Αστρολογία – Ποια ζώδια ευνοούνται σε εργασία και προσωπική ζωή? - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αστρολογία – Ποια ζώδια ευνοούνται σε εργασία και προσωπική ζωή?

Αστρολογία – Ποια ζώδια ευνοούνται σε εργασία και προσωπική ζωή?

Ο καινούργιος μήνας, ξεκινάει με την δυναμική αλλαγή του Δία. Αποχωρεί από τον Τοξότη και περνάει στον Αιγόκερω…. κάτι που θα προκαλέσεις αλλαγές και βελτιώσεις σε επάγγελμα και διαπροσωπικές σχέσεις.

Πιο αναλυτικά:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Κριός

Δεν φαίνεται να είστε και τόσο πια ευχαριστημένοι, από όλα αυτά που σας έχει πει το ταίρι σας, καθώς ακόμη δεν έχετε δει και τις πράξεις. Οι μέρες θα έχουν πολλές και αναλυτικές συζητήσεις.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Και πάλι η εποχή, σας βρίσκει μέσα σε μπερδεμένες σκέψεις για τον πρώην σας, που προσπαθεί μέσα από τους κοινούς σας γνωστούς να σας μιλήσει… για να του δώσετε μια ακόμη αισθηματική ευκαιρία.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Τοξότης

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχουν βγει από σχέσεις και τώρα ζητούν πραγματικά την ησυχία τους. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα καταφέρετε να βρει μια νέα αγάπη, κοντά στις προδιαγραφές σας.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ταύρος

Φιλίες και συναισθήματα, έχουν μπερδευτεί και μάλλον είστε σε μια πολλή δύσκολη θέση, όπου και πρέπει να δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις. Πιθανόν και αυτό να μην είναι και τόσο απλό!

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Θα υπάρξει μια τυχαία συνάντηση με τον πρώην σας ή με το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Υπάρχουν πολλά νέα που θέλει να σας μεταφέρει. Από την μεριά σας μην πάρετε ακόμη κάποια ξαφνική πρωτοβουλία.

Αστρολογική Τύχη: *****

Αιγόκερως

Δεν θέλετε να χαρίσετε και άλλον από τον χρόνο σας, σε κάποιον που δεν έχει σεβαστεί τον χρόνο και την προσφορά σας. Μια γεμάτη εβδομάδα πλησιάζει όπου και θα έχετε πολλές ανατροπές.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Δίδυμοι

Μην αφήνεστε μόνο σε αυτά που ζητούν οι άλλοι, και όλοι αυτοί που είναι στον κύκλο σας. Οι μέρες είναι γεμάτες, από καταστάσεις στην εργασία και την ερωτική σας ζωή, που πρέπει να τις λύσετε.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Προβληματισμένοι είστε με όλα αυτά που έχετε ακούσει από τον σύντροφο σας, που έχει και αυτός τα δικά του ζητήματα. Πιθανόν και να πρέπει τώρα να δείξετε την κατανόηση και την υπομονή σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

Υδροχόος

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι γύρω από μια καινούργια γνωριμία, που έχει κάτι διαφορετικό να σας προσφέρει. Σίγουρα μην κάνετε κάτι ακόμη παρορμητικό!

Αστρολογική Τύχη: *****

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Καρκίνος

Δεν είστε έτοιμοι για συγκατοικήσεις, γάμους και παιδιά. Μπορεί μέσα στον δεσμό σας, να υπάρχει ένας άπλετος ενθουσιασμός, αλλά θα πρέπει να πατήσετε και λίγο φρένο πριν να γίνει κάποιο λάθος.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Σκορπιός

Δεν είστε και τόσο πια ευχαριστημένοι, από τις δράσεις και τις συμπεριφορές του συντρόφου σας. Το ξέρει και έχει σκοπό, εντός αυτού του μήνα, να σας προσεγγίσει με ένα πιο σωστό τρόπο.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ιχθείς

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που θα καταφέρετε άμεσα, να έρθετε και πάλι σε μια καλή επικοινωνιακή συνεννόηση με τον άνθρωπο που αγαπάτε, για να είστε μαζί και μόνιμα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Για όλους:   Κριός Δεν θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας κλειστά, σε καταστάσεις...
Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

   Ο τρέχων μήνας, θα χαρακτηριστεί από το έντονο αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή στο...
Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Υπάρχουν διάφορα ζητήματα που...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project