Ήλιος vs Δίας – Τίποτα στην αγάπη δεν γίνεται από μόνο του! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος vs Δίας – Τίποτα στην αγάπη δεν γίνεται από μόνο του!

Ήλιος vs Δίας – Τίποτα στην αγάπη δεν γίνεται από μόνο του!

Μέχρι και την μέρα της Πανσελήνου, ο Ήλιος θα κάνει όψεις εξαγώνου με τον Δία από τον Τοξότη.

Ένα μικρό χρονικό διάστημα, που όμως θα φέρει απρόσμενες και ευχάριστες ανατροπές σε ζευγάρια και σχέσεις που τώρα προσπαθούν να βρουν τον σωστό βηματισμό τους.

Επιρροές σε όλους:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Τα μέτρα τα περιοριστικά που έχετε βάλει στον ίδιο σας τον εαυτό και την καρδιά σας, μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα λήξουν. Θέλετε μια νέα αγάπη που όντως, έρχεται να σας αλλάξει τα δεδομένα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Υπάρχει μια μόνιμη επικοινωνιακή ταραχή μέσα στον γάμο – σχέση σας και μάλλον δε έχετε βρει ακόμη τι φταίει. Πάντως ένα ταξίδι με τον άνθρωπο σας, θα άμβλυνε τις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Θα πρέπει να ανεβάσετε την διάθεση σας, ακόμη και αν στο τώρα είστε υποχρεωμένοι να ανέχεστε κάποιες τρίτες καταστάσεις, σε εργασία και οικογενειακά περιβάλλοντα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Δεν έχετε δώσει και πολλή σημασία και προσοχή σε κάποια ερωτικά καλέσματα που σας έχουν έρθει από τον κοινωνικό σας κύκλο, τώρα τελευταία. Οι εκπλήξεις… προσεχώς!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Αν διανύετε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, με οικονομικά προβλήματα, θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με άτομα μέσα στον μήνα, που θα σας βοηθήσουν αρκετά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Δεν φαίνεται πραγματικά να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, για να ανησυχείτε για την καλή πορεία του γάμου ή της σχέσης σας. Όλα τα ζευγάρια περνάνε την κρίση τους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Αν διαχειριστείτε καλύτερα το άγχος και τις φοβίες σας, θα καταφέρετε να περάσετε αυτό τον μήνα πραγματικά πάρα πολύ ωραία. Ακόμη και αν είστε μόνοι αισθηματικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Κάντε λίγη υπομονή, έχετε πίστη στον εαυτό σας, και θα δείτε ότι αυτός που αγαπάτε, που δηλώνει θυμωμένος μαζί σας, θα επιστρέψει και όλα θα είναι καλύτερα από ότι πριν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Απαιτεί σύνεση και προσοχή μια καινούργια σχέση, και μάλλον εσείς τώρα δεν έχετε ούτε καν την υπομονή για να ασχοληθείτε. Τουλάχιστον ενισχύστε την δυναμική του επαγγέλματος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Υπάρχει ένας νέος έρωτας στον κήπο της καρδιάς σας, αλλά δεν υπάρχουν οι σωστές έξωθεν συνθήκες για να τον υποστηρίξετε. Να είστε από τώρα ειλικρινείς στις προθέσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Κυνηγήστε πιο επίμονα τα οικονομικά σας μεγέθη, που δείχνουν ότι έχουν βρει τον δρόμο πια της επιτυχίας. Στο 3ο 10ήμερο του μήνα, θα έρθουν και οι νέες προκλήσεις… οι ερωτικές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Το να λογομαχείτε με τον σύντροφο σας είναι ένας δείκτης, ότι κάτι έχει συμβεί που καμία από τις δύο πλευρές, δεν μπορεί να δώσει τώρα λύσεις. Ωστόσο, από την δική σας την μεριά, προσπαθήστε το.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου ο Ερμής θα κάνει όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από...
Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Προβλέψεις 15ημέρου: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην ζωή...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Για όλους: Κριός Πολλές οι έννοιες που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project