Κέλτικοι Ρούνοι - Νέες αγάπες στο προσκήνιο! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κέλτικοι Ρούνοι – Νέες αγάπες στο προσκήνιο!

Κέλτικοι Ρούνοι – Νέες αγάπες στο προσκήνιο!

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

 

Κριός Νταγκάζ

Μπορεί να μην έχει ακόμη ενδιαφερθεί το άτομο που θέλετε, για να κάνει την πρώτη επικοινωνιακή κίνηση, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας πτοεί. Τα μηνύματα σας τα έχετε περάσει!

Ταύρος Ανσούζ

Μπορείτε να είστε και μόνοι σας για ένα χρονικό διάστημα και μέχρι να βρείτε κάτι που πιθανόν να ταιριάζει, στα ιδιαίτερα αιτούμενα σας. Δώστε παραπάνω χρόνο και στην δουλειά σας.

 

Δίδυμοι Κενάζ

Ανεβάστε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και σίγουρα θα βρεθείτε στο επίκεντρο του κόσμου. Χρήματα, νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις και ταξίδια, θα σας απασχολήσουν ευχάριστα τις ερχόμενες εβδομάδες.

 

Καρκίνος Ίσα

Αυτά που σας λέει κάποιος φίλος σας, έχετε αρχίσει και τα ερμηνεύετε πιο ρομαντικά! Με το σύμπαν να υποστηρίζει την αισθηματική σας ζωή, είναι πιθανόν…στα προσεχώς να δημιουργηθεί μια σχέση.

 

Λέων Χαγκαλάζ

Υπάρχει μια νέα προσωπικότητα στην ζωή σας, που δεν περνάει απαρατήρητη. Οι φίλοι αλλά και οι τρέχουσες συνθήκες θα σας φέρουν πιο κοντά. Επιπροσθέτως σας περιμένουν και κάποια ταξίδια.

 

Παρθένος Φεχού

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, και δεν θα πρέπει να τον δωρίζετε σε άτομα που δεν τον τιμούν. Μέσα στα πολλά που έχετε να κάνετε τις επόμενες ημέρες, δείτε και τα ζητήματα της οικογένειας σας.

 

Ζυγός  Γκέιμπο

Πολλές οι φρέσκιες γνωριμίες, που έρχονται από το κοινωνικό και το επαγγελματικό περιβάλλον.  Εσείς θα πρέπει να είστε σε μια αφύπνιση για ποιοι μπορούν να σας πλησιάσουν πιο πολύ…και ποιοι τελικά όχι!

Σκορπιός Γούντζο

Οι μέρες του Ιουλίου, θα σας φορτώσουν και με παραπανήσια εργασία. Αυτό θα χρειαστεί από τώρα να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας και να του ζητήσετε, την υπομονή και την κατανόηση του.

 

Τοξότης  Μανάζ

Πρακτικά αποτελέσματα θα δείτε, μέσα από τον πολύμηνο κόπο σας, σας σε εργασία – σπουδές και λοιπές δράσεις. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα βρεθείτε στο σταυροδρόμι ενός νέου έρωτα.

 

Αιγόκερως  Αλγκίζ

Θα σας βοηθήσει ο άνθρωπος σας, σε καταστάσεις που μέχρι τώρα παλεύατε μόνοι σας. Εσείς που είστε σε μοναχική φάση, θα δείτε κάποιον φίλο σας, να σας προσεγγίσει με έναν πιο θετικό τρόπο!

 

 

Υδροχόος  Γιάρα

Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί στα λόγια και στις προτάσεις που κάνετε σε καινούργια άτομα. Ακόμη δεν ξέρετε τις προσωπικότητες τους, και αυτοί δεν γνωρίζουν πολλά για εσάς.

Ιχθείς Ουρούζ

Είστε μόνιμα αγχωμένοι, με αυτά που ακόμη δεν έχουν έρθει. Οι σχέσεις που έχουν παγώσει το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου, θα βρούν λύσεις. Οι ελεύθεροι πιθανόν και να επιστρέψουν σε μια παλιότερη τους ερωτική υπόθεση.                  

 

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Στις 24/06 θα συντελεστεί η πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου. Είναι η πρώτη ισχυρή πανσέληνος του...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Από τις 23/06 ο Ερμής έρχεται και πάλι σε ορθή πορεία, και φέρνει ισορροπία και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project