Αριθμολογία - Οι αλλαγές θα είναι μεγάλες σε σχέσεις και φιλίες - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αριθμολογία – Οι αλλαγές θα είναι μεγάλες σε σχέσεις και φιλίες

Αριθμολογία – Οι αλλαγές θα είναι μεγάλες σε σχέσεις και φιλίες

Ζωδιακές προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  5 + 6

Μέσα στους κοινωνικούς κύκλους σας, υπάρχει ένα άτομο που μήνες τώρα σας έχει βάλει στο στόχαστρο του και το ξέρετε. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δείτε και από πλευράς του, τις πιο συγκεκριμένες δράσεις – προτάσεις.

Ταύρος  8 + 9

Επισκέψεις θα έχετε από τον πρώην σας, που κατά καιρούς σας θυμάται. Μια ακόμη φορά είναι και τώρα, που θέλει να σας μιλήσει για μια ιδιαίτερη επανασύνδεση.  Από την μεριά σας, μην ανάψετε το πράσινο φως τόσο εύκολα.

 

Δίδυμοι  1 + 5

Δεν μπορείτε ακόμη να είστε απόλυτα σίγουροι, για αυτά που θα γίνουν μέσα στον δεσμό σας, αν πρώτα δεν κάντε και τις απαραίτητες συζητήσεις, με το πρόσωπο που αγαπάτε. Πάντως η εποχή γενικότερα είναι καλή για να πάτε και πιο κάτω, αν το ζητάτε τελικά!

 

Καρκίνος 2 + 5

Όσα και να προσφέρετε, όσα και να πείτε, αν από την μεριά του αγαπημένου σας ακόμη, δεν υπάρχουν οι σχετικές προδιαγραφές και διάθεση για κάτι περισσότερο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν θα γίνει. Καλύτερα κρατήστε μικρό καλάθι.

 

Λέων 1 + 8

Μόνο ευχάριστες ανακοινώσεις, θα υπάρξουν από την μεριά του ταιριού σας, καθώς πια έχει βάλει σε μια σειρά το παρόν και το παρελθόν του, και τώρα άνετε και εύκολα μπορείτε να συνεχίσετε, με όλα αυτά που κατά καιρούς έχετε προγραμματίσει.

 

Παρθένος 2 + 3

Η οικονομική σας άνεση, είναι και αυτή που τώρα θα σας ανοίξει τους δρόμους, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε και την ισορροπία σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις, από έναν φίλο σας!

 

Ζυγός   1 + 8

Αυτά που συμβαίνουν μέσα στην καθημερινότητα του ανθρώπου που αγαπάτε, σας έχουν κάνει και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε ακόμη να κάνετε τα επόμενα βήματα, και τόσο εύκολα. Τώρα χρειάζεται και εσείς να κοιτάξετε την δική σας ζωή.

Σκορπιός  5 + 9

Δύο καρδιές χτυπάνε για εσάς και μάλλον το έχετε καταλάβει, για τα καλά. Από την νέα εβδομάδα 29/06, θα υπάρξουν και οι σχετικές προσεγγίσεις που θα σας κάνουν να καταλάβετε, ότι ένας από τους δύο που σας πολιορκούν, δεν είναι και τόσο σοβαρός.

 

Τοξότης 4 + 8

Δεν χρειάζεται να είστε και τόσο ανοιχτοί, σε άτομα που τώρα έχουν εισέλθει στην ζωή σας. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι θέλουν και τις πραγματικές τους προθέσεις. Το καλό είναι ότι μπορείτε πια με την εμπειρία που έχετε, να ξεχωρίσετε τους πάντες.

 

Αιγόκερως 7 + 9

Μέσα στην οικογένεια σας, θα υπάρξουν κάποιες κοινές λύσεις – αποφάσεις, που σαν συντρόφους, θα σας κάνουν να έρθετε επιτέλους και πιο κοντά. Σε όλα τα επόμενα σας βήματα, μην επιτρέψετε πια σε κανέναν να σας μπερδέψει και πάλι.

 

Υδροχόος  1 + 9

Το σύμπαν είναι απόλυτα υποστηρικτικό για εσάς, και μάλλον θα πρέπει να δείτε πιο ξεκάθαρα μέσα σας τι θέλετε, να καταφέρετε από εδώ και μετά, στον αισθηματικό και στον εργασιακό σας τομέα! Σίγουρα όλα θα έχουν επιτυχία.

Ιχθείς 3 + 7

Μπορεί να ξέρετε τα πάντα, για το παρελθόν του συντρόφου σας, αλλά τώρα στην πραγματικότητα, δεν σας είναι χρήσιμα για τίποτα. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να τα κουβεντιάσετε και να πάρετε αποφάσεις, πριν να λήξει αυτό το Καλοκαίρι.

 

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ήλιος στον Λέοντα – Εύνοια σε Αισθηματικά / Οικονομικά

Ήλιος στον Λέοντα – Εύνοια σε Αισθηματικά / Οικονομικά

Από τις 21/07 μέχρι και τις 21/08 ο Ήλιος θα βρίσκεται…. στην ζώνη του Λέοντα....
Οι κάρτες της ΤΑΡΩ φωτίζουν το μέλλον των σχέσεων

Οι κάρτες της ΤΑΡΩ φωτίζουν το μέλλον των σχέσεων

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Μέσα στις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου...
Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Τρίτη 14/07/2020

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Τρίτη 14/07/2020

Για όλους: Κριός Είστε σίγουροι πλέον για τα συναισθήματα σας, και έτοιμοι για να τα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project