Επανασυνδέσεις Ζωδίων – Τα συναισθήματα αποκαλύπτονται. - Αστρολογικές Προβλέψεις

Επανασυνδέσεις Ζωδίων – Τα συναισθήματα αποκαλύπτονται.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων – Τα συναισθήματα αποκαλύπτονται.
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Το διάστημα αυτό…η ζωδιακή εποχή των Διδύμων μέχρι και τις 21/06, ενισχύει κατά πολύ σε κοσμικό επίπεδο της επανασυνδέσεις σχεδόν όλων των ζωδίων. Το έντονο αστρολογικό φαινόμενο της Πανσελήνου πάνω στον Τοξότη, δεν θα αφήσει καμία καρδιά ασυγκίνητη!

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ : Ανήκετε στα άκρως ευνοημένα ζώδια της εποχής και ίσως και μέχρι το τέλος του Καλοκαιρού να έρθουν μεγάλες αλλαγές. Αυτό απλά σημαίνει ότι η ερωτική σας σχέση, θα βρει τον δρόμο της προς την γαλήνη επιτέλους, αλλά και τα εργασιακά σας θα αρχίσουν, να σας φέρνουν το χρήμα, που έχετε κοπιάσει για να παραχθεί. Προτάσεις γάμου…για τους ερωτευμένους!

ΤΑΥΡΟΣ : Έχετε σε πρώτο επίπεδο, κερδίσει την ερωτική εμπιστοσύνη του ατόμου που θέλετε. Αυτό που τώρα μετράει είναι να βρείτε και τα κουμπιά του σαν προσωπικότητα και να μπορέσετε, σαν δύο διαφορετικά άτομα να συμπορευτείτε με θετικό τρόπο. Ταξίδια, θα προκύψουν στους ελεύθερους του ζωδίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Υπάρχουν πολλά πρόσωπα και φρέσκιες γνωριμίες, που σας δίνουν μια εξαιρετικά ανεβασμένη διάθεση. Μέσα σε όλα αυτά μην αποκλείσετε και το ενδεχόμενο να βρεθεί και ένα καινούργιο ταίρι, που θα γίνει ο μεγάλος έρωτας της ζωής σας.  Οι ταξιδιώτες θα έχουν και την ευκαιρία, να κάνουν και νέες εργασίες – επενδύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Μην αναπολείτε τα παλιά. Υπάρχουν θέματα γύρω σας, σε πλήρη εξέλιξη και εσείς ακόμη δεν τα βλέπετε ή δεν θέλετε να τα δείτε. Η εποχή σας ρίχνει φως, και με έναν Ήλιο μέσα στον οίκο σας προσεχώς,  κάθε πρόβλημα που έχετε …θα σας το λύσει. Αυτό θα φέρει και τους ερωτευμένους, πιο κοντά σε αποφάσεις για το μέλλον και την όποια εν δυνάμει πορεία τους.

ΛΕΩΝ : Η νέα εβδομάδα έχει πολλά θέματα, που θα προκύψουν από την οικογένεια σας, που τώρα πια θέλει να σας προσφέρει υλικά αγαθά, χρήματα και να ξεκαθαρίσει μόνιμα τα περιουσιακά. Μέχρι το τέλος του μήνα, εσείς θα είστε σε μια τελείως διαφορετική οικονομική κατάσταση, που θα πρέπει να την διατηρήσετε και έτσι πλέον μόνιμα. Η σχέση με το ταίρι σας, θα βελτιωθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Προσπαθείτε να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις και συναντήσεις με κάποιον πρώην σας, που επιθυμεί να διατηρεί μαζί σας, και για τους δικούς του λόγους την ΄΄φιλική επαφή΄΄. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν να σας μπλοκάρει, από το να βρείτε ένα νέο άτομο για να ξανα – φτιάξετε την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ : Δεν θέλετε, δεν επιθυμείτε να δώσετε ευκαιρίες σε παλιούς εραστές. Οι εποχές έχουν αλλάξει και η ψυχολογία σας επίσης.  Ξέρετε τι ζητάτε από μια σοβαρή αισθηματική σχέση και το μόνο που θα δεχτείτε, είναι έναν νορμάλ πια άνθρωπο, να σας κρατήσει στην ζωή του. Μέσα σε όλα αυτά που θα φέρει ο μήνας του Καρκίνου…  θα είναι και μεγάλες επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Η ανάπτυξη που υπάρχει στην εργασία σας, και η σταθερή πια άνοδος των οικονομικών σας, είναι και η βάση, που μπορεί σίγουρα να φέρει και πιο σοβαρές δεσμεύσεις στην ερωτική σας καθημερινότητα. Είστε αυτοί, που μέχρι και το τέλος του έτους, θα έχετε κάνει τους πιο δυνατούς και γερούς γάμους και θα αναμένετε απογόνους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Μπορεί να τσακώνεστε συχνά με τον άνθρωπο σας, αλλά μόνο μέσα από την ευγένεια σας θα γίνετε πολύ πιο κατανοητοί. Οι μέρες με μια Πανσέληνο να σας ακουμπά στο τομέα της αγάπης, πιθανόν και να φέρει στα χωρισμένα ζευγάρια, ευκαιρίες για ώριμο διάλογο και σκέψεις για μια επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Βλέπετε πολλές περίεργες κινήσεις και ματιές από τον εργασιακό σας κύκλο. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον το μεταφράζετε αυτήν την στιγμή, σαν κάτι  φιλικό – συναδελφικό. Από τις επόμενες ημέρες, μην ξαφνιαστείτε μέσα από απροσδόκητες ερωτικές εξομολογήσεις και προτάσεις για συνάντηση και ξεκάθαρο διάλογο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Δεν θέλετε ακόμη να κλείσετε τους κύκλους και τις επαφές με το πρόσφατο παρελθόν. Το ένστικτο σας λέει, ότι είναι μόνο θέμα λίγων ημερών το να βρεθείτε μαζί και κάτω από την ίδια σχέση και ακόμη καλύτερα -ποιοτικότερα. Από την μεριά σας, μη κάνετε ακόμη κάτι, ήδη οι αστρολογικές όψεις προς το αέρινο ζώδια σας, δουλεύουν για εσάς!

ΙΧΘΕΙΣ : Θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τα οικονομικά σας, που έχουν αυτήν την εποχή δώσει το στίγμα… ότι θα πάνε πολύ καλύτερα. Ένα Καλοκαίρι γεμάτο ανατροπές και στα αισθηματικά σας, που μόνο τελικά σας έκαναν και πιο ώριμους σε αυτά που ζητάτε στον έρωτα. Η οικογένεια σας θέλει να σας μιλήσει, για κάποια οικονομικά ζητήματα.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της Lenormand προβλέπουν για τα χωρισμένα ζευγάρια

Οι κάρτες της Lenormand προβλέπουν για τα χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις για τους επόμενους 1-2 μήνες: Κριός – Ο ΚΗΠΟΣ Τα πράματα μέσα στην προσωπική...
Κινέζική Αστρολογία – Το σύμπαν θα δώσει σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία!

Κινέζική Αστρολογία – Το σύμπαν θα δώσει σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία!

Ζωδιακές προβλέψεις για τις επόμενες 2 -11 ημέρες: Κριός– ΚΑΤΣΙΚΑ Το αστρολογικό διάστημα μέχρι και...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 20/09

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 20/09

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ Δεν ξέρετε ακόμη και εσείς, τι να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project