Ινδικό Ωροσκόπιο – Στον αστερισμό της Αγάπης - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ινδικό Ωροσκόπιο – Στον αστερισμό της Αγάπης

Ινδικό Ωροσκόπιο – Στον αστερισμό της Αγάπης

Για τον Δεκέμβριο:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Κριός

Δεν έχετε κάνει ακόμη μέσα στο μυαλό σας κανένα ξεκαθάρισμα. Ίσως και τελικά να πρέπει αυτό το διάστημα να αποστασιοποιηθείτε από όλους και όλα και να αποφασίσετε τα επόμενα σας βήμα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι, για να μπείτε σε μια ερωτική σχέση, τότε μην χαλάσετε την εικόνα σας, απλά ζητήστε από το άτομο που το αφοράτε, λίγες παραπάνω πληροφορίες ή και χρόνο εν τέλει.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Τοξότης

Το μόνο που σας χρειάζεται αυτήν την εποχή, είναι να βάλετε σε μια ισορροπία τα οικονομικά σας, και σε δεύτερο τόνο να μιλήσετε πιο ανοιχτά και ειλικρινά στον άνθρωπο σας.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ταύρος

Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την ερωτική σας πορεία. Θέλετε για τους δικούς σας λόγους, να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία στον πρώην σας, για να σας αποδείξει την αλήθεια των συναισθημάτων του.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Μόνο τυχεροί μπορείτε να είστε αυτό το χρονικό διάστημα, όπου και θα βρείτε την δυναμική αλλά και τα θετικά συναισθήματα έτσι ώστε να λήξετε προβληματικές καταστάσεις και να απομακρυνθείτε.

Αστρολογική Τύχη: *****

Αιγόκερως

Αν τελικά δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την τόσο δύσκολη αυτή σχέση, τότε καλύτερα να κάνετε ένα διάλειμμα έτσι ώστε να σκεφτείτε πως πρέπει να λειτουργήσετε πια, χωρίς να πληγωθεί το ταίρι σας.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην άλλη πλευρά. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα συναντηθείτε και θα μιλήσετε.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Μπορείτε να μην έχετε ακόμη βρει το έτερον σας ήμισυ, αλλά εντός του τελευταίου μήνα του έτους, θα καταφέρετε να βάλετε σίγουρα σε μια τελική ευθεία τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

Υδροχόος

Κάποιες στιγμές η ζήλια του συντρόφου σας, είναι υπερβολική και μάλλον σας πιέζει. Τώρα που θα βρεθείτε και από κοντά…μπορεί να του εξηγήσετε και σίγουρα όλα θα μπορέσουν να διορθωθούν.

Αστρολογική Τύχη: *****

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Καρκίνος

Υπάρχουν αρκετά άτομα στον κύκλο σας, που δείχνουν να ενδιαφέρονται για εσάς και μάλλον τώρα χρειάζεται εσείς να δείξετε μόνο σε έναν τις αληθινές σας προθέσεις.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Σκορπιός

Αδιαφορήστε για το παρελθόν σας, που δεν έχει κάτι να σας πει καινούργιο. Το πιο πιθανόν είναι να σας επισκεφτεί μέσα στο επόμενο διάστημα, χωρίς όμως κάποια πρακτική πρόταση.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ιχθείς

Δεν θέλετε να θυσιάσετε άλλο χρόνο απλά και μόνο για να περιμένετε το τι θα αποφασίσει ο σύντροφο σας. Μέχρι τότε καλό είναι να ολοκληρώσετε υποθέσεις σας με εργασία και σπουδές.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Για όλους:   Κριός Δεν θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας κλειστά, σε καταστάσεις...
Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

   Ο τρέχων μήνας, θα χαρακτηριστεί από το έντονο αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή στο...
Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Υπάρχουν διάφορα ζητήματα που...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project