Καρμικές σχέσεις – Που οδηγούνται οι σύντροφοι ? - Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρμικές σχέσεις – Που οδηγούνται οι σύντροφοι ?

Καρμικές σχέσεις – Που οδηγούνται οι σύντροφοι ?
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ένα ιδιαίτερο χρονικό διάστημα, που οι αστρολογικές όψεις θα φέρουν πολλά συναισθήματα στην επιφάνεια….παλιά και καινούργια.

Τώρα μόνο είναι στην κρίση και στην ευχέρεια του κάθε ενός, να κάνει μια νέα αρχή, αλλά μόνο πάνω σε υγιείς βάσεις!

Προβλέψεις για μέχρι το τέλος του Φθινοπώρου:

Κριός

Δεν υπάρχει περίπτωση εσείς μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, να μην έχετε ερωτευτεί…ή ξανα-ερωτευτεί! Το σύμπαν σας βοηθάει, στο να λύσετε τώρα κάποια προβλήματα σας και να έχετε σίγουρα πιο καθαρό μυαλό, για να ζυγίσετε όλα αυτά που θα σας προταθούν από κάποιον που ακόμη σας αγαπάει.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ταύρος

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες για αυτόν που έφυγε, από κοντά σας. Τώρα θα χρειαστεί εσείς να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς από το δεύτερο μισό του μήνα Σεπτεμβρίου θα έχετε κάποιες δειλές επικοινωνίες αλλά και επισκέψεις, που θα σας δηλώνουν ότι όλα πια είναι έτοιμα για μια επανασύνδεση.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Δίδυμοι

Εσείς κάτω από τις πιο ευνοϊκές όψεις των εξωτερικών πλανητών, έχετε σίγουρα εστιάσει στα επαγγελματικά και τα προσωπικά θέματα φίλων και λοιπής οικογένειας. Από τις επόμενες ημέρες, που και η ψυχολογία σας θα είναι καλύτερη, θα καταφέρετε να λύσετε και ένα συγκεκριμένο θέμα με τον πρώην σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

Καρκίνος

Δεν θυμάστε πραγματικά πότε, ήταν η τελευταία φορά που είχατε κάποια καλή συζήτηση με τον άνθρωπο σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα προκύψουν θέματα που θα δώσουν αφορμές για να είστε εσείς οι δύο πολύ πιο ήρεμοι. Παλιά διαζύγια ολοκληρώνονται και κάποια λεφτά έρχονται.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Πολλά αυτά τα περίεργα που θα ζήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα και μάλλον, θα πρέπει να είστε σε κάθε επίπεδο προετοιμασμένοι για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Παλιές και νέες γνωριμίες θα σας προσεγγίσουν για να κερδίσουν επιτέλους την τόσο δύσκολη καρδιά και εμπιστοσύνη σας.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Ο σύντροφος σας θα σπάσει την σιωπή του, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας κάνει αποκαλύψεις που θα σας σοκάρουν… με τον ευχάριστο τρόπο. Εσείς που θέλετε αυτή η σχέση να προχωρήσει, θα πρέπει να έχετε έτοιμες τις προτάσεις σας, για το μέλλον και τις όποιες προοπτικές της.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Δεν θα βρείτε τίποτα καλό, στο να σκαλίσετε το παρελθόν σας. Τώρα που και η οικονομική σας τύχη ανοίγει…θα μπορέσετε να κινηθείτε πολύ πιο άνετα σε κόσμο και να κάνετε φρέσκιες γνωριμίες προς πάσα κατεύθυνση. Τώρα πια έχετε και την εμπειρία, που δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε καινούργια λάθη.

Αστρολογική Τύχη: *****

Σκορπιός

Υπάρχουν ακόμη πολλά ζητήματα, που δεν επιτρέπουν σε αυτόν που αγαπάτε, να σας πλησιάσει τόσο κοντά στην ζωή σας, όσο εσείς θα θέλατε. Δεν χρειάζεται να πείτε κάτι, αλλά ούτε και να πιέσετε, καθώς από τα μέσα του μήνα αυτού, σίγουρα κάποια πράματα θα διορθωθούν!

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Τοξότης

Μη ξοδεύετε τον χρόνο και την ηρεμία σας, για να ξανα-εξηγείτε στο άτομο που σας αφορά ερωτικά, καθώς ήδη έμμεσα έχετε πάρει τις απαντήσεις σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο παραγωγικά πράματα στην ζωή σας, όπως οι φίλοι και η επαγγελματική σας άνοδος.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Αιγόκερως

Δεν συμβαίνουν και πολλά ενδιαφέροντα μέσα στην σχέση σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και έχετε αρχίσει και ανησυχείτε. Πιθανόν και να πρέπει να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει πάντως την καλή – ορθή διάθεση για να πάτε και πιο κάτω!

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Υδροχόος

Ξεχάστε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν και κοιτάξτε, τώρα συνθήκες και άτομα που έχουν κυκλώσει την καρδιά σας. Να είστε σίγουροι ότι το κλίμα σύντομα θα ξεκαθαρίσει, και αυτός που είναι άξιος να κερδίσει την καρδιά σας, θα σας αποκαλυφθεί λίαν συντόμως.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ιχθείς

Μπορεί να υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, ένα απωθημένο αλλά το θετικό είναι, ότι ξέρετε ότι είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου, για να δείτε το πρόσωπο αυτό που ακόμη αγαπάτε, από κοντά. Τώρα θα χρειαστεί να μιλήσετε ανοιχτά…μιας και δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: Κριός Τα Νέα Ξεκινήματα Οι προσπάθειες σας έχουν πιάσει τόπο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μην αγοράζετε ότι σας πουλάνε στον έρωτα. Υπάρχουν καταστάσεις...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα καταφέρετε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project