Ωροσκόπιο νέου ζωδιακού κύκλου – Δώρα και εκπλήξεις σε εργασία και προσωπικές σχέσεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο νέου ζωδιακού κύκλου – Δώρα και εκπλήξεις σε εργασία και προσωπικές σχέσεις

Ωροσκόπιο νέου ζωδιακού κύκλου – Δώρα και εκπλήξεις σε εργασία και προσωπικές σχέσεις

O Ήλιος θα περάσει και πάλι μετά από ένα έτος στο πρώτο ζώδιο τον Κριό. Νέα ξεκινήματα λοιπόν και νέες ποικίλες ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια…που θα τους κάνουν πια να δουν την καθημερινότητα τους, με μια άλλη πιο ποιοτική ματιά!

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Μην σκέφτεστε πια τι έχει γίνει στο παρελθόν και τι τυχόν να έχει χαθεί. Σας έχει μείνει η γνώση και από εδώ και μετά μπορείτε να κάνετε τις απόλυτα σωστές επιλογές σας.

 

Ταύρος

Οι γνωστοί σας, έχουν να σας φέρουν νεότερα για το πρώην ταίρι σας, που μάλλον θα σας δικαιώσουν. Όπως και να έχουν τα πράματα… ακόμη εσείς μην κάνετε καμία κίνηση.

 

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα γεμάτη προσεχώς θα ξεκινήσει 21/03… από εκπλήξεις και καταστάσεις, που θα σας δώσουν λύσεις σε όλα αυτά που θα αποζητάτε. Προσοχή μόνο σε διπρόσωπες φιλίες.

Καρκίνος

Αποφασίστε τι θα κάνετε και με ποιον τελικά. Οι μέρες θα σας φέρουν κοντά, σε νέους ανθρώπους που σίγουρα θα σας δελεάσουν το μυαλό… και κάποιος… και την καρδιά!

 

Λέων

Είστε κάτω από τις ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιηθείτε, και να μιλήσετε πιο καθαρά για αυτά που σκέφτεστε.

 

Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές αντιξοότητες επικοινωνιακές με τον άνθρωπο σας, και ίσως και σε όλα αυτά να έχετε και εσείς μια μικρή μερίδα ευθύνης.

Ζυγός

Τα οικονομικά σας, θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, καθώς ένα σημαντικά μεγάλο ποσό, θα έρθει στα χέρια σας και θα σας λύσει πολλά από τα προβλήματα σας.

 

Σκορπιός

Μόνο εσείς μπορείτε τελικά να δώσετε λύσεις και εξηγήσεις, σε όλα αυτά που έχετε προτείνει στον άνθρωπο σας, και που σίγουρα τον έχετε μπερδέψει τα μέγιστα.

 

Τοξότης

Σίγουρα έχετε κάνει πολλές και μεγάλες θυσίες, για να είστε και πάλι μαζί με τον πρώην σας, αλλά τώρα θα πρέπει και από πλευράς σας, να θέσετε τους όρους σας.

Αιγόκερως

Είναι μόνο θέμα λίγων ημερών, για να μιλήσετε με το πρόσωπο που σας αφορά, και να βρείτε λύσεις σε όλα αυτά που σας έχουν πικράνει και απομακρύνει.

 

Υδροχόος

Οι δυναμικές σας είναι μεγάλες αυτό το διάστημα, και το νιώθετε. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα σας βοηθήσει και ψυχολογικά, για να λύσετε καταστάσεις διαπροσωπικές.

 

Ιχθείς

Οι μέρες έχουν πολύ κόσμο να σας ζητάει ευκολίες και λύσεις. Με τον αστρολογικό ουρανό να σας υποστηρίζει, σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε άκρη σε όλα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία HAL G – Μαντάτα που θα δώσουν και πάλι το χαμόγελο στους συντρόφους

Χαρτομαντεία HAL G – Μαντάτα που θα δώσουν και πάλι το χαμόγελο στους συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Το περιβάλλον σας έχει κάποιες...

Αστρολογικές τάσεις Απριλίου – Παρελθόν και παρόν στην ίδια ευθεία

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:   Κριός Όλα αυτά που έχει ζητήσει το συντροφικό σας...
Οι κάρτες της SIBYLLA αποκαλύπτουν το μέλλον των αισθηματικών δεσμών!

Οι κάρτες της SIBYLLA αποκαλύπτουν το μέλλον των αισθηματικών δεσμών!

Κριός ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μια τυχαία συνάντηση με κάποιον πρώην σας, θα σας φέρει πιο κοντά...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project