Αριθμολογικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αριθμολογικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αριθμολογικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: Έχετε αφήσει πια στην άκρη του μυαλού σας, ότι κάποια στιγμή θα σας ξαναψάξει ο πρώην σας, και έχετε πραγματικά στρέψει όλες τις δυνάμεις σας, σε εργασία και σπουδές. Από τις 17/06 και μετά οι εργένηδες θα έχουν προκλήσεις ερωτικές, που θα τους βάλουν σε σκέψεις νέας σχέσης.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 5, 9

Ταύρος: Έχετε κάνει πολλές προσπάθειες για να διατηρηθεί αυτή η σχέση, σε ένα καλό και ποιοτικό επίπεδο. Αυτό είναι και κάτι που με την εύνοια των άστρων πιθανόν και να φέρει μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, και την αληθινή ανάγκη για δέσμευση ή μια πιο σοβαρή πορεία.

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 7, 8

Δίδυμοι: Οι φίλοι σας, σας παροτρύνουν να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία στον σύντροφο σας, που δείχνετε να αγαπάτε βαθιά ασχέτως του τι έχει προηγηθεί. Ωστόσο, εσείς καλό είναι αυτήν την εποχή με τον γοργό σας  Κυβερνήτη να έχετε και περισσότερο τα μάτια σας ανοιχτά σε νέα πρόσωπα.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 3, 8

Καρκίνος: Οι ξεκάθαρες απαντήσεις που ζητάτε, ακόμη δεν μπορούν να σας δοθούν από τον αγαπημένο σας. Είστε το ζώδιο που έχει γενικότερα τα πιο περίπλοκα ερωτικά ζητήματα αλλά αυτό μέσα στον μήνα που τρέχει, θα αλλάξουν. Επίσης, μπροστά σας θα περάσουν και κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 6, 9

Λέων: Το αστρολογικό σκηνικό με αλλαγές θέσεων πλανητών, αναδρομές και εκλείψεις, μόνο ευνοϊκό τελικά μπορεί να είναι για εσάς. Το ερωτικό παρασκήνιο μέσα στην ζωή σας, θα τελειώσει και αυτός που αγαπάτε, θα δώσει την απόλυτη του προτεραιότητα σε εσάς και τον δεσμό σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  4, 5, 9

Παρθένος:  Ένα καλό διάστημα για το γήινο ζώδιο σας. Αυτό θα το δείτε εν αρχή στα επαγγελματικά σας, που θα σας δώσουν το χρήμα που σας αξίζει αλλά και θα σας παρουσιάσει νέες ευκαιρίες, για να συνεργαστείτε και σε καινοτόμα πεδία. Η ερωτική σας ζωή, δεν έχει σκαμπανεβάσματα, άρα απολαύστε την εποχή.  

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 4, 9

Ζυγός:  Εσείς είστε αυτοί που θα δείτε μέσα στο επόμενο 10ήμερο, μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Η επίσκεψη της Αφροδίτης στον οίκο των Διδύμων, θα βάλει πραγματικά φωτιά στην καρδιά του ανθρώπου που θέλετε έτσι ώστε οι καταστάσεις, να αρχίσουν να ξεδιπλώνονται υπέρ σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 3, 7

Σκορπιός: Αυτό το διάστημα έχετε αλλάξει… από τον τρόπο που ντύνεστε μέχρι και τον τρόπο που μιλάτε. Η γενναιοδωρία του σύμπαντος προς το ζώδιο σας, έχει ξεκλειδώσει τις δυναμικές σας και τώρα μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις, που θα σας φέρουν οικονομική άνεση και μια νέα αγάπη.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 6, 9

Τοξότης:  Φλερτάρετε με όλους. Ο Ήλιος πάνω στον ζωδιακό οίκου του φιλικού Διδύμου, σας έχει δώσει μια εξαιρετική ψυχολογία, που θα φέρει μέσα σε αυτόν τον μήνα του Ιουνίου, έρωτες και επαγγελματικές επιτυχίες, που θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην καθημερινότητα σας.

Ευνοϊκά νούμερα: 1, 7, 9

Αιγόκερως: Αν δεν αλλάξετε άμεσα, την σχέση που έχετε με τον ίδιο σας τον εαυτό δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν και όλες οι άλλες σχέσεις – συσχετισμοί, που έχετε με τα περιβάλλοντα σας. Η εποχή σας δίνει ευκαιρίες για να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 4, 8

Υδροχόος:  Η έντονη σας κοινωνική – φιλική ζωή, προκαλεί ζήλια στο ταίρι σας! Αυτό κάτω έκλειψη που πλησιάζει ίσως και να φέρει καυγάδες και λογομαχίες, τις οποίες θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Το τι πρέπει να αλλάξει και να βελτιωθεί, σίγουρα το γνωρίζετε.

Ευνοϊκά νούμερα:  4, 7, 8,

Ιχθείς:  Εσείς έχετε απελευθερωθεί, από το παρελθόν και τώρα έχετε δώσει το 100% του δημιουργικού σας εαυτού, σε εργασία –οικογενειακές σχέσεις και κοινωνικό περιβάλλον. Σίγουρα τα χρήματα – ανέσεις που πλησιάζουν, θα σας λύσουν σχεδόν όλα προβλήματα, που θα πρέπει να μην ξαναδημιουργήσετε.

Ευνοϊκά νούμερα:  5, 7, 9

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Ζωδιακές προβλέψεις: Τίγρης Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί...

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Σαββάτο 11/07/2020

Για όλους: Κριός Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας…ειδικά τώρα που λήγει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project