Αστρολογία – Ποια ζώδια ευνοούνται σε εργασία και προσωπική ζωή? - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αστρολογία – Ποια ζώδια ευνοούνται σε εργασία και προσωπική ζωή?

Αστρολογία – Ποια ζώδια ευνοούνται σε εργασία και προσωπική ζωή?
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ο καινούργιος μήνας, ξεκινάει με την δυναμική αλλαγή του Δία. Αποχωρεί από τον Τοξότη και περνάει στον Αιγόκερω…. κάτι που θα προκαλέσεις αλλαγές και βελτιώσεις σε επάγγελμα και διαπροσωπικές σχέσεις.

Πιο αναλυτικά:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Κριός

Δεν φαίνεται να είστε και τόσο πια ευχαριστημένοι, από όλα αυτά που σας έχει πει το ταίρι σας, καθώς ακόμη δεν έχετε δει και τις πράξεις. Οι μέρες θα έχουν πολλές και αναλυτικές συζητήσεις.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Και πάλι η εποχή, σας βρίσκει μέσα σε μπερδεμένες σκέψεις για τον πρώην σας, που προσπαθεί μέσα από τους κοινούς σας γνωστούς να σας μιλήσει… για να του δώσετε μια ακόμη αισθηματική ευκαιρία.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Τοξότης

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχουν βγει από σχέσεις και τώρα ζητούν πραγματικά την ησυχία τους. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα καταφέρετε να βρει μια νέα αγάπη, κοντά στις προδιαγραφές σας.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ταύρος

Φιλίες και συναισθήματα, έχουν μπερδευτεί και μάλλον είστε σε μια πολλή δύσκολη θέση, όπου και πρέπει να δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις. Πιθανόν και αυτό να μην είναι και τόσο απλό!

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Θα υπάρξει μια τυχαία συνάντηση με τον πρώην σας ή με το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Υπάρχουν πολλά νέα που θέλει να σας μεταφέρει. Από την μεριά σας μην πάρετε ακόμη κάποια ξαφνική πρωτοβουλία.

Αστρολογική Τύχη: *****

Αιγόκερως

Δεν θέλετε να χαρίσετε και άλλον από τον χρόνο σας, σε κάποιον που δεν έχει σεβαστεί τον χρόνο και την προσφορά σας. Μια γεμάτη εβδομάδα πλησιάζει όπου και θα έχετε πολλές ανατροπές.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Δίδυμοι

Μην αφήνεστε μόνο σε αυτά που ζητούν οι άλλοι, και όλοι αυτοί που είναι στον κύκλο σας. Οι μέρες είναι γεμάτες, από καταστάσεις στην εργασία και την ερωτική σας ζωή, που πρέπει να τις λύσετε.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Προβληματισμένοι είστε με όλα αυτά που έχετε ακούσει από τον σύντροφο σας, που έχει και αυτός τα δικά του ζητήματα. Πιθανόν και να πρέπει τώρα να δείξετε την κατανόηση και την υπομονή σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

Υδροχόος

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι γύρω από μια καινούργια γνωριμία, που έχει κάτι διαφορετικό να σας προσφέρει. Σίγουρα μην κάνετε κάτι ακόμη παρορμητικό!

Αστρολογική Τύχη: *****

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Καρκίνος

Δεν είστε έτοιμοι για συγκατοικήσεις, γάμους και παιδιά. Μπορεί μέσα στον δεσμό σας, να υπάρχει ένας άπλετος ενθουσιασμός, αλλά θα πρέπει να πατήσετε και λίγο φρένο πριν να γίνει κάποιο λάθος.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Σκορπιός

Δεν είστε και τόσο πια ευχαριστημένοι, από τις δράσεις και τις συμπεριφορές του συντρόφου σας. Το ξέρει και έχει σκοπό, εντός αυτού του μήνα, να σας προσεγγίσει με ένα πιο σωστό τρόπο.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ιχθείς

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που θα καταφέρετε άμεσα, να έρθετε και πάλι σε μια καλή επικοινωνιακή συνεννόηση με τον άνθρωπο που αγαπάτε, για να είστε μαζί και μόνιμα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οικονομικά & Τύχη – Κυριακή 15/12/2019

Οικονομικά & Τύχη – Κυριακή 15/12/2019

Τυχερές Προβλέψεις: Κριός Τυχερά νούμερα σήμερα : 49, 70, 76 Θετικές ώρες ημέρας : Πρωινές...
Αιγυπτιακή Sfigga – Επιτυχίες σε σχέσεις και συνεργασίες

Αιγυπτιακή Sfigga – Επιτυχίες σε σχέσεις και συνεργασίες

Γενικές προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: Κριός Το Σπαθί Κάντε λοιπόν, κάτι πιο δραστικό για...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 15/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 15/12/2019

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Το τέλος του χρόνου, ήδη σας βρίσκει μέσα σε...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project