Ωροσκόπιο και Σχέσεις – Οι συμπάθειες θα γίνουν ερωτικές προτάσεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο και Σχέσεις – Οι συμπάθειες θα γίνουν ερωτικές προτάσεις

Ωροσκόπιο και Σχέσεις – Οι συμπάθειες θα γίνουν ερωτικές προτάσεις
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Με την πανσέληνο να πλησιάζει 14/09, όλα τα ζώδια θα μπουν σε μια συναισθηματική λογική για να ξεκαθαρίσουν θέλω, δράσεις και να κάνουν τις τελικές τους προτάσεις εκεί που πρέπει.

Για όλους:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Πολλά αυτά τελικά που δεν ξέρατε για τον άνθρωπο σας, και που τώρα έρχονται στο φως – επιφάνεια και πραγματικά σας έχουν τρομάξει. Οι αποφάσεις θα είναι μόνο στο δικό σας χέρι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Μην δίνετε ευκαιρίες, σε άτομα που σας έχουν δείξει το άσχημο τους πρόσωπο ή την άδικη τους συμπεριφορά, για να σας το ξανα-κάνουν. Αυτό αφορά και τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας θέματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Υπάρχει πια μεγάλο πρόβλημα, στην συνεννόηση μέσα στην σχέση σας, και όσο περνάει ο καιρός, τόσο και μεγαλώνει. Οι αιτίες σαφώς και σας είναι γνωστές και μάλλον πρέπει να δώστε τις λύσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Θέλετε μόνο να δουλεύετε και να βλέπετε τους φίλους σας. Δεν θέλετε πραγματικά ούτε για αστείο, να ξαναμπείτε μέσα σε ερωτική σχέση. Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου όλα θα έχουν εξομαλυνθεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Οι λόγοι και οι δράσεις που έρχονται από την μεριά των ανθρώπων γύρω σας, μάλλον θα σας πληγώσουν. Υπάρχουν κάποια λάθη από το παρελθόν σας, που τα κριτικάρουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Αυτά που φτιάχνετε μέσα στο μυαλό σας, είναι σενάρια που μόνο σας στεναχωρούν. Αν έχετε κάποιες απορίες για τον αγαπημένο σας, καλύτερα να τον ρωτήσετε άμεσα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Έχετε ξοδέψει – επενδύσει πολλά στην επιχείρηση σας, και σίγουρα δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να σας καθυστερήσει από όλες αυτές τις επιδιώξεις σας. Ούτε καν τον σύντροφο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Η άλλη πλευρά της σχέσης, σας καταλογίζει ευθύνες και λάθη. Αυτό δεν είναι και η πρώτη φορά που το ζείτε, αλλά η τελευταία σίγουρα που το δέχεστε και σε αυτόν τον έντονο τόνο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Είσαστε πολύ κοντά στο να βρείτε την λύση, για να διώξετε όλα τα εμπόδια και βαρίδια, από το παρελθόν και να απολαύσετε αυτά τα υπέροχα που σας προσφέρει ο παρόντας σύντροφος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Το επόμενο δεκαήμερο θα έχετε κάποιες αναλυτικές και διεξοδικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, που σε κάποιους από εσάς, θα είναι και η αρχή για μια ποιοτικότερη σχέση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Η ερωτική ελευθερία που σας ζητάει ο αγαπημένος σας, μάλλον σας έχει θορυβήσει. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, που θα προκαλέσει την οργή και την απομάκρυνση του από την σχέση σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Κάποιες φορές, ίσως και χωρίς να το θέλετε, γίνεστε επιθετικοί και άδικοι με τον σύντροφο σας, που είναι υπερβολικά μπλεγμένος μέσα σε οικογενειακές και εργασιακές του υποθέσεις.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ινδικό Ωροσκόπιο – Η αληθινή αγάπη δεν πονάει!

Ινδικό Ωροσκόπιο – Η αληθινή αγάπη δεν πονάει!

Ερωτικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο: Κριός Τα λόγια σας έχουν μπερδέψει κάποιον που μήνες τώρα...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Υπάρχει κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, που από...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτές τις ημέρες με τον άνθρωπο σας,...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project