Ινδικό Ωροσκόπιο – Οι λύσεις πλησιάζουν για κάθε πρόβλημα - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ινδικό Ωροσκόπιο – Οι λύσεις πλησιάζουν για κάθε πρόβλημα

Ινδικό Ωροσκόπιο – Οι λύσεις πλησιάζουν για κάθε πρόβλημα

Ινδικό Ωροσκόπιο – Οι λύσεις πλησιάζουν για κάθε πρόβλημα

Ζωδιακές προβλέψεις για τις επόμενες 1 – 2 εβδομάδες:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός – MESHA:

Η νέα εβδομάδα, για εσάς θα ξεκινήσει έντονα, γεμάτη από κόσμο και εργασία, που όλοι κάτι περιμένουν από εσάς. Υπομονή και όλα θα τα φέρετε επιτυχώς… εις πέρας!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος – VRISHAMBA:

Δεν θα το βάλετε κάτω! Υπάρχουν πολλά προβλήματα και μεγάλες αντιξοότητες στο να συναντηθείτε με τον άνθρωπο σας, που μένει μακριά. Από τα τέλη του μήνα, αυτό θα λυθεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι – MITHUNA:

Το ότι πορεύεστε πάνω σε έναν μοναχικό δρόμο, είναι και αυτό που σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς σε όλους αυτούς τους εν δυνάμει – πιθανούς σας εραστές. Απολαύστε το.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος – KATAKA:

Η επανεμφάνιση κάποιου πρώην ερωτικού σας συντρόφου, πιθανόν και να σας βάλει σε κάποια  διλήμματα, για το τι πρέπει στο τώρα να κάνετε. Για αρχή, σίγουρα ακούστε τι έχει να σας πει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων – SIMHA:

Θα έχετε τις ευκαιρίες, αυτήν τη νέα εβδομάδα, να δώσετε πολλή περισσότερη ενέργεια και παρουσία, μέσα στην σχέση σας, που τόσο πολύ την έχετε παραμελήσει ένεκα, της εργασίας σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος – KANYA:

Φλερτάρετε, και μάλλον κάποιος έχει πιαστεί στον έρωτα σας. Πριν κάνετε κάποια παρορμητική κίνηση, με την εξυπνάδα που σας διακρίνει, ψάξτε λίγο περισσότερο αυτό το άτομο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός – THULA:

Δεν θα ήταν ακόμη σωστό να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας, σε κάποιον που αυτήν την εποχή μόνο έχετε γνωρίσει Δεν είστε ακόμη έτοιμοι και πιθανόν και να εκτεθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός – VRITCHIKA:

Η κατανόηση σας έχει γίνει πια λάστιχο. Το ταίρι σας έχει πραγματικά πολλά ζητήματα και προβλήματα που δεν μπορούν να περιμένουν, άρα έχει ρίξει όλο το βάρος του εκεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης – DHANUR :

Δεν λειτουργείτε ποτέ υπό την πίεση που πιθανόν ένα συναίσθημα, να ασκεί επάνω σας. Μπορεί να είστε πολύ ερωτευμένοι, αλλά το ζώδιο σας, δεν χάνει ποτέ την λογική του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως – MAKARA:

Τόσος καλός κόσμος περνάει από μπροστά σας, και εσείς συνετό θα ήταν να μην κλείνετε τα μάτια. Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις, πάνω σας, ίσως να βρεθεί και ο ιδεατός σύντροφος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος – KUMDHA:

Τα κριτήρια αναζήτησης, που έχετε είναι λάθος. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, που ακόμη είστε μόνοι και έχετε περάσει μέσα από περιπέτειες χωρίς νόημα και πορεία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς – MEENA:

Θα έχετε πολύ χρόνο τώρα, να περάσετε με τον άνθρωπο σας και τις αγαπημένες σας παρέες. Μπορεί να ζοριστήκατε το προηγούμενο διάστημα, αλλά θα το κάνετε να …αξίζει!

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Ζωδιακές προβλέψεις: Τίγρης Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί...

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Σαββάτο 11/07/2020

Για όλους: Κριός Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας…ειδικά τώρα που λήγει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project