Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που θα επηρεάσουν μόνο θετικά τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ενισχυμένες ιδιαίτερα θα είναι οι αισθηματικές ιστορίες που θα τους αποδοθεί μια ακόμη ευκαιρία, για λύσεις και μόνιμη ένωση.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, θα λάβετε προτάσεις – ειδήσεις ακόμη και προσκλήσεις, από ένα ιδιαίτερο άτομο. Οι συνθήκες της ζωής του έχουν αλλάξει…και μάλλον θέλει να σας το αναφέρει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

 

Ταύρος

Υπάρχουν πολλά βλέμματα και φλερτ προς εσάς, και το ξέρετε. Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ξεχωρίσει κάποιος, που θα σας μιλήσει πιο ειλικρινά πια, για όλα αυτά που έχουν χτιστεί μέσα στην καρδιά του.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Υδροχόος και Ιχθείς

 

Δίδυμοι

Εσείς είστε από τα πιο τυχερά παιδιά, της εποχής και μέχρι ίσως και το τέλος του Καλοκαιριού. Χρήμα, νέες αγάπες, ευκαιρίες και ποικίλες ευκολίες έρχονται στον δρόμο σας…και σας αλλάζουν την ποιότητα της καθημερινότητας σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Καρκίνος

Η καρδιά σας είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε δύο καταστάσεις, που όμως καμία αυτήν την στιγμή δεν σας εμπνέει και την ανάλογη εμπιστοσύνη για να κάνετε το όποιο επόμενο βήμα. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, κάτι αλλάξει θετικά.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

 

Λέων

Μην σας επηρεάζουν οι γνώμες και οι συμβουλές των τρίτων, για τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα μιλήσετε μαζί του, και όλες οι ιδιαίτερες σας απορίες θα λάβουν μόνιμο τέλος.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

 

Παρθένος

Τα συναισθήματα κάποιου πρώην σας, ακόμη παραμένουν ενεργά και βαθιά για το πρόσωπο σας. Από την λήξη του ανάδρομου Ερμή και μετά, θα δείτε από την μεριά του ξανά πλησιάσματα και διπλωματικές επικοινωνίες.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Ζυγός

Θα σας προσεγγίσει πια ξεκάθαρα κάποιος από τον κύκλο σας, και θα σας αναφέρει ρομαντική διάθεση. Από μεριάς σας πριν να κάνετε κάποια παραπάνω κίνηση, σκεφτείτε τα πάντα δυο και τρείς φορές.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

 

Σκορπιός

Αυτό το Καλοκαίρι είναι το πιο τυχερό σας. Εσείς που έχετε χωρίσει ή απομακρυνθεί από τον άνθρωπο σας, μέσα στον λήγοντα μήνα, θα λάβετε προτάσεις για αναλυτική επικοινωνία ίσως και μια πιο σοβαρή συνάντηση.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

 

Τοξότης

Οι εγωισμοί και τα νάζια, που σας κάνει αυτός που έχετε ερωτευτεί προσεχώς φτάνουν στο τέλος τους. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα για να μιλήσετε και να δείτε πως μπορείτε να σώστε ότι τελικώς αξίζει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Αιγόκερως

Οι ανταγωνισμοί που τρέχουν μέσα στην σχέση – γνωριμία που υπάρχει στην ζωή σας, θα λάβουν τέλος. Το άτομο που έχετε ερωτευτεί, θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά για όλα αυτά που θέλει να ζήσει μαζί σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

 

Υδροχόος

Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια που είχαν προκύψει στην αισθηματική σας ζωή, θα εξαφανιστούν επιτέλους. Οι ημέρες δίνουν συζητήσεις με νόημα. Κάποιοι από εσάς, θα λάβουν πρόταση επανένωσης ή και γάμου.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

 

Ιχθείς

Όλα αυτά που έχετε περάσει με το άτομο που υπάρχει ακόμη μέσα στην καρδιά σας, είναι και η αιτία που αυτό τώρα επιστρέφει και ξεκαθαρίσει λόγια, πράξεις αλλά και μελλούμενα. Κάντε και εσείς κάτι λοιπόν ανάλογο.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα...
Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με...
Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project