Ωροσκόπιο Οκτωβρίου -Σχέσεις/Οικονομικά/Τύχη - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Οκτωβρίου -Σχέσεις/Οικονομικά/Τύχη

Ωροσκόπιο Οκτωβρίου -Σχέσεις/Οικονομικά/Τύχη

Προβλέψεις

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Έχετε πολλή καλή φήμη στην εργασία σας, και προσεχώς θα σας έρθει και μια αύξηση ή και προαγωγή. Μάλλον είναι και η εποχή, που πρέπει να μιλήσετε σοβαρά με τον άνθρωπο σας.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Θα χρειαστεί να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή, σε όλες αυτές τις επόμενες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Οι γνώμη των άλλων, μπορεί και να σας μπερδέψει.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Εσείς ξέρετε ότι πρέπει να προσπαθήσετε πολύ περισσότερο για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε εργασία και οικογενειακή καθημερινότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Μια αλυσίδα από θετικά γεγονότα, θα σας κάνουν να δείτε την πλήρη αλήθεια σε υποθέσεις διαπροσωπικών σχέσεων. Κοιτάξτε περισσότερο και τις λεπτομέρειες, πριν να δράσετε.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Η πρόοδος της σχέση σας, σίγουρα σας κάνει ευτυχισμένους. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να μπορέσετε να μιλήσετε και πιο αληθινά στο ταίρι σας.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Αυτή η νέα εποχή θα σας απελευθερώσει, από καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα σας διασταυρώσει ένας νέος έρωτας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Είστε κάπως επιφυλακτικοί, με νέες γνωριμίες και τρυφερά συναισθήματα που ρέουν γύρω σας. Οι ημέρες θα φέρουν και επαγγελματικές επιτυχίες.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Εσείς είστε αυτοί που οδηγείτε τις εξελίξεις, άρα έχετε και την πλήρη ευθύνη του αποτελέσματος. Δεν χρειάζεται να πιέζεστε απλά σκεφτείτε σφαιρικά.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Προτιμάτε και για τους δικούς σας λόγους, να είστε αισθηματικά μόνοι σας, παρά να δώσετε το πράσινο φως σε καταστάσεις που ήδη ξέρετε ότι είναι μπερδεμένες.


Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Με τον πρώην σας επιτέλους θα έρθετε σε συμφωνία και αυτό θα σας ενώσει μόνιμα. Εσείς που ακόμη περιμένετε νέα, θα τα έχετε μέσα στην εποχή των Ζυγών.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Έχετε έναν γενικότερο φόβο για το μέλλον σας, και κάποιους από εσάς όλο αυτό, σας κάνει να είστε άκρως αρνητικοί και απορριπτικοί, σε νέες προσεγγίσεις.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Τα εμπόδια στον δρόμο σας, γκρεμίζονται. Αυτό που τώρα έχετε να κάνετε είναι να δείτε το φωτεινό σας μέλλον, και να πράξετε μέσα από ωριμότητα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...

Αστρολογία Σχέσεων – Πράσινο φως σε σχέσεις και καριέρα

Ο φετινός Οκτώβριος…θα φέρει μόνο καλά νέα σε όλα τα ζώδια. Οι συναισθηματικές σχέσεις, θα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project