Ιούλιος και οι αστρολογικές τάσεις του μήνα ευνοούν αισθηματικά και σχέσεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιούλιος και οι αστρολογικές τάσεις του μήνα ευνοούν αισθηματικά και σχέσεις

Ιούλιος και οι αστρολογικές τάσεις του μήνα ευνοούν αισθηματικά και σχέσεις

Ιούλιος και οι αστρολογικές τάσεις του μήνα ευνοούν αισθηματικά και σχέσεις

Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό σας Ωροσκόπο:

Κριός : Οι πράξεις που έχει κάνει το πρώην ταίρι σας, έχουν ήδη αρχίσει και μαλακώνουν την δύσκολη σας καρδιά. Ο επόμενος μήνας, θα φέρει και πιο πρακτικές εξελίξεις.

Ταύρος : Είστε μέσα σε όλα! Αυτή η εποχή σας βρίσκει σε μια εξαιρετική διάθεση που όλα όσα για τα οποία παλέψατε… έχουν αρχίσει και βγαίνουν στον δρόμο σας, σαν μικρές επιτυχίες.

Δίδυμοι : Αν έχετε με την δική σας επιλογή, μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, και εκτός των παιχνιδιών των συναισθημάτων, τότε από τον νέο μήνα να περιμένετε εκπλήξεις.

Καρκίνος : Έχετε αλλάξει πολύ και μάλλον προς το καλύτερο, αυτόν τον καιρό που έχετε χωρίσει. Τα άστρα δίνουν την εύνοια τους, πάντως και για ακόμη καλύτερα οικονομικά.

Λέων : Έχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα που είχατε μέσα στο μυαλό σας, για το που θα θέλατε τελικά αυτή η αισθηματική σχέση να καταλήξει. Από Ιούλιο  θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Παρθένος : Υπάρχει μια ασυνεννοησία και κακή διάθεση, μεταξύ εσάς και τους αγαπημένου σας. Σίγουρα ξέρετε ότι δεν είναι και στα καλύτερα του, λόγω οικονομικών δυστοκιών.

Ζυγός : Θέλετε να πάρετε και πιο δραστικά μέτρα, για τον δεσμό σας, που μάλλον αυτούς τους τελευταίους μήνες, έχει χαλαρώσει πολύ. Κάτι ανάλογο πιστεύει και ο άνθρωπος σας.

Σκορπιός : Δεν έχετε πολλά να πείτε σε αυτόν τον καινούργιο σύντροφο που έχετε. Μάλλον επιθυμείτε πρώτα να δείτε από την μεριά του, ποιες είναι οι προθέσεις του.

Τοξότης : Με τόσο έντονη προσωπικότητα που έχετε, σίγουρα όπου και να βρεθείτε θα τραβήξετε πολλά βλέμματα επάνω σας. Αυτό στην δουλειά, σίγουρα είναι πρόβλημα!

Αιγόκερως : Μπορείτε να ξελαφρώσετε λίγο από όλον αυτόν τον επαγγελματικό φόρτο, και να φύγετε διακοπές  για κάποιες μέρες με το άτομο που αγαπιέστε.

Υδροχόος : Έχετε εντοπίσει πολλά ζητήματα, που δεν σας αρέσουν μέσα στην σχέση σας, και θέλετε τώρα που τα πράματα είναι πιο επικοινωνιακά με το ταίρι σας, να τα αναφέρετε.

Ιχθείς : Έχετε κάνει πολλά για την εργασία σας, και μέσα στον νέο μήνα κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις οικονομικού περιεχομένου, θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Ζωδιακές προβλέψεις: Τίγρης Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί...

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Σαββάτο 11/07/2020

Για όλους: Κριός Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας…ειδικά τώρα που λήγει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project