Η αλλαγή ζωδίου φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες και οικονομική άνεση! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η αλλαγή ζωδίου φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες και οικονομική άνεση!

Η αλλαγή ζωδίου φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες και οικονομική άνεση!

Αλλαγή ζωδίου στις 23 Σεπτεμβρίου, όπου το αστέρι του αστρολογικού ουρανού, αφήνει την ηρεμία και την ισορροπία της Παρθένου και περνάει, στον ανήσυχο Ζυγό … όπου για τις επόμενες 4 εβδομάδες, θα προσφέρει πληθώρα οικονομικών – επαγγελματικών ευκαιριών…και στα 12 ζώδια!

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Αναπάντεχα καλά νέα έρχονται μετά τις 20 του μήνα, για την τσέπη σας. Τώρα θα χρειαστεί να δείτε τις ευκαιρίες που θα περάσουν από μπροστά σας, να τις αξιολογήσετε και να κρατήστε μόνο ότι αξίζει. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

Τυχερό νούμερο : 5

Ταύρος

Υπάρχουν κάποια ακόμη ανοιχτά θέματα, με τον επαγγελματικό σας τομέα, όπου από την καινούργια εβδομάδα, θα σας πιέσουν για αποφάσεις και λύσεις. Μερικοί θα πρέπει να κάνουν και ένα ταξίδι άμεσα σε άλλη πόλη – χώρα.

Τυχερό νούμερο : 6

Δίδυμοι

Υπάρχουν μπροστά σας πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα έρθουν ακόμη και από διαφορετικούς τομείς της ζωής σας. Από τα τέλη του μήνα, θα έχετε και κάποιο σημαντικό ποσό να πέφτει στα χέρια σας.

Τυχερό νούμερο : 1

Καρκίνος

Ξεκινήστε από σήμερα την έρευνα σας, για μια νέα εργασία και θα την βρείτε πριν να έρθει ο νέος μήνας. Άτομα που γνωρίζετε σίγουρα θα σας βοηθήσουν τα μέγιστα. Μια παλιά σας νομική ιστορία, λήγει και σας προσφέρει δικαίωση.

Τυχερό νούμερο : 2

Λέων

Θα χρειαστεί να δείξετε τον ευέλικτο και διπλωμάτη σας εαυτό, για να κερδίσετε κάτι περισσότερο από την εργασία σας. Είναι μια εξαιρετικά καλή εποχή, που θα δείτε τους κόπους σας δικαιώνονται σε κάθε επίπεδο.

Τυχερό νούμερο : 7

Παρθένος

Μέσα στις επόμενες 10-12 ημέρες, θα έχετε πολλές και σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα κύρους, που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εύκολα εκεί που θέλετε. Επιπροσθέτως εσείς που θα ταξιδέψετε, έχετε τον νου σας στα περιττά έξοδα.

Τυχερό νούμερο : 9

Ζυγός

Τα σχόλια και τα κουτσομπολιά μέσα στην εργασιακή σας ζωή, δεν θα πρέπει να σας αφορούν. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να δείτε και τι άλλο μπορείτε να καταφέρετε, έτσι ώστε να φέρετε σε μια ισορροπία τα οικονομικά σας.

Τυχερό νούμερο : 5

Σκορπιός

Οι σκέψεις γύρω από την εργασία σας, είναι μπερδεμένες. Υπάρχουν διάφορες ανοιχτές πόρτες, που πρέπει μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα να ανοίξετε ή και να κλείσετε. Μια αφορμή για δική σας νέα επιχείρηση θα σας δοθεί.

Τυχερό νούμερο : 3

Τοξότης

Δηλώνετε κουρασμένοι και ίσως και λίγο πλέον απογοητευμένοι, από όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην δουλειά σας. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές διορθώσεις.

Τυχερό νούμερο : 2

Αιγόκερως

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε και τόσο πολύ για να λάβετε τις απαντήσεις που θέλετε από σημαντικά πρόσωπα. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, ένας νέος κύκλος εργασιών ξεκινάει για εσάς που θα σας αλλάξει σίγουρα το επίπεδο ζωής.

Τυχερό νούμερο : 4

Υδροχόος

Συμβαίνουν αυτήν την εποχή πολλά και σημαντικά μέσα στην οικονομική σας καθημερινότητα, που από τις αρχές του Οκτωβρίου θα σας βάλουν σε ευχάριστες σκέψεις για περαιτέρω δράσεις που θα είναι άκρως επιτυχημένες.

Τυχερό νούμερο : 7

Ιχθείς

Θα πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας και να ψάξετε αυτήν την καλή αστρολογικά εποχή για νέα εργασία ή και για κάτι παράλληλο! Τώρα υπάρχουν ευκαιρίες που θα σας καλύψουν τις ανάγκες σας.

Τυχερό νούμερο : 9

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Για όλους:   Κριός Δεν θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας κλειστά, σε καταστάσεις...
Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

   Ο τρέχων μήνας, θα χαρακτηριστεί από το έντονο αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή στο...
Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Υπάρχουν διάφορα ζητήματα που...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project