέσα στην καρδιά, κάποιου από μόνο σας φλερτάρει. Σίγουρα ο νέος μήνας Ιούλιος,  θα δώσει αφορμές και δικαιολογίες για περισσότερη ερωτική – προσωπική επικοινωνία.

Ευνοϊκά νούμερα: 1, 5, 6

Λέων:  Αυτά που βλέπετε, αλλά και που σας λέει το δυνατό σας ένστικτο είναι ότι το άτομο που σας θέλει, κάτι το κάνει να σταματάει. Ίσως κάποιο πρόβλημα του, ίσως όμως και κάποια κρυφή σχέση – δέσμευση .

Ευνοϊκά νούμερα: 3, 5, 9

Παρθένος: Τα παράπονα που θέλετε να κάνετε στον άνθρωπο σας, έχουν να κάνουν μόνο με το γεγονός, ότι δεν περνάτε μαζί σας τόσο χρόνο όσο επιθυμείτε, και ότι χάνεστε λόγω υποχρεώσεων και αποστάσεων.

Ευνοϊκά νούμερα: 1, 7, 8

Ζυγός: Μια χαρμόσυνη είδηση, θα σας φέρει ο σύντροφος σας, που θα ακουμπά την οικονομική του δυναμική, που από τις επόμενες εβδομάδες, θα μπορεί να κάνει τις επιθυμίες σας, απλά πραγματικότητα.  

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 4, 6

Σκορπιός: Αν σκεφτείτε πιο αναλυτικά, όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση – γάμο σας, θα διαπιστώσετε ότι  μόνο και αποκλειστικά προέρχονται, από τρίτα άτομα – πηγές.

Ευνοϊκά νούμερα: 1, 5, 9

Τοξότης: Αν θα χρειαστεί να ταξιδέψετε τις μέρες του νέου μήνα και είστε ακόμη σε εργένικη φάση, να ξέρετε ότι κάτω από την συμπαντική εύνοια που έχετε, πιθανόν και στο προορισμό, να σας αναμένει ένας νέος έρωτας.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 4, 8

Αιγόκερως: Η διάθεση του ανθρώπου σας, αυτήν την εποχή είναι άκρως ανεβασμένη και μάλλον σας έχει βάλει σε διαδικασίες ζήλιας. Τελικά, κάποια σοβαρή – δεσμευτική πρόταση σας πλησιάζει.

Ευνοϊκά νούμερα: 2, 3, 6

Υδροχόος: Αν μπορείτε να μην δίνετε λαβές και δικαιώματα στον κύκλο σας, για τα δύσκολα που περνάτε με το ταίρι σας, ίσως και να είναι και η καλή αρχή, έτσι ώστε αυτά να λυθούν άμεσα.

Ευνοϊκά νούμερα: 3, 4, 9

Ιχθείς: Θέλετε αυτές τις ημέρες των διακοπών… που θα είστε με τον άνθρωπο σας πιο χαλαροί, να μιλήσετε για τους δύο σας και όλα αυτά που έχτε σκοπό να κάνετε, τους επόμενους μήνες για την σχέση σας.

Ευνοϊκά νούμερα: 4, 6, 8

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Αφροδίτης – Παρολίγον να ήταν έρωτας!

Ωροσκόπιο Αφροδίτης – Παρολίγον να ήταν έρωτας!

Ο ζωδιακός οίκος του Σκορπιού, γεμίζει με πλανήτες και προσεχώς αφικνύεται και ο Ήλιος! Μια...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 20/10

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 20/10

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ Αν δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές, μέσα...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 20/10

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 20/10

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Δείχνετε με κάθε τρόπο στον σύντροφο σας, ότι είστε απόλυτα δυσαρεστημένοι, από...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project