Αύγουστος ’19 – Το Καλοκαίρι κλείνει με αλλαγές σε αισθηματικά και επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αύγουστος ’19 – Το Καλοκαίρι κλείνει με αλλαγές σε αισθηματικά και επαγγελματικά

Αύγουστος ’19 – Το Καλοκαίρι κλείνει με αλλαγές σε αισθηματικά και επαγγελματικά
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ο τελευταίος μήνας …και ο καλύτερος του Καλοκαιριού είναι κοντά. Οι αστρολογικές όψεις που θα φιλοξενήσει σίγουρα θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο μέρος του ζωδιακού κύκλου, αλλά πλέον μόνο θετικά.

Για όλους…και όλα:

Κριός

Με τον Ήλιο, στον πύρινο Λέοντα και μέχρι τις 22/08 εσείς πολλά από τα θέματα που έχετε στην εργασία και τα οικονομικά σας, θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά…και πιθανόν και να μπορέσετε να φέρετε σε μια ισορροπία τον προσωπικό σας προϋπολογισμό.

Η ερωτική σας ζωή, χρειάζεται ένα καλό ξεκαθάρισμα, όπου το παρελθόν θα πρέπει να σταματήσει πλέον να εμφανίζεται …και να ενοχλεί το πολύτιμο παρόν σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού

Ταύρος

Είστε από τους τυχερούς, που θα δουν χρήμα και οικονομική γενικότερα άνεση, από τις πρώτες ημέρες κιόλας του νέου μήνα. Τώρα εσείς που αναζητάτε μια νέα εργασία, να είστε σε ετοιμότητα, καθώς οι προτάσεις θα σας ενθουσιάσουν.

Η διάθεση σας, θα ανέβει καθώς το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα κάνει πλέον πολλά περισσότερα για εσάς και την κοινή σας πορεία.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού

Δίδυμοι

Όλο το διάστημα του Αυγούστου, θα είναι γεμάτο από ευχάριστες εκπλήξεις, που θα ενισχυθούν και από την ορθή πια πορεία του Κυβερνήτη σας. Ίσως και να σας προκύψουν κάποια ταξίδια, που θα ενισχύσουν και τον οικονομικό σας τομέα.

Η αισθηματική σας ζωή, όπως πάντα είναι μπερδεμένη και σίγουρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Είτε με αυτόν που θέλετε, είτε μόνοι σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού

Καρκίνος

Οι αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, σίγουρα θα επηρεάσουν και εσάς, καθώς πολλά από αυτά που είχατε σκοπό να κάνετε, έχει έρθει το κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου για να τα ξεφύγετε από όλα τα λάθη που έχουν συμβεί στο πρόσφατο σας παρελθόν.

Δεν σας είναι και τόσο ακόμη εύκολο να δώσετε άφεση αμαρτιών στον πρώην σας…ωστόσο μέσα από συζητήσεις που θα έρθουν με την δική του πρωτοβουλία, κάτι αλλάζει σίγουρα.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού

Λέων

Οι στιγμές που ζείτε, είναι απλά μοναδικές! Με τα αστρολογικά της εποχής, να σας προσφέρουν απανωτές επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και νέες εργασιακές προτάσεις…σίγουρα το χρήμα δεν θα σας λείψει.

Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε στην ερωτική σας ζωή, με όλα αυτά που έχουν στρωθεί μπροστά σας, το καλύτερο σίγουρα θα ήταν απλά να μην δώσετε άμεσα τις απαντήσεις σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού

Παρθένος

Απολαύστε αυτό το καλό χρονικό διάστημα, που οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης σας υποστηρίζουν στα ερωτικά – οικογενειακά σας ζητήματα. Ακόμη και οι χωρισμένοι, θα έχουν άπειρες ευκαιρίες για μόνιμη επανασύνδεση.

Προσοχή μόνο λίγο στα οικονομικά σας, που έχουν τάσεις να ξεφεύγουν λόγω υπερβολικών εξόδων.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού

Ζυγός

Δεν μένετε μόνοι εσείς ποτέ. Όλον τον Αύγουστο εσείς που έχετε καιρό να μπείτε σε σχέση, να είστε σε μια εγρήγορση καθώς, μια καινούργια γνωριμία θα σας τραβήξει την τόσο δύσκολη σας προσοχή.

Πιθανόν και κάποιοι από εσάς, να κάνετε και μια σειρά από επαγγελματικά ταξίδια, που θα βοηθήσουν και την οικονομική σας κατάσταση.

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού

Σκορπιός

Μένετε απλά ακίνητοι, στην αισθηματική σας ζωή καθώς όλα τώρα είναι σε μια φάση, που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Παρελθόν και παρόν ζητούν από εσάς ευκαιρίες και προτάσεις …για το μέλλον.

Η εργασία σας, μπορεί να σας έχει κουράσει αλλά κρατήστε τους διπλωματικούς τόνους…και από Σεπτέμβριο το ξανα-σκέπτεστε.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού

Τοξότης

Είστε και εσείς μέσα στην ευνοημένη πύρινη τριάδα, που μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού, θα έχετε λύσεις σε σοβαρά προβλήματα και καταστάσεις της καθημερινότητας σας. Σε όλα αυτά θα έχετε και την υποστήριξη της οικογένειας σας.

Είστε στο ερωτικό στόχαστρο κάποιων, που ήδη του έχετε καταλάβει, αλλά θα πρέπει να μην δώσετε δικαιώματα και να χαλάσετε την εικόνα σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού

Αιγόκερως

Όσα και να έχετε διορθώσει στον χαρακτήρα σας, για να είναι πιο λειτουργική αυτή η σχέση, αντιλαμβάνεστε ότι ακόμη δεν έχει έρθει το αποτέλεσμα που θέλετε. Πιθανόν και από τον νέο μήνα κάτι καταλυτικά να αλλάξει.

Καλύτερες ημέρες, θα έρθουν στον επαγγελματικό σας δρόμο που σίγουρα θα σας κάνουν να λήξετε οικονομικά σας ζητήματα.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού

Υδροχόος

Πολλά αυτά που δεν ξέρετε για το άτομο που αγαπάτε ακόμη. Πιθανόν και να πρέπει αυτόν τον μήνα, που θα έχετε και περισσότερο χρόνο μαζί, να μιλήσετε και να ξεκλειδώσετε την καρδιά σας

Οι οικονομικές σας δράσεις – επενδύσεις, είναι ανοδικές και σίγουρα θα καταφέρετε να διώξετε από πάνω σας πολλά από τα προβλήματα σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού

Ιχθείς

Μην στέκεστε μόνο σε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν σας…παρά μόνο σε όλα αυτά που ήδη είναι γύρω σας. Οι ελεύθεροι σίγουρα θα βρουν νέο ταίρι…που πιθανόν και να προκύψει από τους χώρους της εργασίας τους.

Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις, είναι και αυτές που τώρα θα σας φέρουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οικονομικά & Τύχη – Δευτέρα 20/01/2020

Οικονομικά & Τύχη – Δευτέρα 20/01/2020

Τυχερές Προβλέψεις: Κριός Τυχερά νούμερα ζωδίου : 24, 35, 46, 57, 66, 70 Ευνοϊκές ώρες...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε και χωρίς τελικά...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και εσείς τώρα πρέπει να κινηθείτε προς...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project