Ερωτικό Feng Shui – Και όλα είναι δυνατόν  να συμβούν! - Αστρολογικές Προβλέψεις

 Ερωτικό Feng Shui – Και όλα είναι δυνατόν  να συμβούν!

 Ερωτικό Feng Shui – Και όλα είναι δυνατόν  να συμβούν!
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

 Ερωτικό Feng Shui – Και όλα είναι δυνατόν  να συμβούν!

Ακολουθήστε τις κάτωθι συμβουλές… και θα δείτε εντυπωσιακή αλλαγή στην τρέχουσα σχέση σας, αλλά και εσείς που είστε μόνοι-χωρισμένοι …μπορείτε εύκολα να φέρετε κοντά σας, αυτόν που θέλετε ή που ονειρεύεστε.

Για όλους :

Εσείς που είστε μόνοι ή προσφάτως έχετε χωρίσει, δέστε μαζί δυο κόκκινες κορδέλες στο εσωτερικό πόμολο της πόρτας της κρεβατοκάμαρας σας ( κόμπο ή φιόγκο ). Ονοματίστε την μια για εσάς και την άλλη με το όνομα του προσώπου που θέλετε…, αν δεν υπάρχει όνομα τότε απευθύνετε αυτήν την κορδέλα… ’ στον μελλοντικό μου σύντροφο ΄! Με αυτόν τον απλό αλλά και παράλληλο σύνθετα ενεργειακό τρόπο, λίαν συντόμως θα έχετε κοντά σας το καρμικό σας έτερον ήμισυ … ακόμη και αν αυτό σε κάποιες περιπτώσεις, επιστρέφει από το παρελθόν!

Υπάρχει κάποιος – α στην ζωή σας, που  είναι μια πρόσφατη γνωριμία αλλά ακόμη δεν υπάρχει η σχετική οικειότητα, αλλά εσείς ήδη κάτι ρομαντικό πιάνετε στην ατμόσφαιρα? Και εδώ υπάρχει λύση … απλά γράψτε σε ένα κόκκινο ή ροζ μικρό χαρτί, το όνομα του ατόμου που θέλετε … έτσι όπως το αποκαλείτε στην καθημερινότητα σας και όχι απαραίτητα με την βαπτιστικό του. Βάλτε το κάτω από το μαξιλάρι σας και μετρήστε ανάποδα 7 ημέρες! Μέχρι τότε, σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα έχετε κάτι περισσότερο από μεριάς του! Η συνέχεια είναι στο χέρι σας.

Ζητάτε να ανοίξουν περισσότερα τα εργασιακά σας, να υπάρξουν αλλαγές και επαγγελματικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σας ζωή…σίγουρα υπάρχουν τρόποι. Πάρτε ένα κομμάτι ασημόχαρτο και τυλίξτε ένα κέρμα των 5 cents. Toποθετήστε το μέσα στο συρτάρι που έχετε τους λογαριασμούς, τα λεφτά σας… και είναι θέμα μόνο λίγων ημερών, για να ακούσετε τις καλές ειδήσεις στον τομέα των οικονομικών σας.

Και ένα τελευταίο TIP…για εσάς, που έχετε απομακρυνθεί – τσακωθεί  ή έστω παρεξηγηθεί με το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι …πάρτε ένα πέταλο λουλουδιού, οποιουδήποτε λουλουδιού και χρώματος – σχήματος, και αφού το βρέξετε  κάτω από τρεχούμενο νερό βρύσης, το θάβετε σε μια γλάστρα σας, ή στο χώμα του κήπου, σε βάθος 5 – 7 εκ. Σε λίγες ώρες – ημέρες οι επικοινωνίες και το κλίμα σίγουρα θα έχουν αποκατασταθεί.

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Για όλους: Κριός Η Μελέτη Κάντε αυτές τις ημέρες κάτι περισσότερο από το να σκέφτεστε...
Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Τα συναισθήματα αποκτούν βάθος!

Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Τα συναισθήματα αποκτούν βάθος!

Στις 26 Νοεμβρίου η Αφροδίτη αφήνει τον Τοξότη και περνάει στον Αιγόκερω μέχρι και τις...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 23/11/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 23/11/2019

Ερωτικές Προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ Πολλές οι κοινωνικές και φιλικές προσκλήσεις που έχετε και...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project