Η Αφροδίτη πλησιάζει στον Σκορπιό και οι επανασυνδέσεις θα είναι μόνιμες! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη πλησιάζει στον Σκορπιό και οι επανασυνδέσεις θα είναι μόνιμες!

Η Αφροδίτη πλησιάζει στον Σκορπιό και οι επανασυνδέσεις θα είναι μόνιμες!

Από τις 08/10 η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό… και αναστατώνει τα ζωδιακά πλήθη!

Μια εποχή που θα φέρει στο προσκήνιο σίγουρα και αγάπες από το παρελθόν, που ακόμη δεν έχουν κάνει τον κύκλο τους.

Πολλές οι επανασυνδέσεις αλλά και οι νέοι έρωτες που θα φέρουν το χαμόγελο σε κάποιους!

Επιρροές σε όλους:

Κριός

Μπορεί να μην είστε αυτήν την εποχή μέσα σε σχέση, αλλά το μόνο καλό είναι, ότι γύρω σας υπάρχουν αξιόλογα άτομα που σας αγαπούν και σας προσφέρουν ότι χρειάζεστε. Πιθανόν και μέσα στις ερχόμενες ημέρες, να έχετε και κάποια παλιά σας αισθηματική επιστροφή!

Ταύρος

Με τον Κυβερνήτη σας, να περνάει στον Σκορπιό, σίγουρα είστε και από τους πιο ευνοημένους, που θα δουν πάσης φύσεως ερωτικά θέματα, παλιά και καινούργια να παίρνουν τον δρόμο της λύσης τους… και αυτό πια να έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Δίδυμοι

Υπάρχουν στο μυαλό και στην καρδιά σας, ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προβληματικές συμπεριφορές του συντρόφου σας. Τώρα είναι και η πιο σωστή εποχή, για να μιλήσετε και να ξεπεράσετε ότι έχει συμβεί… και σίγουρα μην επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλέκονται.

Καρκίνος

Δεν θέλετε ακόμη, να δώσετε ευκαιρίες σε νέα άτομα, για να πολιορκήσουν και να κατακτήσουν την καρδιά σας. Μια μικρή συναισθηματική εκκρεμότητα, μέχρι το τέλος του Ζυγού, θα έχετε προσπεραστεί και οι αποφάσεις, θα είναι μόνο δικές σας.

Λέων

Λόγια και ερωτικές προσκλήσεις που δεν μπορείτε να φανταστείτε, πλησιάζουν την καρδιά σας. Δύο άτομα από τους κύκλους σας θα σας πολιορκήσουν έντονα και παρατεταμένα. Σίγουρα σκεφτείτε διπλά και τριπλά τις απαντήσεις σας.

Παρθένος

Δεν είναι μόνο τι πρέπει να κάνετε αλλά τι πρέπει τελικά, να μην κάνετε… καθώς το άτομο που αγαπάτε έχει τώρα προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να σας πλησιάσει και να σας ανοιχτεί όπως πρέπει. Από την νέα εβδομάδα κάτι αλλάζει.

Ζυγός

Ξέρετε ότι αυτή η σχέση που διατηρείτε είναι μόνο δύσκολη. Είναι μόνο πια στο δικό σας το χέρι, για το πώς θα το διαχειριστείτε όλο αυτό, άμεσα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα τύχουν κάποιων καλών γεγονότων, από τα εργασιακά τους.

Σκορπιός

Δεν είστε εσείς που θα μπείτε στα καλούπια και στους ρυθμούς των άλλων. Τώρα που η Αφροδίτη θα είναι επάνω σας, μπορείτε να βάλετε σε μια σειρά τα πάντα και τους πάντες. Ζητάτε ποιότητα στην ερωτική σας ζωή, και σε αυτό δεν χωρούν εκπτώσεις.

Τοξότης

Σε εσάς αυτή η αλλαγή θέσης της Αφροδίτης …θα φέρει είναι χρήμα και υλικές ανέσεις. Σε δεύτερο τόνο πρέπει να δείτε και τελικά, αν όλο αυτό που ζείτε με τον άνθρωπο σας, είναι και αυτό που τώρα θέλετε ακόμη. Αν όχι πάρτε τις αποφάσεις σας.

Αιγόκερως

Με τους δύο βαριούς πλανήτες επάνω σας, θα καταφέρετε να σκεφτείτε τι επιθυμείτε από μια καινούργια σχέση. Υπάρχουν γύρω σας επιλογές, άρα τώρα που είστε και σε μια πολλή καλύτερη διάθεση, μπορείτε να κινηθείτε πιο ώριμα… και αποφασιστικά.

Υδροχόος

Δεν θέλετε ακόμη να φανερώσετε, τις προθέσεις σας στο άτομο που έχετε καιρό τώρα ερωτευτεί. Θέλετε πρώτα να δείτε τις δικές του δράσεις και χαρακτήρα. Από το δεύτερο μισό του μήνα, θα βρείτε κοινά σημεία αναφοράς.

Ιχθείς

Κάποιες παραπάνω εξηγήσεις, θα σας ζητήσει το συντροφικό σας έτερο, και μάλλον θα πρέπει από καρδιάς, να δώσετε τις σωστές – αληθινές απαντήσεις σας. Επίσης, στα οικονομικά σας, ακόμη μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ημερήσιες προβλέψεις:   Κριός Σχόλια και κουτσομπολιά, θα πέσουν στον δρόμο σας για το πρόσωπο...
Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Για όλους:   Κριός Φρέσκιες ιδέες που θα σας ανανεώσουν θα έρθουν από τον άνθρωπο...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Προβλέψεις για τον Ιούνιο: ΚΡΙΟΣ : Μια περίοδος μέχρι και την δεύτερη έκλειψη του μήνα,...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project