Ωροσκόπιο – Ανατροπές ευχάριστες σε φιλίες και συνεργασίες - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο – Ανατροπές ευχάριστες σε φιλίες και συνεργασίες

Ωροσκόπιο – Ανατροπές ευχάριστες σε φιλίες και συνεργασίες

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

 

ΚΡΙΟΣ :

Οι περιστασιακές καταστάσεις σας έχουν πια κουράσει. Όλο το προσεχές διάστημα του μήνα, θα σας φέρει και πιο κοντά σε άτομα που έχουν πολλά και ενδιαφέροντα να σας πουν.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΤΑΥΡΟΣ :

Έχετε ξεφύγει από την ρουτίνα και τις επαναλήψεις. Αυτό θα σας δώσει σίγουρα και μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία, που θα γοητεύσει σωστά άτομα και καταστάσεις γύρω σας!

Αστρολογική εύνοια: 98%

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Οι εξελίξεις που θα έρθουν στον δρόμο σας, συσχετίζονται κυρίως με την επαγγελματική σας ζωή, που δείχνει να έχει πάρει την ανιούσα. Προσοχή στα λάθη.

Αστρολογική εύνοια: 100%

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Κάποιος από τον κύκλο σας, που ξέρετε ότι είναι αληθινά ερωτευμένος μαζί σας, θα σας εκδηλώσει τα συναισθήματα του. Μην αφήσετε τους τρίτους σε όλο αυτό να εμπλακούν.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΛΕΩΝ :

Ζείτε μια αγάπη δίχως όρια και το απολαμβάνετε. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια στα συναισθηματικά που μέχρι το τέλος της Άνοιξης, θα έχετε περάσει και σε επίσημες δεσμεύσεις.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Τα βασικά σας αιτήματα τα ξέρει το ταίρι σας, και έχει σκοπό αυτές τις ημέρες, θα αρχίσει να κάνει και τις αντίστοιχες πράξεις. Πιθανόν και κάτι περισσότερο!

Αστρολογική εύνοια: 99%

ΖΥΓΟΣ :

Κρατάτε μια συντηρητική στάση απέναντι στα λόγια αυτών που έχουν δείξει ότι σας θαυμάζουν ή σας υποστηρίζουν. Με την λήξη του ανάδρομου Ερμή, όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Έχετε καταφέρει να κλείσετε όλα τα παλιά σας ζητήματα και να αφήσετε πλέον, άπλετο χώρο σε νέα άτομα και υποθέσεις που είναι συμβατά με τα δεδομένα σας.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Μην κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά σας, σε όλα αυτά που έρχονται σαν παράπονα και υποδείξεις, από τον αγαπημένο σας. Ίσως και σε κάποια να έχει δίκιο.

Αστρολογική εύνοια: 99%

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Είστε σε μια καλή φάση, που μπορείτε πολλά από τα επαγγελματικά και οικογενειακά σας ζητήματα, να τα λύσετε. Από τον Μάρτιο όλα θα έρθουν σε ισορροπία.

Αστρολογική εύνοια: 98%

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Προσεχώς λήγει το αέρινο σας ζώδιο, κάτι που σίγουρα θα σας βοηθήσει στο να πάρετε και βαθιές ανάσες, από την παρατεταμένη σας προσπάθεια σε όλους του τομείς.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΙΧΘΕΙΣ :

Υπάρχουν ακόμη πολλά πράματα που το νέο σας συντροφικό έτερο, θέλει να μάθει για εσάς. Δώστε την αλήθεια σας, και αφήστε τον καιρό να δείξει!

Αστρολογική εύνοια: 96%

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός Ο ΦΑΡΟΣ Μπορείτε να είστε πιο προσεχτικοί μέσα σε...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κλείστε τα αυτιά σας, και μην ακούτε αυτούς που σας ζηλεύουν....
Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Προβλέψεις για τον Μάρτιο: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Υπάρχει μεγάλη και εσώτερη διάθεση για δημιουργία από...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project