Ωροσκόπιο – Εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο – Εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες

Ωροσκόπιο – Εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

Κριός

Με δώρα έρχεται το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, που θα σας κάνει να σκεφτείτε σφαιρικά και καθαρά, τις δράσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας.

 

Ταύρος

Με την θεωρία εσείς δεν τα έχετε και τόσο καλά. Από αυτό το Σαββατοκύριακο 14+15/05, οι προτάσεις που σας έχει κάνει το ταίρι σας, θα γίνουν και πράξεις.

 

Δίδυμοι

Εσείς που είστε μόνοι, δεν είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να ανοίξετε την καρδιά σας σε νέα πρόσωπα, καθώς ο ανάδρομος ίσως και να δημιουργεί παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Πολλά τα θέματα που θέλει να ανοίξει ο σύντροφος σας, και περιμένει από εσάς τις προτάσεις και τις λύσεις σας. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια που μήνα.

 

Λέων

Πιο άνετες ημέρες και περισσότερη οικονομική ροή, στα προσεχώς του μήνα. Εσείς που έχετε χαθεί από τον άνθρωπο που αγαπάτε, θα έχετε νέα του.

 

Παρθένος

Ο λόγος σας είναι έντονος και προσπαθείτε μέσα στους κύκλους σας, να φέρετε μια μόνιμη πλέον ισορροπία. Από την νέα εβδομάδα -16/05, κάτι καλό σας πλησιάζει από την εργασία σας.

Ζυγός

Ειδήσεις σας έρχονται από το ταίρι σας, για κάποια πράματα που θέλει να σχεδιάσει μαζί σας. Είστε το ζώδιο που από την εποχή του Διδύμου θα έχετε δεσμεύσεις επίσημες.

 

Σκορπιός

Υπάρχει ησυχία στην προσωπική σας ζωή, και αυτό σας δίνει παραπάνω κουράγιο και δύναμη για να δώσετε μια παραπάνω ώθηση μέσα στην εργασία σας.

 

Τοξότης

Φίλοι και γνωστοί και φίλοι σας, θέλουν να σταθούν δίπλα σας σε όλα αυτά τα υπέροχα ξεκινήματα που ετοιμάζετε. Οι έρωτες θα έρθουν αργότερα.

Αιγόκερως

Δεν έχετε ακόμη βρει τον τρόπο, για να κλείσετε όλες τις παλιές σας υποθέσεις. Μετά την λήξη του ανάδρομου Ερμή 28/05, οι λύσεις θα σας φανερωθούν.

 

Υδροχόος

Είστε από τα ζώδια που είστε άκαμπτα σε υποθέσεις επανασύνδεσης. Ωστόσο η πλειοψηφία αυτό το Σαββατοκύριακο, θα εκπλήξει τον ίδιο την τον εαυτό.

 

Ιχθείς

Μπορείτε να ανεβάσετε αν θέλετε τους ρυθμούς σας, και να πετύχετε τους σκοπούς σας. Σε εργασία αλλά και σπουδές – επιμόρφωση, έχετε εξελίξεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Χρήμα και νέες αγάπες φέρνει ο Ιούλιος

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες στην ζωή σας, αλλά τώρα και...

Ζωδιακές Συναστρίες – Εκπλήξεις που θα φανερώσουν μυστικά

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:   ΚΡΙΟΣ : Αυτά που σας έχουν πει για...

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τα ζώδια λαμβάνουν εκπλήξεις

Στις 29/06 θα συντελεστεί η υπέροχη νέα Σελήνη στον Άξονα του Καρκίνου – Αιγόκερω. Πολλές...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project