Κρυσταλλομαντεία - Τα μοιραία μυστικά θα αποκαλυφθούν! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κρυσταλλομαντεία – Τα μοιραία μυστικά θα αποκαλυφθούν!

Κρυσταλλομαντεία – Τα μοιραία μυστικά θα αποκαλυφθούν!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 7ήμερο:

Κριός ΒΟΡΑΣ

Μια γεμάτη εποχή ξεκινάει για εσάς, και όλα αυτά που έχετε ονειρευτεί. Κυρίως στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν αλλαγές που σίγουρα θα σας φέρουν πιο κοντά στον αγαπημένο σας.

Ταύρος ΑΝΑΤΟΛΗ

Σταματήστε να ασχολείστε με το παρελθόν και αυτά που συντελούνται από τον πρώην σας. Οι μέρες είναι γεμάτες από επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και νέα πρόσωπα.

 

Δίδυμοι ΝΟΤΟΣ

Εσείς θέλετε πια την ησυχία σας. Έχετε περάσει ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα, που μάλλον χάσατε πολλά… και απλά τώρα χρειάζεται να επανακάμψετε.

 

Καρκίνος ΔΥΣΗ     

Κάποιο άτομο, από τον κοινωνικό σας περίγυρο, θέλει να σας προσεγγίσει πολύ περισσότερο. Υπάρχουν αληθινά ερωτικά συναισθήματα που θα σας εντυπωσιάσουν.

 

Λέων ΝΟΤΟΣ

Αποφύγετε τα άτομα που δεν ξέρουν τι θέλουν. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται εκ μέρους σας, να δείτε τα πάντα με μια πιο ώριμη ματιά, και χωρίς άλλους συναισθηματισμούς.

 

Παρθένος ΑΝΑΤΟΛΗ

Τα λόγια εσάς, δεν σας αρκούν. Τώρα που είστε και σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής σας, χρειάζεται να δείτε και τις ανάλογες πράξεις, από τα άτομα που ζητούν την προσοχή σας.

 

Ζυγός ΒΟΡΑΣ

Οι προτάσεις που θα έρθουν από τον σύντροφο σας, θα σας βρουν απροετοίμαστους. Δεν έχουν ακόμη σκεφτεί, το ενδεχόμενο ενός γάμου ή και ενός παιδιού.

Σκορπιός ΒΟΡΑΣ

Αυτά που έχετε ξεκαθαρίσει στο άτομο που θέλετε, τα έχετε σίγουρα λάβει υπ΄όψιν του. Εντός των πρώτων ημερών του Ιουλίου, θα έχετε πιο αναλυτικές συζητήσεις.

 

Τοξότης  ΝΟΤΟΣ

Μην κολλάτε μόνο στα παλιά. Ο καινούργιος μήνας, θα έχει πολλά δώρα που σίγουρα θα σας κάνουν να αναθαρρήσετε. Οι έρωτες ας περιμένουν μπροστά σε επαγγελματικές δράσεις, που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς!

 

Αιγόκερως ΔΥΣΗ

Μέσα στον οικογενειακό σας κύκλο, θα αλλάξουν πολλά. Χρήμα και θετικές ειδήσεις θα σας φέρουν πιο κοντά σε τελικές αποφάσεις, μαζί πάντα με τον σύντροφο σας.

 

Υδροχόος ΑΝΑΤΟΛΗ

Αν το μυαλό σας είναι μπερδεμένο, τότε καλύτερα να κάνετε μια παύση από όλα, και να σκεφτείτε. Στο τέλος δεν χρειάζεται κάποιος να πληγωθεί.

Ιχθείς ΒΟΡΑΣ

Είστε από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες, που θα βρουν λύσεις για όλα σχεδόν τα προβλήματα. Ακόμη και κάποιες ιδιαίτερες επανασυνδέσεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους. 

 

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ήλιος στον Λέοντα – Εύνοια σε Αισθηματικά / Οικονομικά

Ήλιος στον Λέοντα – Εύνοια σε Αισθηματικά / Οικονομικά

Από τις 21/07 μέχρι και τις 21/08 ο Ήλιος θα βρίσκεται…. στην ζώνη του Λέοντα....
Οι κάρτες της ΤΑΡΩ φωτίζουν το μέλλον των σχέσεων

Οι κάρτες της ΤΑΡΩ φωτίζουν το μέλλον των σχέσεων

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Μέσα στις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου...
Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Τρίτη 14/07/2020

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Τρίτη 14/07/2020

Για όλους: Κριός Είστε σίγουροι πλέον για τα συναισθήματα σας, και έτοιμοι για να τα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project