Κέλτικοι Ρούνοι - Πίστη και αφοσίωση - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κέλτικοι Ρούνοι – Πίστη και αφοσίωση

Κέλτικοι Ρούνοι – Πίστη και αφοσίωση

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

   

Κριός – Θουρισάζ

Μέσα σε αυτές τις ημέρες, μπορείτε να κάνετε μια πιο αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σας …όπου και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε όλα αυτά που σας απασχολούν.

Ταύρος – Νταγκάζ

Είστε έτοιμοι για να υιοθετήσετε όλα αυτά που σας έχει προτείνει ο αγαπημένος σας. Σίγουρα αυτά θα έχουν και την παρουσία κάποιων ανθρώπων πλέον, και από τους στενούς του κύκλους.

 

Δίδυμοι – Ανσούζ

Είναι πιθανόν αυτές τις  ημέρες, να μιλήσετε με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, και να καταλάβετε ότι υπάρχει πίσω από την φιλική σας σχέση, ίσως και ένα διακριτικό φλερτ που δεν σας αφήνει αδιάφορους.

 

Καρκίνος – Κενάζ

Δεν είστε ακόμη πλήρως ενημερωμένοι, για το παρελθόν του ατόμου που έχετε ερωτευτεί. Σίγουρα πρέπει να ψάξετε ή και να ρωτήσετε ευθέως, πριν να κάνετε τα όποια επόμενα σας βήματα.

 

Λέων – Ίσα

Αυτά που έχετε ακούσει υπό την μορφή του κουτσομπολιού από τον φιλικό σας κύκλο, για το πρόσωπο που αγαπάτε, ίσως και να έχουν δόσεις αλήθειας, που δεν θα πρέπει εύκολα να προσπεράσετε!

 

Παρθένος – Χαγκαλάζ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας, θα έχετε καταφέρει να λήξετε πολλά από τα πρακτικά οικονομικά σας προβλήματα, και κάπως έτσι να εστιάσετε και στην οικογένεια σας.

Ζυγός – Φεχού

Όλα αυτά που έχετε σκεφτεί για την πιο ομαλή πορεία του δεσμού σας, σίγουρα θα πρέπει άμεσα και να τα εκφράσετε στον άνθρωπο σας, που περιμένει από εσάς πλέον κάτι περισσότερο.

 

Σκορπιός – Γκέιμπο

Συμβαίνουν πολλά και ευχάριστα, μέσα στην καθημερινότητα του αγαπημένου σας, όπου και θα σας βοηθήσουν σε δεύτερο στάδιο, να πάρετε αποφάσεις ακόμη και για έναν άμεσο γάμο!

 

Τοξότης – Γούντζο

Πολλά τα καλά λόγια που έρχονται δια μέσω τρίτων, από κάποιον μακρινό σας γνωστό! Έχετε σίγουρα καταλάβει ότι υπάρχει μια συμπάθεια… που όμως ακόμη είναι νωρίς, για να εξελιχθεί.

 

Αιγόκερως – Μανάζ

Θα σας αναζητήσει μέσα στο επόμενο  διάστημα ένα πρόσωπο που κάποτε μεταξύ σας υπήρξε μια ερωτική ιστορία. Είναι πια μόνο στο δικό σας το χέρι, για το τι θα κάνετε στις προτάσεις που θα έρθουν.

 

Υδροχόος – Αλγκίζ

Ζητήματα οικονομικά, που είχαν παγώσει τον δεσμό σας τώρα θα βρούν την λύση τους. Σίγουρα μπορείτε να κάνετε τα ολοκληρωμένα σας πλάνα, για το επόμενο Καλοκαίρι.

Ιχθείς – Ουρούζ

Θα έρθετε επιτέλους σε μια πιο προσωπική επαφή, με κάποιο φιλικό σας άτομο. Αυτό είναι μια αλλαγή – επιτυχία για εσάς, που μάλλον έχετε κάτι ότι μπορείτε για να προκύψει μια ερωτική σχέση.

 

 

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project