Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

 

Κριός

Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με καταστάσεις και προσωπικότητες, που δεν μπορούν να καταλάβουν τα απλά και δίκαια αιτούμενα σας. Μια ερωτοφιλία νέα θα σας εμφανιστεί.

 

Ταύρος

Δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά αυτό το διάστημα. Είστε πλήρως απασχολημένοι με τα εργασιακά σας. Το συντροφικό σας έτερο, θέλει όμως κάτι περισσότερο…. που θα σας εκπλήξει θετικά.

 

Δίδυμοι

Με τον Ερμή να σας υποστηρίζει, εσείς θα μπορέσετε να καλυτερεύσετε πολλά στην καθημερινότητα σας, και ειδικά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μια δυνατή επανασύνδεση πλησιάζει.

Καρκίνος

Στο μυαλό σας υπάρχει μια ερωτική εκκρεμότητα. Αυτό είναι και κάτι που δεν σας αφήνει, να πάτε την ερωτική σας ζωή πιο κάτω. Βρείτε άμεσα τις λύσεις. Μόνο καλές είναι οι εξελίξεις.

 

Λέων

Ο σύντροφος σας, θέλει να σας μιλήσει για το μέλλον σας και μέσα από προτάσεις, που σίγουρα θα σας αφορούν. Ακούστε και στον δικό σας χρόνο… απαντήστε.

 

Παρθένος

Δεν μπορείτε να έχετε τους πάντες ικανοποιημένους, προς βάρος του δικούς σας οφέλους. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Κάποιος έρωτας, σας χτυπά την πόρτα.

Ζυγός

Η μόνιμη ανασφάλεια και αναποφασιστικότητα του συντρόφου σας, σας έχουν κουράσει. Αυτό που θέλετε είναι να φέρετε και πάλι στο μεταξύ σας, το ερωτικό κλίμα. Θα συμβεί… άρα λίγο υπομονή.

 

Σκορπιός

Κάποιος από τον περίγυρο σας, έχει γοητευτεί από την έντονη σας προσωπικότητα. Από το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα έχετε εξομολογήσεις.

 

Τοξότης

Οι μετοχές σας κάνουν θραύση. Αυτό που τώρα θα πρέπει να σκέφτεστε είναι τι θέλετε να κάνετε από εδώ και μετά σε εργασία… αλλά και προσωπική ζωή.

Αιγόκερως

Ο Αύγουστος, θα επηρεάσει ευθέως την σχέση σας με το άλλο φύλο. Νέοι σύντροφοι αλλά και παλιές εκκρεμότητες θα σας χτυπήσουν την πόρτα.

 

 

Υδροχόος

Οι στιγμές είναι σημαντικές. Έχετε το 100% της ευθύνης της σχέσης σας αλλά και της μετέπειτα πορείας της. Μάλλον οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να αργήσουν.

 

Ιχθείς

Προξενιά και ερωτοφιλίες, θα φέρει στην επιφάνεια το δεύτερο 15ήμερο του Αυγούστου, όπου και εσάς τους ελεύθερους θα σας βάλει σε ενδιαφέροντα διλήμματα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project