Ωροσκόπιο Ιουνίου – Χρήμα/Τύχη/Σχέσεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Ιουνίου – Χρήμα/Τύχη/Σχέσεις

Ωροσκόπιο Ιουνίου – Χρήμα/Τύχη/Σχέσεις

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ:

Κριός

Η εύνοια του κυβερνήτη σας, θα αποδοθεί σε χρήμα και οικονομικές ευκαιρίες. Σε δεύτερο τόνο σκεφτείτε πως θα κινηθείτε και στα αισθηματικά σας. Μόνο καλές εξελίξεις πια να περιμένετε από τον άνθρωπο που αγαπάτε.

 

Ταύρος

Η προσωπική σας ζωή, πραγματικά θα ανανεωθεί μέσα από μια καινούργια γνωριμία, που έχει ήδη δείξει τα σημάδια του ενδιαφέροντος της. Οι τρίτοι ακόμη δεν χρειάζεται αυτό να το ξέρουν.

 

Δίδυμοι

Από σήμερα και μέχρι να έρθετε σε άμεση επικοινωνιακή επαφή με τον άνθρωπο σας, θα πρέπει να σκεφτείτε όλα αυτά που θέλετε καιρό τώρα να του προτείνετε… αναλυτικά! Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο!

Καρκίνος

Τα μάτια σας είναι γεμάτα από απογοήτευση και μάλλον πρέπει να βρείτε την διέξοδο πια. Με τόσο θετικές όψεις του Ερμή, πιθανόν και να πέσετε πάνω σε κάποιον κεραυνοβόλο έρωτα. Ακόμη και στα εργασιακά σας, θα έχετε έκτακτο χρήμα.

 

Λέων

Μέσα στην οικογένεια σας, υπάρχουν κάποια θέματα που ο σύντροφος σας έχει όλη την καλή διάθεση να τα λύσει… αλλά και προτείνει πολλά για το μέλλον σας. Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε νέες προκλήσεις και επιτυχίες.

 

Παρθένος

Εσείς με όλα αυτά που έχετε περάσει δεν εμπιστεύεστε κανέναν. Δεν πειράζει καθώς κάπως έτσι αυτόν τον νέο μήνα… θα τον αφιερώσετε στον καλό σας εαυτό. Οι έρωτες πλησιάζουν και σας ξαφνιάζουν.

Ζυγός

Μην μένετε μακριά από τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Μπορεί να είναι ένα δύσκολο διάστημα για εσάς, αλλά όλα εν τέλει θα βρουν τις ισορροπίες τους.

 

Σκορπιός

Έχετε προκαλέσει, ίσως και άθελα σας το αισθηματικό ενδιαφέρον κάποιου από τον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό θα τον κάνει μέσα στην εβδομάδα, να σας πλησιάσει περισσότερο. Ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί. Οικονομικά, θα πάρετε μεγάλες ανάσες.

 

Τοξότης

Είναι τελείως άσκοπο να περιμένετε κάτι – κάποιον, που ακόμη δεν έχει δείξει δείγματα επικοινωνίας. Ούτως ή άλλως, ήδη νέα άτομα σας πολιορκούν. Στην δουλειά σας, έρχεται χρήμα και φήμη.

Αιγόκερως

Όλη η εποχή αυτή, έχει βγάλει στην επιφάνεια καταστάσεις και ιστορίες που θέλουν την λύση τους. Κυρίως δώστε σημασία και προσοχή στα οικονομικά σας. Ο πρώην σας, θέλει δεύτερη ευκαιρία.

 

Υδροχόος

Επάγγελμα και εργασία είναι στα άμεσα σχέδια σας. Ίσως και αυτό το τελευταίο διάστημα του Μαΐου, να σας κάνει να πάρετε αποφάσεις μεγάλων ανατροπών. Στην αισθηματική σας ζωή, όλα θα ισορροπήσουν.

 

Ιχθείς

Μην ανακοινώσετε σε τρίτους και φίλους, αυτήν την επανασύνδεση που έχετε καταφέρει. Ξέρετε ότι κάποιοι από αυτούς, σας ζηλεύουν υπερβολικά. Στα εργασιακά σας, έρχονται κάποια ταξίδια.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Η τράπουλα των Δεκανών – Οι καρμικές σχέσεις θα ενώσουν με μοιραία μόνιμα πια δεσμά τους Συντρόφους

Η τράπουλα των Δεκανών – Οι καρμικές σχέσεις θα ενώσουν με μοιραία μόνιμα πια δεσμά τους Συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Οι καλοί σας φίλοι,...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Είστε έτοιμοι για όλα. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project