Ωροσκόπιο Πλούτου – Ευκαιρίες καριέρας και οικονομικής άνεσης για κάποια ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Πλούτου – Ευκαιρίες καριέρας και οικονομικής άνεσης για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Πλούτου – Ευκαιρίες καριέρας και οικονομικής άνεσης για κάποια ζώδια

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός

Με όλες αυτές τις θετικές όψεις του κυβερνήτη σας, εσείς θα βρεθείτε κάτω από εύνοια της οικονομικής τύχης… όπου και θα πρέπει να διαχειριστείτε με σοφία. Επενδύσεις και επισκέψεις στο εξωτερικό πιθανόν και να χρειαστεί να αναμένουν τον Χειμώνα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Ταύρος

Ξέρετε σίγουρα, τις προσωπικές σας δυναμικές, άρα τώρα είναι και το πιο καλό χρονικό διάστημα, για να μπορέσετε να κάνετε όλα αυτά που προγραμματίζετε πράξη. Κάποια χρωστούμενα, από τα παλιά έρχονται και αυτά να συμπληρώσουν τις δράσεις σας.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Δίδυμοι

Οι περισσότεροι από εσάς, έχουν κάνει πολλά ανοίγματα στην εργασία τους, και τώρα θα πρέπει να είναι και αναλόγως υπομονετικοί, έτσι ώστε να λάβουν και όλα αυτά που τους αξίζουν. Εσείς που θα φύγετε για το εξωτερικό, σίγουρα σκεφτείτε τι – ποιον αφήνετε πίσω σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

Καρκίνος

Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε, μέσα στον νέο ζωδιακό μήνα και μάλλον έχετε αφήσει όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας, σε δεύτερη μοίρα. Μερικοί από εσάς, θα δεχτούν και προτάσεις για να συνεχίσουν την όλη καριέρα τους, σε κάποια άλλη πόλη ή και ακόμη σε έναν άλλο τομέα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Λέων

Ετοιμάζεστε για σημαντικές αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα. Τώρα που και η ψυχολογία σας είναι σε ένα πιο ανεβασμένο επίπεδο μπορείτε, να δείτε με μια πιο σφαιρική ματιά, και την εργασία σας, που σίγουρα χρειάζεται αλλαγές, που θα φέρουν καινούργιο κόσμο σίγουρα.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Παρθένος

Κάποια οικονομικά – κληρονομικά θέματα έχουν κάνει και πάλι την εμφάνιση τους, μέσα στην οικογένεια σας και το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσετε λύσεις. Επίσης, μερικοί από εσάς, ίσως και να σκεφτούν και να προχωρήσουν σε αγορές και λοιπές επενδύσεις.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Οι καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν από την εργασία σας, έχουν σίγουρα ενδιαφέρον. Εσείς που ξέρετε πια τι θέλετε να κάνετε και πως θα το καταφέρετε, θα πρέπει να είστε επί δύο πιο προσεχτικοί. Τώρα χρειάζεται να δείξετε όλο το διπλωματικό σας ταλέντο.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Σκορπιός

Οι εσώτερες σας ανασφάλειες πλέον θα υποχωρήσουν. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε πολλά καλά νέα σε δύο υποθέσεις οικονομικές, που τόσο καιρό αναμένετε να ολοκληρωθούν. Τώρα χρειάζεται, από την μεριά σας, να δράσετε με σοφία και εγκράτεια.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Τοξότης

Πολλά αυτά που τρέχουν μέσα στην δουλειά σας, και πρέπει να είστε προσεχτικοί σε όλα σας. Σίγουρα είναι και ο σωστός μήνας, όπου θα επεκτείνετε όλες τις δραστηριότητες σας. Μερικοί ίσως και να θέλουν να προβούν σε αγορές ή και επενδύσεις σε άλλους τομείς.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Αιγόκερως

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι πολλές και ώριμες. Υπάρχουν από το τέλος του μήνα αυτού, πολλές ευκαιρίες και ποικίλες προτάσεις, που θα σας δελεάσουν το δύσκολο ενδιαφέρον σας. Σε όποιο βήμα και να προβείτε, ακόμη μην κάνετε περαιτέρω ανακοινώσεις.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Υδροχόος

Βοήθεια έρχεται από παντού. Αυτό θα πρέπει να το αναλύσετε πολύ μέσα στο μυαλό σας. Ότι και να σας προταθεί… ιδανικά σκεφτείτε το πολλές φορές, και χωρίς τρίτους – συμβουλάτορες. Οικονομική δυναμική πλησιάζει και από μια παλιά σας επένδυση – αγορά.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Ιχθείς

Εσείς που αυτό το χρονικό διάστημα, αναζητάτε νέους ορίζοντες θα τους έχετε και από εκεί που ούτε κάν το περιμένετε. Εσείς που προγραμματίζετε γάμο ή έστω συγκατοίκηση θα χρειαστεί να μετρήσετε όλες τις λεπτομέρειες με μεγάλη προσοχή.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project