Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 18/10 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 18/10

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 18/10

Ερωτικές Προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Είναι μέρες τώρα, που η σχέση σας, έχει παγώσει εξαιτίας λάθος συμπεριφορών και τρίτων άλλων καταστάσεων. Μην βιαστείτε ακόμη να κάνετε κάποια κίνηση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Κάποια πράματα δεν μπορούν από την δική σας την μεριά να ειπωθούν, προς τον άνθρωπο σας, όσο και πιθανόν αυτό να τον έκανε να αισθανθεί ασφαλείς.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Τα μέσα του μήνα, θα φέρουν πολλές ευκαιρίες σε όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια, για να διώξουν τις αρνητικές σκέψεις και να οργανώσουν από τώρα τα βήματα τους.

Ερωτική Τύχη: 0910

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΆΚΤΙΝΩΝ

Πολλές τελικά οι ελλείψεις που έχετε μέσα στον δεσμό σας, που είναι και η μόνιμη αιτία των καυγάδων σας. Μια πιο ώριμη κουβέντα, θα έβαζε πολλά πράματα στην θέση τους.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο σύντροφος σας, θέλει να αισθάνεται στο πλευρό σας σιγουριά και αγάπη. Μέχρι στιγμής αυτό δεν γίνεται, και μάλλον η διάθεση του έχει χαλάσει. Συζητήστε και οι λύσεις θα έρθουν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Οι έρωτες του γραφείου, θα σας βάλουν σε πρόβλημα. Το έχετε ξανα-περάσει. Μην ανοίγεστε πολύ, καθώς υπάρχουν άτομα έτοιμα να σας σχολιάσουν άσχημα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Φλερτάρετε και διασκεδάζετε ασταμάτητα αυτήν την εποχή, και η ψυχολογία σας, έχει πιάσει ταβάνι. Σίγουρα το διάστημα αυτό, θα σας αλλάξει την ζωή μόνιμα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Μάλλον ντρέπεστε να μιλήσετε, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, για αυτά που αισθάνεστε μέσα σας τόσο καιρό. Κάντε από κάπου μια αρχή.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανάγκη από την δική σας την πλευρά, να μπείτε μέσα σε μια νέα ερωτική σχέση. Οι φίλοι και η απαιτητική σας εργασία, σας καλύπτουν επί του παρόντος.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Η σχέση αυτή που έχετε είναι πραγματικά, στοιχειωμένη από το παρελθόν και των δύο σας. Βρείτε τους τρόπους για να διώξετε όλες αυτές τις εκκρεμότητες. Το σύμπαν σας υποστηρίζει με οικονομικές ανέσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η επαγγελματική δράση του ανθρώπου σας, σας έχει πλέον αποξενώσει τελείως. Μιλήστε και αν τελικά μπορεί κάτι να το διορθωθεί, δείξτε και εσείς την κατανόηση σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είσαστε πια ελεύθεροι, μετά από μια μεγάλη περίοδο που πιεστήκατε από λάθος σχέσεις και άτομα που δεν ταίριαξαν μαζί σας. Απολαύστε αυτά που σας πλησιάζουν.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής σε ορθή πορεία και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν

Ερμής σε ορθή πορεία και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν

Από τις 12/07 ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή φορά και προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες....
Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν τα άμεσα μελλούμενα!

Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν τα άμεσα μελλούμενα!

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Είστε μαζί με τον άνθρωπο σας, σε μια φάση...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 07/07/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 07/07/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Θα χρειαστεί να γίνετε πολύ πιο δημιουργικοί σε σχέσεις και συνεργασίες αν...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project